Search
Close this search box.
ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا و شرایط اخذ آن‌ها

اگر قصد مهاجرت دارید، بدون شک مطلع هستید که برای ورود به کشوری خارجی باید ویزای آن کشور را اخذ کنید. هر یک از کشورهای جهان برای علاقه‌مندان به مهاجرت، روش‌های مختلفی را برای اخذ ویزا به وجود آورده‌اند که این روش‌ها از نظر نوع، شرایط، هزینه‌ها و مسائلی این چنینی با یکدیگر تفاوت دارند. به هنگام تعیین روش‌های مهاجرت، هر کشور به پتانسیل‌ها، انتظارات و شرایط متقاضیانی که باعث پیشرفت آن در زمینه‌های مختلف می‌شود اهمیت می‌دهد؛ به همین سبب باید به دنبال اخذ ویزا از کشورهایی باشید که شرایط ایده آل شما را فراهم کرده و مهاجرت به آنها بتواند شما را در رسیدن به اهدافتان یاری دهد.

استرالیا به عنوان یکی از کشورهایی شناخته می‌شود که روش‌های بسیاری را در دسترس علاقه‌مندان به مهاجرت به این کشور قرار داده است. در صورتی که شما نیز به زندگی، کار، سرمایه گذاری، بازدید و اموری این چنینی در استرالیا علاقه‌مند هستید، بهتر است با ویزاهای استرالیا آشنا شوید. برای این کار، تا انتهای این مقاله از سایت درنا مایگریشن همراه باشید.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

ویزا چیست؟

ویزا به مجوزی گفته می‌شود که افراد برای ورود و اقامت در کشوری خارجی باید برای اخذ آن اقدام کنند. اخذ این مجوز، از طریق روش‌های مختلفی امکان‌پذیر بوده که برای افزایش شانس خود در هر روش، بهتر است به صورت کامل با تمامی شرایط آن آشنایی پیدا کنید.

انواع ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

همان‌طور که گفته شد، استرالیا امکان اخذ ویزاهای مختلفی را برای علاقه‌مندان مهاجرت به این کشور فراهم کرده است. استفاده از تمامی این روش‌ها برای شهروندان ایرانی مقدور و یا مقرون و به صرفه نبوده و همین امر نیز می‌تواند باعث محدود شدن گزینه‌های هم‌وطنان ما شود. برای مهاجرت به این کشور، شما قادر خواهید بود تا از بین موارد زیر مناسب‌ترین روش را انتخاب و از طریق آن برای مهاجرت اقدام کنید.

  •  سرمایه گذاری
  •  کار
  •  تلنت
  •  اسپانسر کارفرما
  •  خانوادگی
  •  توریستی و گردشگری
  •  تحصیلی

هر یک از این روش‌ها، خود شامل ساب کلاس‌های مختلفی می‌شوند که برای اخذ آنها باید دارای شرایطی خاص باشید. لازم به ذکر است که با اخذ برخی از این ساب کلاس‌ها شما قادر خواهید بود تا به اقامت دائم استرالیا و یا حتی شهروندی این کشور دست بیابید.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

اگر به دنبال ویزای سرمایه گذاری در استرالیا هستید، بهتر است با ساب کلاس‌های این ویزا آشنایی پیدا کنید. شما می‌توانید با استفاده از این ساب کلاس‌ها، از مزایای مختلفی نظیر اقامت موقت یا دائم، سرمایه گذاری با ریسکی پایین و ورود به اقتصادی رو به رشد بهره‌مند شوید. ساب کلاس‌های 188، 888، 132،405 و استارت آپ استرالیا، روش‌هایی هستند که از طریق آنها می‌توانید برای سرمایه گذاری در این کشور اقدام به اخذ ویزا کنید.

ساب کلاس‌های 188 و 405 جزء مواردی هستند که با اخذ آنها می‌توانید به صورت موقت در کشور مورد بحث اقامت داشته باشید. ساب کلاس 188، خود دارای انواع مختلفی نظیر نوآوری تجاری، سرمایه گذاری، سرمایه گذاری خاص، کارآفرینی و سرمایه گذاری پریمیوم است. برای استفاده از هر یک از این موارد، افراد متقاضی باید دارای شرایطی خاص باشند.

