سفارت های کشورهای مختلف در ایران

سفارت‌ها در ایران

سفارت‌ها اماکنی هستند که هر دولت در کشورهایی که با آنها در ارتباط است، برای اهداف دیپلماتیک راه اندازی می‌کند. اگر قصد گرفتن ویزا داشته باشید و یا به دنبال ایجاد مراوداتی خاص هستید، باید برای انجام امور مختلفی به این سازمان‌ها مراجعه نمایید. از آنجایی که ایران با کشورهای مختلفی ارتباط دارد، سفارت‌های متعددی در تهران وجود دارند.

آشنایی با این اماکن و راه‌های ارتباطی آنها می‌تواند کار شما را در به دست آوردن ویزا و اموری این چنینی بسیار ساده‌تر از قبل نماید. در ادامه این مطلب، قصد داریم تا به معرفی سفارت‌های تهران، راه‌های ارتباطی با آنها، گرفتن وقت ملاقات، وظایف، مدارک مورد نیاز به هنگام مراجعه به این محیط و مواردی از این قبیل بپردازیم؛ اگر شما عزیزان نیز به دنبال اطلاعاتی موثق و به روز پیرامون این مسائل هستید، تنها کافی است تا انتها تیم درنامایگریشن را همراهی کنید.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

فرق سفارت و کنسولگری

سفارت و کنسولگری نام‌هایی هستند که به هنگام مهاجرت و گرفتن ویزا به گوش شما خواهند خورد. آشنایی با این موارد به شما کمک می‌کند تا به هنگام نیاز به سازمانی مناسب مراجعه نمایید. تقریباً می‌توان گفت، اعمالی که هر دو کارگزاری بیان شده انجام می‌دهند و حوزه‌های اختیاری‌شان تا حدود زیادی به یکدیگر شباهت دارند. سفارت خانه‌ها مراکز اصلی‌ای به حساب می‌روند که یک کشور در کشوری دیگر برای انجام امور دیپلماتیک، سیاسی و بررسی درخواست‌های مختلف تاسیس می‌شوند.

شخصی که بالاترین مقام را در این محیط دارد با نام سفیر شناخته می‌شود. معمولاً دولت‌هایی که با یکدیگر ارتباط زیادی دارند و یا به دنبال آسان‌تر کردن انجام امور بیان شده برای متقاضیان هستند، یک یا چند کنسولگری را در مناطق مختلف کشور دیگر راه اندازی می‌کنند؛ لازم به ذکر است که سفارت در پایتخت و کنسولگری در دیگر مناطق قرار می‌گیرند و وظیفه اداره مجموعه دوم بر عهده سر کنسول قرار دارد.

شاید برای شما جالب باشد در زمانی که دو کشور با یکدیگر به مشکل بر می‌خورند سطح ارتباطات خود را در بعضی مواقع به کنسولی کاهش می‌دهند. مجموعه مهاجرتی درنامایگریشن در راستای آن که اطلاعاتی جامع را پیرامون سفارت‌ها در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهد، دست به نگارش این مطلب زده و سازمان مورد بحث را از جنبه‌های مختلفی بررسی کرده است؛ پس اگر به این موضوع علاقه‌مند هستید، تا انتها با ما همراه باشید.

وظایف سفارت

سفارتخانه‌ها برای برقراری ارتباط دیپلماتیک و دفاع از منافع کشور نزد سایر دولت‌های جهان راه اندازی می‌شوند. در کنار این موضوع، وظیفه حمایت از شهروندان و ارائه خدمات مختلفی مانند صدور پاسپورت برای فرزندان تازه متولد شده، تمدید گذرنامه افراد، کمک به آنها در حین مواجهه با مشکلات حقوقی و اقداماتی از این قبیل را نیز بر عهده دارند.

در کنار تمامی مواردی که بیان کردیم باید بگوییم اگر به دنبال گرفتن ویزا هستید و درخواست شما به صورت اولیه تایید شده باشد، ملزم خواهید شد تا برخی مدارک را برای بررسی به این مراکز ارائه دهید و یا برای ثبت اطلاعات بیومتریک و مصاحبه باید حضوراً به اماکن آنها بروید. واسطه گری میان دولت‌ها برای برگزاری نشست‌های مختلف در راستای بهبود روابط و همکاری در زمینه‌های متنوع را نیز می‌توان به عنوان برخی از سایر وظیفه‌های سفارت به حساب آورد.

