بدون شک یکی از روشهای مهاجرت به کشورهای خارجی که میتواند مزایای بسیاری را برای افراد مختلف داشته باشد، مهاجرت تحصیلی است. به هنگام اقدام برای انجام این کار شما ملزم خواهید بود تا ابتدا از موسسهای آموزشی برای سپری کردن دورهای پذیرش اخذ کنید. بسیاری از افراد بر این باورند که پس از پشت سر گذاشتن این مرحله، قسمت اعظمی از مسیر مهاجرت خود را طی کردهاند؛ اما لازم به ذکر است که این باور، باوری غلط است.
مسیر مهاجرت تحصیلی را میتوان به صورت کلی شامل دو مرحله مهم دانست؛ مرحله اول اخذ پذیرش از دانشگاه یا مرکزی آموزشی در کشور مد نظر و مرحله دوم اخذ ویزای تحصیلی. کشورهای مختلف شرایط متفاوتی را برای هر یک از این مراحل دارند. در صورتی که قصد دارید تا آینده شغلی و تحصیلی مناسبی را برای خود رقم بزنید، بهتر است به هنگام انتخاب کشور و موسسات آموزشی دقت زیادی کنید.
استرالیا با داشتن مراکز علمی معتبر در سطح جهان یکی از کشورهایی به حساب میرود که هر ساله پذیرای تعداد بسیاری از دانشجویان بینالمللی است. اگر شما به دنبال سپری کردن دوره علمی مد نظر خود در مراکز علمی معتبر آن هم تحت نظارت سیستم آموزشی نوین با بهرهمندی از امکانات رفاهی و تحصیلی مختلف هستید، بهتر است به استرالیا به عنوان یکی از گزینههای اصلی خود نگاه کنید.
همانطور که گفته شد، تحصیل در استرالیا منوط به پشت سر گذاشتن 2 مرحله است. در مطالب مختلفی به بررسی مرحله اول این کار پرداختهایم و در این مطلب قصد داریم تا به بررسی ویزای تحصیلی استرالیا و دلایل ریجکت شدن آن بپردازیم. در صورتی که به آشنایی با این موارد علاقهمند هستید، بهتر است تا انتهای این مطلب با درنامایگریشن همراه باشید.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
تحصیل در استرالیا و الزامات آن
همانطور که گفته شد، تحصیل در استرالیا میتواند پیشینه بسیار مناسبی را برای ساختن آیندهای درخشان در زمینههای کاری و تحصیلی برای افراد فراهم کند. در صورتی که شما عزیزان به سپری کردن دورههای آموزشی مختلف در این کشور علاقهمند هستید، برای موفقیت در این کار ابتدا باید برخی موارد را برای خود شفاف سازی کنید؛ از جمله برخی از مهمترین آنها میتوان به دوره و رشته مد نظر و شرایط و مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی اشاره کرد.
بدون شک با این مسئله آشنایی دارید که دانشگاهها و مدارس معتبر، برای پذیرش دانشجویان و دانشآموزان بینالمللی استانداردهای علمی خاص خود را مد نظر دارند که از طریق آنها قصد دارند افرادی را پذیرش کنند که به پیشرفتشان کمک کنند. به هنگام ارائه درخواست پذیرش به مراکز علمی این کشور، داشتن برخی مدارک نظیر موارد زیر ضروری است:
- توصیه نامه
- رزومه
- انگیزه نامه
- مدارک تحصیلی
- مدرک زبان معتبر
علاوه بر این موارد شما ملزم هستید تا برخی مدارک و شرایط را نیز پس از دریافت پذیرش و به منظور اخذ ویزای تحصیلی به اداره مهاجرت کشور مورد بحث ارائه کنید که لیست آنها را در زیر مشاهده خواهید کرد:
- تاییدیه ثبت نام در یکی از دورههای تحصیلی
- مدارک هویتی
- گواهی عدم سوءپیشینه
- گواهی تمکن مالی
- داشتن مدرک زبان انگلیسی برای اثبات مهارتهای فردی
- داشتن شرایط شخصیتی مد نظر اداره مهاجرت این کشور
- پشت سر گذاشتن مدیکال تست
- نداشتن ویزای رد یا کنسل شده
پس از آماده سازی مدارک بیان شده و در صورت داشتن شرایط مد نظر اداره مهاجرت این کشور، شما باید در زمانی خاص برای اخذ پذیرش از مراکز تحصیلی و یا دریافت ویزای تحصیلی دست به اقدام بزنید. شاید به هنگام جمع آوری اطلاعات در ارتباط با این روش مهاجرتی، با اصطلاح ریجکت شدن آشنا شده باشید. هر ساله افراد بسیاری برای دریافت این ویزا به اداره مهاجرت کشور مورد بحث درخواستهای خود را ارائه میدهند.