ساب کلاس‌های 888 و 132، برای افرادی مناسب است که به اخذ اقامت دائم استرالیا علاقه‌مند هستند. با داشتن ویزای 188، شما قادر خواهید بود تا با استفاده از ساب کلاس 888 به اقامت دائم استرالیا دست پیدا کنید. اخذ هر یک از این ساب کلاس‌ها نیازمند داشتن شرایط خاصی است و با اخذ آنها شما از مزایای مختلفی بهره‌مند خواهید شد.

برای آشنایی بیشتر با ویزاهای سرمایه گذاری، تنها کافی است به مطلب موجود در سایت درنامایگریشن با همین نام مراجعه کنید. تا به اینجا توضیحاتی کلی را در ارتباط با ساب کلاس‌های مختلف این مسیر بیان کردیم؛ حال زمان آن فرا می‌رسد تا به سراغ بررسی دقیق‌تر هر یک از آنها برویم؛ به همین سبب نیز در ادامه بخش‌هایی را به آنها اختصاص داده‌ایم.

ویزای 188 استرالیا

اگر قصد دارید  تا به صورت موقت و به منظور سرمایه گذاری در استرالیا حضور داشته باشید، بهترین گزینه در دسترستان ویزای 188 استرالیا خواهد بود. با استفاده از این مسیر، شما می‌توانید به مدت 4 سال در کشور مورد بحث اقامت کرده و اگر شرایطی مناسب را در این مدت فراهم کنید، قبل از تبدیل آن به دائم قادر خواهید بود 2 سال دیگر به مدت فوق بیفزایید.

تنها افرادی موفق به اخذ این مجوز حضور خواهند شد که بتوانند بر اساس سیستم امتیاز بندی از پیش تعیین شده حداقلی مشخص (65) را کسب کنند. این روش انواع مختلفی دارد که در قسمت قبلی آنها را نام بردیم و حال زمان آشنایی بیشتر با آنها رسیده است.  آیا به دنبال آن هستید که یک کسب و کار جدید یا موجود را در استرالیا راه اندازی یا مدیریت کنید؟ در این صورت نوآوری تجاری گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.

ویزای استارت آپ استرالیا

راه اندازی کسب و کار در کشوری جدید با بستر اقتصادی مناسب و در سایه حمایت‌های همه جانبه، گزینه‌ای بسیار ایده آل به حساب می‌رود؛ زیرا با این کار می‌توانید درآمد زایی داشته باشید و در کنار آن اقامت موقت و حتی دائم را به دست آورید. ویزای استارت آپ استرالیا، یکی از زیر مجموعه‌های ساب کلاس 188 است که با نام 188 E نیز شناخته می‌شود.

ایالت‌های مختلف معمولا برای پذیرش متقاضیان شرایط خاص خود را دارند و تقریبا مهم‌ترین مسئله در این مسیر، آماده سازی بیزینس پلنی نوآورانه و خلاقانه است. دولت هر استان پس از دریافت پرونده‌های مختلف آنها را بر اساس سیستم امتیاز بندی اولویت بندی خواهد کرد. فاکتورهایی نظیر سن، توانایی در زبان انگلیسی، مدارک تحصیلی، دارایی مالی، گردش مالی و نوآوری در کسب و کار موارد حائز اهمیت در سیستم بیان شده هستند.

Key success factors، Supporting success factors، روند تبدیل ویزای موقت استارت آپ به دائم، شرایط ضروری برای استفاده از روند مورد بحث و سایر شاخصه‌های این چنینی از اهمیت بالایی برای طی کردن موفقیت آمیز مسیر پیش رو برخوردار هستند؛ پس می‌توانید با مراجعه به صفحه اختصاصی ویزای استارت آپ استرالیا نسبت به تمامی آنها آگاهی پیدا کنید.