مصاحبه سفارت

در قسمت قبل بیان کردیم که برخی کشورها به هنگام درخواست برای گرفتن بعضی ویزاها، متقاضیان را به مصاحبه دعوت می‌کنند. برای گذر از این مرحله افراد باید پس از تعیین وقت قبلی حضوراً به سفارت مراجعه کنند. این گام را می‌توان به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌ها برای گرفتن ویزا به حساب آورد. یکی از اقداماتی که بهتر است قبل از مراجعه به مراکز مورد بحث انجام دهید، آشنایی پیدا کردن با سوالاتی است که در حین این روند مطرح می‌شوند زیرا این اقدام می‌تواند نقش بسیار حیاتی‌ای در موفقیت شما داشته باشد.

در ارتباط با این موضوع باید بگوییم پرسش‌های بیان شده معمولاً در زمینه‌های مختلفی هستند که بسته به مجوزی که قصد اخذ آن را دارید ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند. افرادی که می‌خواهید با آنها مهاجرت کنید، اطلاعات خانوادگی نظیر وضعیت تاهل، وضعیت مالی و داشتن یا نداشتن اسپانسر حین حضور و اقامت، وضعیت بیمه سلامت شخص، اشتغال، رزرو کردن یا نکردن هتل، محل زندگی و بلیط هواپیما، برنامه سفر و سوابق تردد شما به کشورهای مختلف و مواردی از این قبیل را می‌توان به عنوان برخی از موضوعاتی معرفی کرد که به هنگام مصاحبه از شما در مورد آنها سؤال‌هایی پرسیده می‌شود.

روند مصاحبه با سفارت

تا به اینجا پیرامون موضوعاتی که از آنها در زمان مصاحبه با سفارت سوالاتی پرسیده خواهد شد صحبت کردیم؛ حال زمان آن فرا رسیده تا به سراغ روند برگزاری آن برویم. در این مسیر ابتدا شخص از طریق پورتال‌های تعیین شده وقت سفارت می‌گیرد. در این هنگام تمامی مدارکی که باید به همراه داشته باشد به همراه زمان و تاریخ دقیق اعلام خواهد شد که جزئیات بیشتر پیرامون آن را در بخش بعدی بررسی خواهیم کرد.

اگر نیازی به ثبت اطلاعات بیومتریک و ارائه اسناد از پیش تعیین شده نداشته باشید، مستقیماً وارد روند مصاحبه می‌شوید. در صورتی که بتوانید نظر مثبت افسر پرونده را جلب نمایید، تا حدودی موفقیت شما در به دست آوردن مجوز اقامتی تضمین شده خواهد بود.

گرفتن وقت سفارت

برای گرفتن وقت سفارت، معمولاً باید از پورتال‌های آنلاین مشخص شده توسط سازمان مد نظر استفاده شود. فرد باید زمانی که در انتهای پروسه به او اعلام می‌شود در محیط بیان شده حضور داشته باشد. اگر نمی‌توانید در تایم مشخص شده حضوراً به سفارت کشور انتخابی خود مراجعه نمایید، بهتر است قبل از فرا رسیدن آن دست به تغییر زمانش بزنید. اطلاعاتی که تا به اینجا بیان کردیم، کلیاتی بود که در ارتباط با بیشتر embassyهای مناطق مختلف جهان صادق هستند.

برخی از دولت‌ها برای آن که بار مسئولیت خود را سبک‌تر کنند و به تسریع روند بررسی مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک بپردازند، با سازمان‌های بین‌المللی نظیر VFS یا کارگزاری‌های دیگری قرار دادهای همکاری را منعقد می‌کنند. بسته به کشوری که قصد به دست آوردن ویزای آن را دارید، بهتر است جزئیات بیشتری را در این زمینه پیرامون نحوه گرفتن وقت سفارت آنها به دست آورید.

مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت

همان‌طور که کمی قبل‌تر بیان کردیم، افراد پس از ثبت وقت سفارت برای خود و در صورتی که ملزم به همراه بردن اسنادی خاص باشند، ابلاغیه‌ای دریافت خواهند کرد که در آن تمامی آنها که برای مراجعه به سفارت و یا کارگزاری منتخب نیاز هستند ذکر شده‌اند. تمامی موارد بیان شده باید به صورت کاملاً منطبق با خواسته دولت جمع آوری و حتی آماده سازی شده باشند.

اگر نمی‌توانید در بازه از پیش تعیین شده اقداماتی که در ارتباط با آنها صحبت  کردیم را انجام دهید، بهتر است برای تغییر تایم ملاقات وارد عمل شوید؛ زیرا مراجعه شما بدون داشتن آمادگی کامل بی حاصل خواهد بود. به دلیل تنوع در ویزاهایی که افراد برای دریافت آنها درخواست می‌دهند و شرایط مد نظر دولت‌ها نمی‌توان آیتم‌هایی را به عنوان مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت معرفی کرد.

در کل می‌توان گفت اکثر مراکز از مراجعین توقع دارند که گذر نامه دارای اعتبار حداقل ۳ماهه، مدارک هویتی، اسناد مربوط به تمکن و وضعیت مالی و مواردی از این قبیل را همراه داشته باشند.

هزینه‌های مراجعه به سفارت

مخارج مراجعه به سفارت را می‌توان به دسته‌های مختلفی تقسیم بندی کرد که اصلی‌ترین آنها هزینه گرفتن وقت سفارت به شمار می‌رود. زمانی که نیاز پیدا می‌کنید تا حضوراً به این محیط مراجعه کنید، باید از قبل وقتی را برای مراجعه مشخص کرده باشید.

دولت‌های مختلف برای آن که از اشغال بیهوده تایم‌های موجود جلوگیری نمایند، برای این کار مبالغی را از پیش تعیین کرده‌اند که بسته به کشور مقصدتان متفاوت خواهند بود. در کنار این قسمت از مخارج، باید توجه داشته باشید که قبل و به هنگام اقدام مورد بحث متقاضی احتمالاً ملزم به ثبت اطلاعات بیومتریک خواهد شد و یا باید درخواست ویزایش تایید شده باشد.

هر یک از مواردی که به آنها اشاره داشتیم نیازمند پرداخت مبالغی هستند که آنها نیز بسته به مقصد شما متغیر خواهند بود. با توجه به توضیحاتی که ارائه کردیم، بیان اعدادی دقیق کاری نشدنی بوده و برای به دست آوردن اطلاعات به روز باید به سایت سفارت و ادارات مهاجرت مراجعه نمایید.

کشورهایی که در ایران دارای سفارت هستند

آشنایی با کشورهایی که در ایران دارای سفارت هستند به شما این امکان را می‌دهد تا مناطقی را که با کشور ما ارتباط مناسبی دارند و به راحتی قادر هستید روند اخذ ویزا از آنها را پشت سر بگذارید بشناسید. شاید برایتان جالب باشد که تعداد این کنسولگری‌ها تعداد بسیار بالایی دارند و از طریق آنها می‌توانید امور مختلفی را پیگیری نمایید.

انگلستان، استرالیا، هلند، پرتغال، قبرس، ایتالیا، یونان، اسپانیا و کانادا را می‌توان به عنوان برخی از مهاجرپذیرترینشان معرفی کرد. هر ساله تعداد بسیاری از هم‌وطنان ما برای مهاجرت به مناطقی که به آنها اشاره داشتیم وارد عمل می‌شوند؛ به همین سبب برای کمک به آشنایی بیشتر شما عزیزان با آنها به تشریح هر یک در بخش‌هایی جداگانه خواهیم پرداخت.

