راه اندازی استارت آپ و کسب و کاری نوآورانه یکی از اموری به حساب میرود که بسیاری از افراد به دنبال آن هستند تا از طریق آن زمینه بسیار مناسبی را برای ساختن زندگی مرفه و با آرامش برای خود فراهم کنند. در صورتی که شما عزیزان نیز به انجام این کار علاقهمند هستید و ایدهای خاص را برای پیاده سازی مد نظر دارید، گزینههای بسیاری پیش روی شما خواهد بود. کشورهای مختلف جهان به دلیل علاقه بسیاری که به پیشرو بودن در فناوریهای جدید دارند، شرایط بسیار مناسبی را برای افرادی با ایدههای نوآورانهای فراهم کردهاند تا از طریق ارائه ایده خود و راه اندازی استارتاپی مناسب ویزا و اقامت آنها را اخذ کنند.
کانادا به عنوان یکی از کشورهایی که مهاجرت به آن مورد توجه بسیاری از افراد است نیز امکان مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ به کانادا را در دسترس علاقهمندان و واجدین شرایط انجام این کار قرار داده است. تجربه استارتاپ کانادا یکی از مواردی است که بسیاری از افراد قبل از اقدام به مهاجرت با استفاده از روش بیان شده به آشنایی با آن علاقه بسیاری از خود نشان میدهند.
برای آشنایی با این مسئله بهتر است با مواردی نظیر ویزای استارتاپ کانادا، مزایای راه اندازی استارتاپ در کانادا، برنامههای مهاجرت از طریق این روش، تجربه بهرهمندی از کمکهای دولتی در دسترس تجربه استارتاپ کانادا و مقایسه کسب و کارهای موفق و ناموفق این زمینه در کشور مورد بحث آشنا شوید. درنامایگریشن برای آشنایی شما عزیزان با تمامی موارد بیان شده و دست به نگارش این مطلب زده است پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]
ویزای استارتاپ کانادا
ویزای استارتاپ کانادا به افرادی که دارای شرایطی مناسب هستند این امکان را میدهد تا اقامت این کشور را اخذ و به آن مهاجرت کنند. اما در اینجا ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چه شرایطی برای استفاده از این مسیر مد نظر است؟ برای موفقیت در اخذ اقامت با استفاده از روش بیان شده افراد باید چه روندی را طی کنند؟ در ابتدا بهتر است شما عزیزان را با روند انجام این کار و سپس مراحل مورد نیاز برای انجام آن آشنا کنیم.
میتوان گفت در مرحله اول شما باید طرحی منطقی و حساب شده برای ایجاد و راه اندازی کسب و کاری نوآورانه و ارائه خدمات یا محصولات جدید را داشته باشید. بهتر است به هنگام آماده سازی طرح مورد بحث به جزئیات و قابل پیاده سازی بودن آن توجه بالایی داشته باشید. داشتن مدرک زبان و نامه حمایت مالی از جمله سایر مواردی به شمار میروند که برای اثبات داشتن شرایط استفاده از روش مورد بحث بسیار حائز اهمیت هستند.
حال پس از بررسی جزئی شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا، نوبت به بررسی روند مورد نیاز برای انجام این کار میرسد. در مرحله اول شما ملزم خواهید بود تا همانطور که گفته شد طرحی مناسب برای کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارید آماده کنید. پس از آماده سازی طرح نوبت به یافتن و انتخاب سرمایه گذار یا حامی مناسب میرسد.
اداره مهاجرت این کشور لیستی از انکوباترها و سرمایه گذارانی که شرایطی مناسبی برای سرمایه گذاری و حمایت از استارتاپها را دارند منتشر کرده است. اگر بتوانید حمایت یکی از سازمانها یا سرمایه گذاران قید شده در لیستهای بیان شده را اخذ کنید تقریباً روند مورد نیاز قبل از ارائه درخواست و مدارک برای اخذ ویزا را طی کردهاید.
مزایای راه اندازی استارتاپ کانادا
با راه اندازی استارتاپ در کانادا شما قادر خواهید بود تا از مزایای بسیاری بهرهمند شوید. اولین مزیت انجام این کار را میتوان اخذ اقامت این کشور برای خود و اعضای خانواده به حساب آورد.
راه اندازی و اداره کسب و کاری جدید با بهرهمندی از حمایتهای لازم در محیطی با وضعیت و ثبات اقتصادی بسیار بالا را میتوان جزئی از سایر مزیتهای انجام این کار به حساب آورد؛ علاوه بر این، داشتن اقامت دائم این کشور به شما و اعضای خانوادهتان در استفاده از امکانات تفریحی، رفاهی، تحصیلی و درمانی مختلف که در اختیار شهروندان آن قرار دارند نیز کمک شایانی خواهد کرد.