ویزای 888 استرالیا

در قسمت قبل بیان کردیم که با استفاده از ساب کلاس 188 می‌توانید اقامت موقت کشور مورد بحث را به دست آورید و این فرصت را خواهید داشت که برای تبدیل آن به دائم نیز وارد عمل شوید. در این میان مسیری که زمینه دستیابی به هدف بیان شده را می‌دهد چیزی نیست جز ویزای 888 استرالیا. در صورتی که بتوانید شرایط مورد نیاز برای قبولی پرونده خود را در این مسیر فراهم کنید، به راحتی و بدون محدودیت و مشکلی به زندگی خود ادامه خواهید داد.

اولین مسئله‌ای که در ارتباط با این موضوع باید به تشریح آن بپردازیم، EOI است. افرادی که قصد استفاده از مرحله اول ساب کلاس مورد بحث را داشتند، ملزم بودند که درخواست علاقه‌مندی شان را در گام اول نگارش و ارسال کنند؛ اما در 888 چنین شرطی وجود ندارد. اگر بیزینستان حداقل 400000 دلار گردش مالی دارد و 51 درصد سهامش تحت مالکیتتان است  یا بیش از 400000 دلار گردش مالی به همراه 30  درصد از سهام در اختیارتان قرار داشته باشد مجاز به طی کردن مسیر بیان شده هستید. آیا به دنبال سرمایه گذاری در بورس هستید؟

در این صورت با داشتن 10 درصد سهام شرکت‌های ثبت شده در این بازار نیز واجد شرایط اولیه استفاده از ویزای 888 استرالیا خواهید بود. در کنار فاکتورهای بیان شده متقاضیان ملزم هستند پیش نیازهای دیگری را نیز فراهم کنند که برای آشنایی با آنها بهتر است به مطلب اختصاصی آن در همین سایت مراجعه نمایید.

ویزای 132 استرالیا

ویزای 132 استرالیا یکی از ساب کلاس‌های روش سرمایه گذاری به حساب می‌رود که برای استفاده از آن ملزم به داشتن تمکن مالی بالایی خواهید بود و در دو حالت به متقاضیان اهدا می‌شود. حالت اول برای افرادی است که دارایی خود را وارد سرمایه گذاری‌های بسیار بزرگ کرده‌اند. مسیری دیگری که می‌توانید از طریق آن از این مسیر استفاده کنید، داشتن ایده‌ای منحصر به فرد است.

طرحی که در نظر دارید باید به گونه‌ای باشد که نظر برخی از شرکت‌های خاص را به عنوان سرمایه گذارای با حداقل مبلغ 1 میلیون دلار به خود جذب کند. دولت استرالیا در نظر دارد افرادی را برای ارائه ویزای 132 برگزیند که حداقل سرمایه 1.5 میلیون دلاری داشته باشند. الزامات تعیین شده برای انتخاب واجدین شرایط از نظر مالی تقریبا سخت گیرانه هستند پس به همین سبب نیز بهتر است به سراغ سایر مسیرها بروید.

جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا

 در قسمت‌های قبلی انواع ساب کلاس‌های ویزای سرمایه گذاری استرالیا را مورد بررسی قرار دادیم و به هنگام انجام این کار گفتیم که اداره مهاجرت برای انتخاب واجدین شرایط آنها را بر اساس سیستم امتیاز بندی اولویت بندی خواهد کرد. فاکتورهایی نظیر سن، زبان انگلیسی، مدرک تحصیلی، حمایت ویژه، دارایی، گردش  مالی و اسپانسر ایالتی و منطقه‌ای در این روند ارزیابی می‌شوند. در ادامه همین بخش و برای کمک به شما عزیزان جدول امتیاز بندی ویزای سرمایه گذاری را قرار داده‌ایم و می‌توانید با مطالعه آن خود را قبل از اقدام را برای کسب حداکثر امتیاز ممکن آماده کنید.