سفارت استرالیا در ایران

در سال 1968 به صورت رسمی سفارت استرالیا در ایران راه اندازی شد و از آن زمان تا کنون دو ملت ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند. وجود مراودات در زمینه‌های مختلف، برگزاری دیدارهایی بین  مقامات و کابینه دولت‌ها و مواردی از این قبیل نشان‌دهنده ارتباط سیاسی مناسب میان دو ملت است. سازمان بیان شده در تهران خیابان ولیعصر، خیابان شهید فلاحی، خیابان بهار، خیابان یکتا پلاک 11 قرار دارد و می‌توانید برای انجام برخی امور و یا رفع بعضی از مشکلات حضوراً به آن مراجعه کنید.

برنامه‌های بشر دوستانه و اقتصادی و فرهنگی متنوعی توسط این مجموعه در ایران پیاده سازی می‌شوند که در مطلب اختصاصی سفارت استرالیا بیشتر به تشریح آنها پرداخته‌ایم. آیا قصد ثبت اطلاعات بیومتریک خود را برای اخذ ویزا دارید؟ در این صورت باید از پورتال مربوط به کشور مقصد در سایت VFS استفاده نمایید.

سفارت کانادا در ایران

روابط دیپلماتیک میان دو کشور در سال‌های 1959 و 1956 با راه اندازی سفارت‌های کانادا در تهران و ایران در اتاوا  وارد مرحله جدیدی شد و شکل رسمی به خود گرفت. کانادا نیز به مانند استرالیا برای راحت‌تر کردن روند ثبت اطلاعات بیومتریک و اسناد ضروری از خدمات VFS استفاده می‌کند. با توجه به این شرایط افرادی که درخواست اولیه ویزای آنها مورد تایید قرار می‌گیرد و قصد دارند تا امور بیان شده را انجام دهند، باید وقت مراجعه به دفتر سازمان وی اف اس را از طریق سایت آن رزرو نمایند.

آیا نیاز دارید تا به صورت فیزیکی در دفتر سفارت کانادا در ایران حضور داشته باشید؟ پس باید با تایم قبلی به تهران، خیابان استاد مطهری خیابان شهید سرافراز ـ پلاک 57 بروید. شماره تلفن 02181520000، فکس 02188733200 و ایمیل tehran-im-enquiry@international.gc.ca سایر روش‌های ارتباطی پیش روی شما به حساب می‌روند.

سفارت انگلستان در ایران

اولین هیئت نمایندگان انگلستان در سال 1821 وارد کشور ما شدند و از آن زمان ارتباط سیاسی میان طرفین نسبت به قبل شکل جدی‌تری به خود گرفت. رسیدگی به درخواست‌های شهروندان بریتانیایی و افرادی که قصد اخذ ویزاهای مختلف را دارند، برگزاری جلسات و دیدارهای رسمی و اموری از این قبیل را می‌توان به عنوان بخشی از وظایف مجموعه مورد بحث به حساب آورد.

معمولاً آدرس سفارت انگلستان در تهران و راه‌های برقراری ارتباط با آن بیشترین موضوعاتی هستند که توسط کاربران مورد جست و جو قرار می‌گیرند. در ارتباط با این مسائل باید بگوییم که محل آن در خیابان فردوسی، پلاک 172 قرار دارد و با استفاده از تلفن‌های +98 (0)21 6405 2000 یا +44 20 7008 5000 می‌توانید با کارمندان این سازمان ارتباط برقرار کنید.

VFS کارگزاری مورد تایید British Embassy بوده و برای ثبت اطلاعات مختلف خود باید به آن مراجعه نمایید. ساعات کار دفتر بیان شده یکشنبه تا پنجشنبه بین 7:30 تا 17:00 است و تنها مراجعین دارای وقت قبلی را پذیرش می‌نماید.

سفارت هلند در ایران

شما عزیزان می‌توانید برای انجام امور کنسولی مرتبط با سفارت هلند در تهران به فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک 60 مراجعه کنید. این مجموعه در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه بین 10 تا 12 ظهر مراجعین ثبت شده را می‌پذیرد. آیا به دنبال مسیری برای برقراری ارتباط با Dutch Embassy هستید؟

در این صورت باید از تلفن +98 2123 660 000 استفاده نمایید. اگر از سایت VFS وقت قبلی اخذ کرده‌اید می‌توانید شخصاً به منظور انجام امور مد نظر خود به آن در تاریخ از پیش تعیین شده مراجعه نمایید؛ لازم به ذکر است که افراد می‌توانند به دلایل مختلف 2 بار تایم وی اف اس خود را از طریق وب سایت آن تغییر دهند.

