Search
Close this search box.
نحوه دریافت ویزای استارتاپ و نکاتی از آن

نحوه دریافت ویزای استارتاپ کانادا و نکاتی از آن

اگر سری به مطلب ویزای استارتاپ کانادا که در سایت درنامایگریشن قرار داده شده است زده باشید، بدون شک با کلیات این روش مهاجرتی آشنایی دارید. به دلیل مزایای فراوانی که استفاده از مسیر بیان شده دارد، بسیاری از افراد به دنبال اقدام برای رسیدن به آن هستند. آیا شما عزیزان نیز در این گروه قرار می‌گیرید؟ پس بهتر است با نحوه دریافت ویزای استارتاپ کانادا و نکات اصلی پیرامون آن آشنا شوید.

این کار به شما کمک خواهد کرد تا با دیدی باز قدم در راه بیان شده بگذارید و با داشتن نقشه راه کلی، شانس موفقیتتان را افزایش دهید. در ادامه و برای کمک به افراد علاقه‌مند به امور بیان شده، ابتدا توضیحاتی را پیرامون ماهیت کلی Canadian startup visa ارائه خواهیم کرد و سپس به سراغ نکات ویزای استارتاپ برای رسیدن به آن و نکاتش می‌رویم؛ پس با ما همراه باشید.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

ویزای استارتاپ کانادا

افرادی که قصد راه اندازی کسب و کاری نوآورانه را بر اساس طرحی خلاقانه دارند و می‌توانند خدماتی جدید و منحصر به فرد را از طریق آن به جامعه ارائه کنند، شانس بالایی برای گرفتن ویزای استارتاپ کانادا خواهند داشت؛ اما این مهم زمانی امکان پذیر خواهد بود که قبل از آغاز روند با شرایط مورد نیاز برای رسیدن به این ویزا آشنایی پیدا کنید. دولت کشور مورد بحث از این روش افرادی با استعداد و مفید را جذب خواهد کرد که برای جامعه و مردم مزایایی را به همراه خواهند داشت.

در کنار این موضوع، کارآفرینان به بستری بسیار ایده آل برای راه اندازی بیزینسشان دست میابند و می‌توانند به اقامت دائم کانادا برسند. حمایت سازمان‌های پشتیبان در زمینه‌های مالی و تجربی، دسترسی به بازارهای بین‌المللی و امکان به همراه بردن اعضای خانواده را می‌توان به عنوان برخی از سایر مزایای این مسیر به حساب آورد.

آیا پس از مطالعه مطالب فوق Canadian startup visa برای شما جذاب به نظر می‌رسد؟ در این صورت قسمت‌های بعدی را از دست ندهید تا با نکات ویزای استارتاپ که برای موفقیت در آن ضروری هستند آشنایی پیدا کنید.

نحوه دریافت ویزای استارتاپ کانادا

نحوه دریافت ویزای استارتاپ کانادا

نحوه دریافت ویزای استارتاپ کانادا به صورت گام به گام را می‌توان به دو شکل مورد بررسی قرار داد. در نوع اول باید به بیان کلیاتی پیرامون این موضوع بپردازیم.  در شروع این فرایند شما باید با کلیاتی پیرامون مسیر مورد بحث آشنایی پیدا کنید و سپس به سراغ شرایط مد نظر افراد قابل قبول نزد اداره مهاجرت بروید. بعد از انجام امور بیان شده زمان آن فرا می‌رسد تا مدارکی که ملزم هستید به همراه فرم‌های درخواست ویزا از طریق پورتال آنلاین ارائه دهید را جمع آوری کنید.

در نهایت و پس از آماده سازی کلیات بیان شده باید وارد عمل شوید. لازم به ذکر است  که اگر پس از ایجاد پروفایل آنلاین، فرم‌ها یا مدارکی که باید آپلود نمایید ناقص بوده باشند بدون ارزیابی درخواستتان برگشت خواهد خورد.

نوع دومی که قصد ما بررسی آن است مربوط به زمانی می‌باشد که می‌خواهید تقاضای نهایی را ارائه دهید. تکمیل فرم‌ها، استفاده از نماینده مهاجرت، ارائه عکس‌هایی با مشخصات از پیش تعیین شده، مسائل فنی و پرداخت هزینه‌ها نکات مهم در این مسیر هستند که در ادامه بخش‌هایی را به هر یک از آنها اختصاص خواهیم داد.

تکمیل فرم‌های ویزای استارتاپ کانادا

متقاضی باید برای خود و اعضای خانواده بالای 18 سالش فرم‌هایی را تکمیل نماید. فرم درخواست عمومی برای کانادا (IMM 0008)، جدول A – سابقه یا اعلامیه (IMM 5669)، اطلاعات بیشتر خانواده (IMM 5406) و اطلاعات تکمیلی سفرهای شما (IMM 5562) شامل مواردی هستند که به صورت دیجیتال باید پر کنید.

در کنار انواع آنلاین، تکمیل انواع PDF نیز ضروری خواهد بود که شامل چک لیست مدارک (IMM 5760) و جدول 13ام مربوط به برنامه‌های مهاجرت تجاری و راه اندازی کسب و کار (IMM 0008 SCHEDULE 13) می‌شوند.