سن امتیاز
18 الی 24 20
25 الی 32 30
33 الی 39 25
40 الی 44 20
45 الی 54 15
55 به بالا 0

 

زبان انگلیسی امتیاز
نمره‌ی 5 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و تافل ibT‌ معادل

 

5
نمره‌ی 7 به بالا در هر مهارت آیلتس یا PTE و تافل ibT‌ معادل

 

10

 

مدرک تحصیلی امتیاز
گواهی تجارت استرالیا، دیپلم و لیسانس از مراکز آموزشی استرالیا، لیسانس مراکز آموزشی مورد تایید استرالیا

 

5
لیسانس مدیریت و تجارت 10

 

دارایی‌ها امتیاز
1.250.000  دلار استرالیا 5
1.750.000  دلار استرالیا 35
2.250.000  دلار استرالیا 25
2.750.000  دلار استرالیا 35

 

گردش مالی امتیاز
750.000 دلار استرالیا 5
1.250.000 دلار استرالیا 15
1.750.000  دلار استرالیا 25
2.250.000 دلار استرالیا 35

 

مدارک نوآوری تجاری امتیاز
مدارک ثبت اختراع یا طراحی ثبت شده 10
مدارک توافقنامه رسمی سرمایه‌گذاری مشترک 5
مدارک کسب و کار صادرات 15
مدارک سهام‌داری در کسب‌ و کارهای پررونق و رو به رشد 10
مدارک کمک‌های مالی و یا بودجه‌ی سرمایه‌گذاری 10

 

اسپانسر ایالتی و منطقه‌ای امتیاز
حمایت ویژه (مناطق محدود) 10

 

ویزای کاری استرالیا

برای اخذ ویزای کاری استرالیا، شما قادر هستید تا از بین ساب کلاس‌های 189، 190، 491 و 476 دست به انتخاب بزنید. معمولاً اصلی‌ترین شرط برای استفاده از این ساب کلاس‌ها، داشتن تخصص و توانایی در زمینه و یا شغلی است که در کشور مورد نظر به آن نیاز داشته باشند. این کشور، همواره لیست مشاغل مورد نیاز خود را اعلام کرده و از افراد دارای تخصص‌های مد نظرش که شرایط مناسبی را دارند استقبال می‌کند.

امکان اخذ اقامت موقت این کشور از طریق ساب کلاس‌های 491 و 476 برای علاقه‌مندان وجود دارد. در صورتی که به دنبال اقامت دائم این کشور هستید، می‌توانید از طریق ساب کلاس‌های 189 و 190 به این مهم دست بیابید. همان‌طور که گفته شد، برای دستیابی به هر یک از این موارد باید شرایط خاصی را داشته باشید. از جمله برخی از شرایط مشترک در بین تمامی آنها می‌توان به کسب 65 امتیاز (50 امتیاز برای ساب کلاس 491) بر اساس جدول امتیاز بندی، اثبات تسلط بر زبان انگلیسی و داشتن شرایط سنی مناسب اشاره کرد.

ویزای تلنت استرالیا

ویزای 189 استرالیا

گرفتن اقامت دائم استرالیا آن هم به صورت مستقیم یکی از ایده آل‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور است. آیا در زمینه‌های کاری دارای سابقه و رزومه مناسبی هستید و به دنبال اشتغال در کشور بیان شده‌اید؟ در این صورت ویزای 189 استرالیا می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب برای شما به حساب برود. سیستم انتخاب واجدین شرایط برای ویزاهای کاری نیز به مانند روش سرمایه گذاری بوده و بر اساس امتیاز بندی طراحی شده است.

پس از آن که درخواست علاقه‌مندی‌تان را تکمیل و ارسال کردید بر اساس سن، تسلط بر زبان، سابقه کاری، مدرک تحصیلی و اسپانسری به شما امتیاز دهی خواهد شد و در صورتی که بتوانید حداقل 65 امتیاز را به دست آورید شرایط اولیه استفاده از این مسیر را خواهید داشت. باید قبل از هر گونه اقدامی لیست مشاغل مورد نیاز را بررسی نمایید؛ زیرا اگر حرفه شما در آن قرار نداشته باشد، مجاز به استفاده از ویزای 189 نخواهید بود.