سفارت ایتالیا در ایران

ایتالیا یکی از مقاصد بسیار محبوب نزد ایرانیان برای مهاجرت از طریق روش‌های مختلف به خصوص تحصیلی است. زمانی که شخصی قصد اخذ ویزای کشوری را دارد، بدون شک آشنایی با سفارت آن می‌تواند تاثیر مثبتی بر موفقیتش داشته باشد. بیشتر مناطقی که تا به حال آنها را بررسی کرده‌ایم از کارگزاری برای سبک‌تر کردن بار وظایف خود استفاده می‌کردند و معمولاً هم به سراغ VFS رفته بودند.

سفارت ایتالیا در ایران اقدامی مشابه انجام داده اما با این تفاوت که از سرویس‌های CKGS بهره می‌برد. اگر قصد دارید تا با آدرس و راه‌های ارتباطی با Embassy Italian آشنا شوید، تنها کافی است انتهای همین قسمت را مطالعه نمایید.

  • آدرس: خیابان نوفل لوشاتو، شماره 68/79
  • شماره تلفن سفارت ایتالیا در تهران: 00982166726955 / 00982166726956
  • کد پستی سفارت ایتالیا در تهران: 11365-7683
  • شماره فکس سفارت ایتالیا در تهران: 00982166726961

 

سفارت اسپانیا در ایران

شاید برای شما جالب باشد که تقریباً اولین  اقدام دیپلماتیک میان دو کشور به سال‌های 1516 تا 1519 باز می‌گردد. در بازه بیان شده چارلز اول نمایندگانی را برای شاه ایران ارسال کرد تا در برخی امور و همکاری‌ها به رایزنی بپردازند. در دوره‌های مختلف فراز و نشیب‌هایی میان روابط ایران و اسپانیا به وجود آمد؛ اما همچنان این دو ارتباطی تقریباً خوب با یکدیگر دارند.

سفارت‌های ایران و اسپانیا در مادرید و تهران قرار دارند که شهروندان هر یک می‌توانند با مراجعه به آنها حمایت‌های سیاسی، حقوقی و دیپلماسی را در زمینه‌های مختلف دریافت نمایند. آیا به دنبال گرفتن ویزای Spain هستید؟

پس ممکن است در روند این اقدام ملزم شوید تا در سفارت اسپانیا در تهران حضور داشته باشید. برای این کار شخص باید با هماهنگی قبلی به دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، خیابان عباس آبادی، پلاک 10 مراجعه نماید. سایر مسیرهای برقراری ارتباط با این مجموعه را در ادامه قرار داده‌ایم.

  • ایمیل: tehera​n@maec.esIt
  • شماره تلفن: +98.21.225.68.017/018، +98.21.225.68.681/682/684 و 139.37.0

 

سفارت پرتغال در ایران

سفارت پرتغال در تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک 16 سفارتخانه خود را راه اندازی کرده و افرادی که نیازمند استفاده از برخی خدمات و سرویس‌های سیاسی، حقوقی و حتی مهاجرتی هستند ممکن است ملزم شوند تا به آن مراجعه نمایند. از آنجایی که نمایندگی اتحادیه اروپا در تهران بر عهده این مجموعه است و روابط میان طرفین عمری بیش از 500 سال دارد، می‌توان پرتغال را به عنوان یکی از کشورهایی به حساب آورد که ارتباطی بسیار مهم با ایران دارد.

به دلیل همکاری‌های موجود، سرویس‌های VFS امکان ثبت آسان مدارک و اطلاعات بیومتریک را برای شما فراهم کرده است. آیا به دنبال بدست آوردن اطلاعاتی پیرامون راه‌های ارتباطی با این مجموعه هستید؟

در این صورت باید بگوییم که شماره تماس‌های 982122543237، 982122582760، 989905782617، 982122764060 و 61 و ایمیل‌های  sconsular.teerao@mne.pt و teerao@mne.pt در این مسیر به کمک شما خواهند آمد.