در صورتی که این اداره بخواهد تمامی درخواستهای ارائه شده را تایید کند بدون شک در تامین نیازهای این افراد با مشکل مواجه خواهد شد و به همین سبب نیز تنها به افرادی اجازه ورود به کشور را میدهد که دارای شرایطی ایده آل باشند. ریجکتی به معنای رد و مخالفت با درخواست ویزای است. در صورت علاقهمندی به آشنایی با دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی استرالیا، بخشهای بعدی این مطلب را از دست ندهید.
چه زمانی ویزای تحصیلی توسط سفارت استرالیا ریجکت میشود؟
ریجکت شدن ویزا را میتوان به عنوان یکی از نگران کنندهترین مسائل به هنگام اقدام برای مهاجرت به حساب آورد. در صورتی که شما عزیزان قصد دارید تا به سپری کردن دورههای آموزشی در کشور مورد بحث مشغول شوید، بهتر است با دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی استرالیا آشنایی پیدا کنید تا با رعایت کردن آنها بتوانید مسیر ورود به کشور مد نظر را برای شرکت در دورههای مورد علاقهتان با موفقیت سپری کنید.
یکی از اصلیترین مواردی که به هنگام بررسی درخواست این ویزا مورد بررسی قرار میگیرد داشتن تاییدیه ثبت نام در یکی از دورههای تحصیلی است. برای آن که بتوانید در این دورهها شرکت کنید ملزم خواهید بود تا مدارک بیان شده در قسمت قبلی را آماده سازی کنید. در صورتی که هر یک از این موارد دارای نواقصی باشند و یا صداقت به صورت کامل در آماده سازی و ارائه آنها رعایت نشده باشد، درخواست پذیرش شما رد خواهد شد و اداره مهاجرت این کشور درخواست شما را به دلیل نداشتن تاییدیه ثبت نام ریجکت خواهد کرد.
پس از بررسی نحوه رد شدن درخواست به دلیل نداشتن تاییدیه ثبت نام نوبت به بررسی مدارک هویتی میرسد. اداره مهاجرت کشور مد نظر برای اطمینان حاصل کردن از هویت شخص متقاضی، مدارک هویتی او نظیر پاسپورت، کارت ملی و شناسنامه را تقاضا خواهد کرد. در صورتی که مغایرتی بین مدارک ارائه شده وجود داشته باشد و یا پاسپورت شما منقضی و یا باطل شده باشد، با تقاضای دریافت ویزای تحصیلی شما مخالفت خواهد شد.
گواهیهای عدم سوء پیشینه و تمکن مالی را میتوان به عنوان سایر مدارک مهم مد نظر اداره مهاجرت این کشور به حساب آورد. این اداره در نظر دارد که با جذب دانشجویان بینالمللی با شرایط مناسب به پیشرفت کشور خود کمک کند؛ در نتیجه افرادی که سوء پیشینه دارند و یا توانایی تامین هزینههای زندگی و سپری کردن دورههای آموزشی را ندارند به گونهای مضر و سربار کشور به حساب میآیند و به همین سبب نیز تقاضای آنها رد خواهد شد.