اسنادی که بیان کردیم پس از تکمیل باید در پروفایل آپلود شوند. اگر طبق چک لیست ملزم به ارسال اعلامیه قانونی اتحادیه حقوق عمومی (IMM 5409) و اعلامیه جدایی برای خردسالان (IMM 5604) باشید باید آنها را پرینت، با دست خط خود تکمیل و امضاها را ضمیمه‌شان کنید. تا به اینجا نکات پر کردن فرم‌های ویزای استارتاپ را به صورت کلی مورد بررسی قرار داده‌ایم؛ اگر به دنبال اطلاعات تکمیلی برای افزایش شانس موفقیتتان هستید، بخش‌های بعدی را از دست ندهید.

تکمیل فرم‌های ویزای استارتاپ کانادا

استفاده از نماینده مهاجرت

برخی از افراد شاید پس از آشنایی با ویزای استارتاپ کانادا به این فکر بیفتند که برای انجام امور مهاجرتی‌شان از نماینده‌هایی استفاده کنند. اگر شما نیز به دنبال این اقدام هستید، بهتر است بدانید که برای آن باید به نکات مختلفی توجه داشته باشید تا با مشکل مواجه نباشید. فرم استفاده از نماینده (IMM 5476) و تکمیل آن یکی از اصلی‌ترین نکات ویزای استارتاپ کانادا به حساب می‌رود.

در همین راستا فرد و نماینده‌اش باید آن را به صورت دیجیتال یا دستی امضا نمایند و به همراه سایر اسناد در پروفایل آپلود کنند. پیرامون موضوع مورد بحث بهتر است برخی موارد را نیز بررسی نماییم. مهم‌ترین مسئله‌ای که باید به آن اشاره داشته باشیم اموری می‌باشد که representative می‌تواند یا نمی‌تواند آنها را از طرف شما انجام دهد.

شخص مد نظر قادر خواهد بود در روند درخواست به شما مشاوره‌های مختلفی ارائه دهد، فرم‌ها را تکمیل و از طریق حساب خودش با IRCC در ارتباط باشد، به سوالاتتان پیرامون فرم‌ها پاسخ داده و در آماده سازی مدارک مورد نیاز برای ویزای مد نظر کمک حالتان باشد. در کنار این اقدامات شخص مجاز به افتتاح پروفایل در پورتال، ثبت نام الکترونیکی در برنامه‌های مختلف و ورد به پروفایلتان از طریق یوزر نیم و پسوردتان نخواهد بود.

مشخصات عکس برای ویزای استارتاپ

همان‌طور که مستحضر هستید، در پروسه مهاجرت به کشورهای خارجی شما ملزم خواهید شد تعدادی عکس را به همراه پرونده‌تان ارسال نمایید. متقاضی اصلی پرونده و تمامی افرادی که به عنوان همراهانش اقدام می‌کنند باید 1 عکس را به صورت دو طرفه آپلود کنند. تصویری که ارائه می‌کنید باید در قالب پاسپورتی باشد و تمامی بخش‌های صورت در آن مشخص شود. اگر به دلایل مذهبی یا پزشکی ملزم به استفاده از حجاب یا برخی لوازم مانند عینک باشید، به همراه داشتنشان بلامانع خواهد بود.

مشکلات فنی

در صورتی که به هنگام پشت سر گذاشتن مراحل مختلف و یا کار با اکانت خود با مشکل مواجه شوید، می‌توانید از فرم وب‌سایتی موجود برای برقراری تماس و دریافت پشتیبانی استفاده نمایید. ویژگی‌ها و نحوه استفاده از آن را می‌توان به عنوان یکی از دیگر نکات ویزای استارتاپ کانادا معرفی کرد. در این سیستم باید نوع برنامه یا زمینه‌ای که در آن با مشکل مواجه هستید و یا می‌خواهید سؤال‌هایتان را مطرح کنید، انتخاب نمایید.

در کادری که پیش رویتان قرار خواهد گرفت، امکان مطرح کردن پرسش به صورت متنی و یا آپلود تصاویر و اسکرین شات‌ها وجود دارد. با استفاده از این سیستم امکان رفع مشکلات موجود در دسترستان بوده و می‌توانید به راحتی سوالاتی که در مسیر برایتان به وجود آمده‌اند را مطرح و پاسخ‌های قابل اطمینانی به دست آورید.

پرداخت هزینه‌های درخواست ویزای استارتاپ

پرداخت هزینه‌های درخواست ویزای استارتاپ

یکی از نکات دیگری که در روند اخذ ویزای استارتاپ مطرح می‌شود، پرداخت هزینه‌ها است. مبالغی که باید بپردازید شامل یک یا تمامی دسته‌هایی مانند هزینه‌های پردازش برای شما و هرکسی که در درخواست خود لحاظ می‌کنید، حق اقامت دائم، بیومتریک و هزینه‌های شخص ثالث می‌شوند. گروه اول مخارجی به حساب می‌روند که اداره مهاجرت برای بررسی و ارزیابی مدارک و فرم‌های ارائه شده از درخواست دهندگان می‌گیرد.

حق اقامت دائم برای کسانی لحاظ خواهد شد که از روش‌های مهاجرتی‌ای استفاده می‌کنند که در نهایت به PR منتهی خواهند شد. برخی از متقاضیان باید برای طی کردن روند به طور کامل، اطلاعات بیومتریک خود را ثبت نمایند که شامل اثر انگشت و عکس دیجیتال می‌شوند.

اگر مشمول این مخارج باشید باید تمامی آنها را به صورت آنلاین پرداخت نمایید. بسته به وضعیتتان ممکن است لازم باشد برای انجام معاینات پزشکی، گواهی عدم سوءپیشینه و تست زبان نیز اقداماتی را انجام دهید که آنها نیز هزینه‌های خاص خود را دارند.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*