مرتبط بودن شغل و تحصیلات آکادمیکی که قصد معرفی آنها را دارید نیز یکی از ضروریات مطرح است. سازمان‌های ارزیاب مختلفی در استرالیا مشغول به فعالیت هستند که وظیفه آنها بررسی اسناد و مدارک کاری و علمی ارائه شده است. در صورتی که اسناد شما مورد تایید قرار بگیرند می‌توانید به موفقیت امید داشته باشید.

ویزای 190 استرالیا

ویزای کاری 190 استرالیا به مانند 189 به دارندگان این اجازه را می‌دهد تا از بدو ورود بدون محدودیت زمانی در این کشور اقامت داشته باشند و از سیستم امتیاز بندی نیز پیروی می‌کند. تفاوت اصلی‌ای که میان این دو وجود دارد، حداقل امتیاز در نظر گرفته شده است. برای آن که بتوانید از این مسیر استفاده کنید باید حداقل 60 امتیاز را بر اساس سیستم تعبیه شده به دست آورید.

نکته‌ای که در این میان وجود دارد آن است که در روش مورد بحث، متقاضی باید بتواند حمایت استانی را به عنوان اسپانسر کسب کند. با موفقیت در اقدام فوق، 5 امتیاز کمکی نیز از حامی خود دریافت خواهید کرد. ایالت‌های مختلف هر ساله لیست مشاغل خود را با هماهنگی دولت فدرال منتشر می‌کنند که باید فهرست مربوط به منطقه مد نظرتان برای زندگی را مطالعه نمایید. پس از طی کردن گام‌های فوق، می‌توانید بدون محدودیت در هر جای کشور زندگی کنید؛ اما باید شرط اخلاقی در نظر گرفته شده که مربوط به 2 سال زندگی در ایالت اسپانسر است را رعایت کنید.

سایر مزایای ویزای 190 استرالیا را می‌توان شامل اشتغال و تحصیل بدون محدودیت، استفاده از Medicare، حمایت از اعضای خانواده برای مهاجرت، رفت و آمد آزادانه به مدت 5 سال و اقدام برای تبدیل شدن به شهروند رسمی کشور دانست. از آنجایی که سیستم کلی این طرح به گونه‌ای است که افراد با شرایط ضعیف‌تر نیز بتوانند به کشور وارد شوند و از آنها برای تامین نیروی کار ماهر در برخی نقاط کم جمعیت‌تر یا رجینال استفاده شود، متقاضی باید 50 امتیاز به دست آورد و مقدار باقی مانده توسط اداره مهاجرت به وی اعطا خواهد شد.

در ازای کمکی که دریافت می‌شود، اشخاص ملزم هستند مدت زمان 5 ساله حضورشان را به صورت کامل در منطقه حامی سپری کنند. در صورتی که بتوانید الزامات تبدیل ویزای 491 به اقامت دائم را فراهم کنید و در مسیر آن موفق شوید، شرط محل زندگی از بین خواهد رفت. داشتن حداکثر سن 45 امتیاز، داشتن حداقل آیلتس 6 یا مدرک معادل، دریافت اسسمنت از سازمان ارزیاب و مواردی از این قبیل را می‌توان به عنوان شرایط موفقیت در رسیدن به هدف مورد بحث به حساب آورد.

ویزای 476 استرالیا

دولت استرالیا برای آن که نیروی کار نخبه و تحصیل کرده در مراکز علمی برتر را جذب کند، ویزای 476 استرالیا را طراحی کرده است. دانش آموختگان برخی از موسسات علمی خاص و معتبر می‌توانند از این ساب کلاس استفاده نمایند. دانشگاه‌های ایرانی‌ای که مورد تایید اداره مهاجرت هستند شامل صنعتی امیرکبیر و تهران هستند.

اگر رشته تحصیلی شما زیر مجموعه مهندسی باشد، می‌توانید با داشتن این ساب کلاس به مدت 18 ماه در کشور مورد بحث حضور داشته باشید و در زمینه تخصصی‌تان مشغول به کار شوید. بر خلاف بیشتر مسیرهای هم رده که نیازمند داشتن اسپانسر هستند، این ساب کلاس نیازی به حامی ندارد. باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که تنها درخواست شما زمانی مورد قبول قرار خواهد گرفت که حداکثر 2 سال از اتمام دوره‌تان گذشته باشد.