برای آشنایی بیشتر با مزایای راه اندازی کسب و کاری نوآورانه در این کشور میتوانید به مطلب ویزای استارتاپ کانادا که در همین سایت قرار داده شده است مراجعه کنید.
برنامههای مهاجرت از طریق استارت آپ
اگر به دنبال آشنایی با تجربه استارتاپ کانادا و برنامههایی هستید که برای علاقهمندان انجام این کار را راحتتر کردهاند باید عنوان کنیم که برنامههای مختلفی در ارتباط با موارد بیان شده راه اندازی شدهاند که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛ اما قبل از آشنایی با این برنامهها بهتر است عنوان کنیم که هر یک از موارد بیان شده تحت شرایطی خاص به حمایت از کارآفرینان و افراد خلاق میپردازند که باید برای آشنایی با آنها به سایتهای موسسانشان مراجعه کنید.
- DMZ
- MaRS Discovery District
- Industrial Research Assistance Program
- Scientific Research and Experimental Development (SR&ED)
- NextAI
- Venture Capital Action Plan (VCAP)
- Communitech
- Startup Canada
تجربه استارتاپ کانادا در بهرهمندی از کمکهای دولتی
یکی از مواردی که به افراد علاقهمند به استفاده از این روش مهاجرتی کمک شایانی در اتخاذ تصمیمی قطعی میکند، آشنایی با تجربه افرادی است که قبلاً این مسیر را طی کردهاند. استفاده از کمکهای دولتی را میتوان به عنوان یکی از مهمترین مواردی بر شمرد که بر موفقیت کار آفرینان تاثیر بسیاری داشته است.
شاید قبل از بیان این مسئله بر این باور باشید که تنها حمایت و کمکی که به افراد دارای ایدهای نوآورانه برای راه اندازی کسب و کار میشود، حمایتهای سازمانها و سرمایه گذاران مشخص شده است. در اینجا باید بیان کنیم که دولت کانادا از طریق برنامههای مختلفی نظیر ارائه وام، کمک هزینه و سیاستهای مالیاتی در کنار موسسات بیان شده به حمایت از استارت آپها میپردازد.
با بیان موارد فوق شاید برای شما آشنایی با این برنامهها برای کسب تجربه استارتاپ کانادا خالی از لطف نباشد.
در قدم اول بهتر است به بررسی وامهای ارائه شده بپردازیم. زمانی که بحث وام به میان میآید مهمترین مسائل برای افراد را میتوان شامل سود و مبلغ آن اشاره کرد. ابتدا باید بگوییم که مبلغ این وامها به نوع کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارید بستگی خواهند داشت و از 3000 تا 1 میلیون دلار خواهد بود.
زمانی که موفق به استفاده از این نوع از کمکهای دولتی شوید نیازی به نگرانی در ارتباط با میزان سود آنها نخواهید داشت زیرا دولت کانادا از شما به هنگام بازپرداخت سود دریافت نخواهد کرد. سیاستهای مالیاتی بسیاری برای حمایت از راهاندازان کسب و کار نوآورانه در این کشور در نظر گرفته شدهاند تا از این طریق به افراد دارای ایدههای عملی کمک کنند تا بدون ترس و دلهره از مالیات به فعالیت اقتصادی مد نظر خود بپردازند.
یکی از این سیاستها را میتوان تخفیفهای مختلف و متنوع در دسترس به حساب آورد؛ علاوه بر موارد بیان شده، دولت این کشور برای برخی از کسب و کارهایی که دارای شرایطی خاص هستند کمک هزینههای مختلفی را نیز در نظر گرفته است که با بهرهمندی از آنها شما قادر خواهید بود شرایط مالی بسیار مناسبی را برای پیاده سازی ایده خود در این کشور فراهم کنید.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]
تجربههای موفق در استارتاپ کانادا
آشنایی با استارتاپهای موفق به شما عزیزان میتواند کمک کند تا با داشتن دیدی مناسب از زمینهها و فعالیتهای انجام شده موفقیتآمیز در کشور مورد بحث، با آغاز فعالیت در زمینهای خاص که شانس موفقیت بیشتری در آن را دارید، تجربه استارتاپی مناسبی را داشته باشید.
به همین سبب نیز در ادامه به بررسی برخی از استارتاپهای موفق در کانادا خواهیم پرداخت.