در صورتی که موفق به اخذ بورسیه شده باشید، با ارائه مدارکی برای اثبات آن ممکن است نیازی به ارائه گواهی تمکن مالی نباشد. از آنجایی که زبان رسمی این کشور انگلیسی است و تدریس در دانشگاهها و مدارس آن نیز به همین زبان صورت میپذیرد، داشتن تسلط به این زبان یکی از شروط دیگر برای افراد علاقهمند به دریافت ویزای تحصیلی به حساب میرود. در صورتی که شما بسته به شرایطتان ملزم به ارائه این مدرک باشید و نتوانید در موعد مشخص آن را ارائه دهید، درخواست شما رد شده و اجازه ورود به این کشور را نخواهید داشت.
دولت این کشور بر روی رفتار و شخصیت افراد علاقهمند به ورود به استرالیا و سلامت آنها وسواس خاصی دارد؛ به همین سبب نیز از متقاضیان مهاجرت میخواهد تا شرایط شخصیتی و سلامت کامل جسمانی خود را به اداره مهاجرت این کشور از طریق شرکت و پشت سر گذاشتن تستهای مختلف به اثبات برساند؛ علاوه بر این، داشتن ویزای کنسل یا رد شده را میتوان به عنوان یکی از دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی استرالیا به حساب آورد.
GTE چیست؟
GTE یا Genuine Temporary Entrant قوانینی به حساب میآیند که دولت استرالیا به منظور مقابله با افرادی وضع کرده است که قصد دارند پس از ورود به کشور با ویزای تحصیلی اقدام به اخذ پناهندگی کرده و یا استرالیا را ترک نکنند. به همین سبب نیز این دولت به بررسی اهداف متقاضیان از ورود به این کشور و وابستگیها و دلایل آنها برای بازگشتشان به کشور خود خواهد پرداخت.
در صورتی که افراد متقاضی نتوانند دولت این کشور را از طریق ارائه مدارک و شواهد مختلف قانع کند که قصد بازگشت به کشور خود را پس از اتمام دوره آموزشی دارند، ویزای تحصیلی آنها ریجکت میشود.
برای جلوگیری از ریجکتی ویزای تحصیلی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
بهتر است قبل از شروع روند درخواست مورد بحث، با ساب کلاس مد نظر خود به خوبی آشنایی پیدا کرده و از شرایط، مزایا و نیازمندیهای اخذ آن به صورت کامل آگاه شوید تا با چشمانی باز تمامی پیش نیازهای رسیدن به ان را فراهم کنید. توجه به جزئیات و آمادگی برای مصاحبه حضوری سفارت را میتوان جزء برخی از مواردی به حساب آورد که تاثیر بالایی در این مسیر دارند. به هنگام تکمیل فرمها و مدارک میتوانید با توجه به جزئیات از بروز مشکلاتی پیش پا افتاده که میتوانند برای شما مشکل آفرین شوند جلوگیری کنید.
در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای تحصیلی چه کاری از دست ما بر میآید؟
در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای تحصیلی، متقاضیان مجاز خواهند بود تا ظرف مدت خاص و مشخصی برای تصمیم اعلام شده به آنها درخواست تجدید نظر کنند. این درخواست باید به AAT یا دادگاه تجدید نظر اداری ارائه شود
در صورت موافقت با درخواست مورد بحث شما قادر خواهید بود تا ساب کلاس مد نظر را اخذ کرده و از طریق آن برای شرکت در دوره مورد علاقه خود به این کشور وارد شوید؛ اما در صورت رد درخواست تجدید نظر میتوان گفت شانسی به منظور مهاجرت تحصیلی به استرالیا برای شما باقی نخواهد ماند. در صورتی که درخواست خود را خارج از مدت مجاز آماده کرده و به AAT ارائه دهید هیچ گونه ترتیب اثری در تصمیم اداره مهاجرت نخواهد داشت.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
بدون نظر
نظر دهید