سفارت یونان در ایران

اگر به خیابان ولیعصر، خیابان اسفندیار، شماره 43 پلاک 4 بروید، سفارت یونان در ایران را مشاهده خواهید کرد. در کنار اهمیت‌هایی که این مرکز برای روابط میان دولت‌ها دارد، افرادی که قصد مهاجرت به مقصد مورد بحث را دارند باید برای انجام برخی امور از سرویس‌های سازمان بیان شده استفاده نمایند. زمانی که درخواست اولیه ویزای مورد تایید قرار بگیرد، اشخاص ملزم هستند اطلاعاتی بیومتریک خود را ثبت نمایند و برخی اسناد که از قبل به آنها اعلام شده را نیز برای بررسی و ارزیابی تحویل دهند.

سفارت برخی کشورها به صورت مستقیم امور بیان شده را انجام می‌دهند و برخی دیگر مانند یونان از کارگزاری‌هایی مانند VFS برای اینکار استفاده می‌نمایند. اگر احساس می‌کنید نیازمند برقراری ارتباط مستقیم با سفارت یونان در تهران آن هم بدون مراجعه حضوری هستید، باید به سراغ شماره تلفن‌های 982122050533+ و 22057431 یا ایمیل gremb.teh@mfa.gr بروید.

سفارت قبرس در ایران

زمانی که نام قبرس به میان میاید، معمولاً ذهن افراد به سمت بازدید از مناطق توریستی و استفاده از خدمات گردشگری آن می‌رود؛ اما باید به این مسئله اشاره داشته باشیم که دانشگاه‌های آن مقصدی مناسب برای ادامه تحصیل در رشته‌های مختلف هستند. اگر قصد راه اندازی کسب و کار، تحصیل یا سپری کردن دوران بازنشستگی‌تان را دارید می‌توانید جزیره مورد بحث را به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی خود در نظر داشته باشید.

سفارت قبرس در تهران مجموعه‌ای است که به شما در انجام اقدامات بیان شده کمک شایانی خواهد کرد. شما می‌توانید با مراجعه به زعفرانیه، خیابان رضا علی حسینی، خیابان محمود رضی، پلاک 9 از خدمات بسیار متنوعی بهره ببرید. آیا کار شما در حیطه گرفتن ویزا قرار می‌گیرد؟

پس باید در روزهای یکشنبه و چهارشنبه بین ساعت‌های 8:30 تا 23:00 به سفارت قبرس در تهران مراجعه نمایید. سایر مسیرهای ارتباطی و مسائلی مانند گرفتن وقت مراجعه حضوری و موضوعاتی این چنینی را در مطلب اختصاصی سفارت قبرس در تهران بررسی کرده‌ایم که اگر  قصد گرفتن ویزای کشور مورد بحث را دارید بهتر است آن را مطالعه کنید.

VFS چیست؟

VFS سازمانی خصوصی است که در سطح جهان خدمات ثبت اسناد و مدارک را در اختیار دولت‌های مختلف قرار می‌دهد. معمولاً کشورها برای سهولت هر چه بیشتر کار سفارت‌های خود و مراجعین به آنها از سرویس‌های این مجموعه استفاده می‌کنند. در این مطلب به هنگام معرفی بعضی از سفارت‌ها، با برخی از کاربران وی اف اس آشنایی پیدا کرده‌اید.

برای آن که بتوانید به دفاتر این شرکت مراجعه کنید، باید وقت ملاقاتی را از پیش رزرو کرده باشید. VFS Global نمایندگی‌هایی در 129 کشور دارد که این خود نشان‌دهنده سرویس‌های با کیفیت و گسترده آن است. شما می‌توانید از طریق بخش‌های سایت آن به تمامی امور و خدماتی که در مورد آنها صحبت کردیم دسترسی داشته باشید. در انتهای این بخش باید به این مسئله هم اشاره کنیم که مجموعه مورد بحث هیچ تاثیری بر روی رد یا تایید ویزا نخواهد داشت.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]


Warning: Undefined variable $post in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*