- Loopio
- Opencare
- Connected
- Ritual
- League
- Maple
- Borrowell
- ApplyBoard
- RVezy
- Xandar Kardian
- Securicy
- Fellow
- Gadget
- Secoda
- Snappy
لیست بیان شده در فوق حاوی اسامی برخی از برترین استارتاپهای فعال در کشور مورد بحث است. نیازی به بررسی موردی تمامی موارد بیان شده در فوق نیست زیرا این کار، تقریباً کاری بیهوده است و بهتر است به جای آن به بررسی زمینههای کلی این کسب و کارها بپردازیم. معمولاً نقطه اشتراک تمامی این موارد ارائه خدماتی است که از طریق آنها انجام برخی امور بسیار سادهتر خواهند شد.
اگر به دنبال آشنایی با تجربه استارتاپ کانادا هستید بهتر است عنوان کنیم که با ورود به حوزههای دیجیتال و مرتبط با فناوریهای جدید قادر خواهید بود تا به موفقیت در این مسیر دست بیابید. طراحی و پیاده سازی پلتفرمهای دیجیتال مختلف نیز میتواند گزینه بسیار مناسبی برای موفقیت در این مسیر به حساب بیاید.
تجربه استارتاپ کانادا؛ موفق در مقابل ناموفق
همانطور که در قسمت بالا بیان کردیم، فعالیت در برخی زمینهها شانس بیشتری را برای موفقیت در این مسیر برای افراد به همراه خواهد داشت. اما شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد کسانی که تجربه استارتاپ کانادا را دارند، چه چیزی را در مسیر راه اندازی و مدیریت کسب و کار خود شکست به حساب میآورند؟
زمانی که از افراد دارای تجربه استارتاپ کانادا این سوال پرسیده شده است که چه چیزی را در راه اندازی کسب و کار شکست به حساب میآوردند و از آنها خواسته شده است تا تجربه خود را از این مسئله برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکل مشابه برای دیگران به اشتراک بگذارند، معمولاً اختلاف نظر زیادی بین آنها مشاهده شده است. برخی از آنها مشکلات کوچک و برخی دیگر نیز مشکلات بسیار بزرگ که منجر به نابودی کسب و کار میشدند را به عنوان شکست مطرح کردهاند.
بر اساس تجارب کار آفرینان در این کشور مواجهه با شکست امری الزامی برای رشد و پیشرفت در مسیر پیش رو است؛ اما این نظر تا حدود بسیاری به دید افراد و تعریف آنها از شکست بستگی دارد. از طرفی نیز باید عنوان کنیم که این وضعیت در مسیر مورد بحث امری اجتنابناپذیر به حساب میآید.
بنا بر موارد بیان شده تا به اینجای مطلب میتوان گفت، موفقیت در برابر شکست قرار ندارد و این دو در امتداد یکدیگر هستند و افرادی که تجربه استارتاپ کانادا را دارند نیز بر همین باور هستند. به عنوان مثال زمانی که افراد قصد بر ورود به بازار و زمینه جدید و نوآوری در آن را دارند ممکن است در مسیر راه اندازی کسب و کار با شکستهایی نیز مواجه شوند.
دلیل مواجه استارتاپها با مشکلات مختلف را نیز میتوان مربوط به عدم دقت کافی در آماده سازی طرح و پیاده کردن آن، مشکلات مرتبط با بازار و نیروی کاری، عدم احتیاج سنجی درست و عدم تناسب محصول با بازار کار به حساب آورد؛ علاوه بر این موارد میتوان گفت، کمبود منابع و سواد مالی، فقدان راهنمای مناسب، اشتباهات مدیریتی و استراتژی نامناسب نیز تاثیر مستقیمی بر عدم موفقیت کسب و کار دارند. به همین سبب بهتر است به تجربه استارتاپ کانادا افراد دارای سابقه فعالیت در این محیط توجه کرده و گام به گام روند راه اندازی و مدیریت استارتاپ خود را با دقت پیش ببرید.
اما پس از مطالعه مطالب بیان شده ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که برای جلوگیری از شکست در مسیر بیان شده باید چه اقداماتی انجام داد؟ برای پاسخ به این استفاده از تجربه استارتاپ کانادا که توسط افراد مختلف کسب شده است روشی بسیار مناسب خواهد بود.
این افراد توصیه میکنند که در کنفرانسهای شکست یا مجموعه کارگاههای ملی شکست شرکت کنید؛ زیرا در آنها میتوانید با دریافت راهنماییهای تخصصی و آموزشهای مختلف از مواردی که میتوانند باعث عدم موفقیت شما در راه اندازی کسب و کاری نوآورانه، گسترش و مدیریت آن شوند آگاه شده و آنها را رفع کنید.
بدون نظر
نظر دهید