زیر 31 سال بودن و تسلط بر زبان انگلیسی سایر الزامات اخذ ویزای 476 به حساب می‌روند. شاید برای شما این سوال به وجود آمده باشد که با کوتاه بودن مدت زمان مجاز چرا باید این روند را پشت سر گذاشت؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم به هنگام حضور می‌توانید زمینه‌ای مناسب را برای تغییر ساب کلاس، اخذ اقامت طولانی مدت‌تر و حتی دائم ایجاد کنید.

ویزای 191 استرالیا

اداره مهاجرت این کشور طی تغییراتی برخی از ساب کلاس‌ها را حذف و برخی دیگر را جایگزینشان کرد. در پی این اقدام ویزای 191 استرالیا اضافه شد. اگر به دنبال آن هستید تا با داشتن اجازه کار به صورت دائم در کشور مورد بحث زندگی کنید،ساب کلاس بیان شده که جایگزین 887 شده است گزینه‌ای مناسب به حساب می‌رود؛ اما برای موفقیت در این مسیر باید چه شرایطی داشت؟

اصلی‌ترین موضوعی که در این زمینه مطرح می‌شود، داشتن یکی از ویزاهای 491 یا 494 است. اگر به هنگام حضورتان با استفاده از مجوزهای بیان شده حداقل چیزی در حدود 54000 دلار حقوق دریافت کنید، در یکی از مناطق از پیش تعیین شده 3 سال مشغول به کار بوده و سوء پیشینه و مشکل پزشکی خاصی نداشته باشید شرایط کلی استفاده از ویزای کاری 191 استرالیا را خواهید داشت. پس از آن که به این هدف دستیابید می‌توانید بدون محدودیت در هرجای کشور زندگی و کار کنید، از سیستم خدممات درمانی استفاده و برای گرفتن شهروندی دست به اقدام بزنید.

جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای نیروی کار

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته      امتیاز
کمتر از ۳ سال 0
۳ تا ۴ سال 5
۵ تا ۷ سال 10
۸ تا ۱۰ سال 15

 

مدرک تحصیلی امتیاز
مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا       20
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا     15
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا 10
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص 10

 

سن امتیاز
۱۸ تا ۲۴ سال تمام 25
۲۵ تا ۳۲ سال تمام 30
۳۳ تا ۳۹ سال تمام 25
۴۰ تا ۴۴ سال تمام 15

 

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته            امتیاز
کمتر از یک سال 0
۱ تا ۲ سال 5
۳ تا ۴ سال 10
۵ تا ۷ سال 15
۸ تا ۱۰ سال 20

 

تحصیل در استرالیا امتیاز
تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا 5
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا 5

 

سطح زبان انگلیسی امتیاز
آیلتس 6 و یا معادل آن در دیگر آزمون های مورد تایید استرالیا 0
آیلتس 7 و یا معادل آن در دیگر آزمون های مورد تایید استرالیا 10
آیلتس 8 و یا معادل آن در دیگر آزمون های مورد تایید استرالیا 20

 

تسلط به یکی از زبان‌های خاص امتیاز
امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر 5

 

امتیاز تاهل امتیاز
مجرد 10
امتیاز همسر 5 تا 10

 

امتیاز اسپانسری امتیاز
امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)     5

 

صلاحیت تحصیلات تخصصی  امتیاز
مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک 10

 

ویزای تلنت استرالیا

بسیاری از کشورهای جهان امروزه به دنبال آن هستند تا افرادی نخبه را که در زمینه‌های مختلفی می‌توانند برایشان مفید و تاثیر گذار باشند، جذب خود کنند. این کشورها، با فراهم کردن امکانات و شرایطی مناسب به رقابت در این زمینه مشغول هستند. استرالیا نیز از این غافله عقب نمانده و با ارائه ویزای تلنت، سعی در جذب این افراد دارد. با اخذ ویزای تلنت استرالیا شما قادر خواهید بود تا از اقامت دائم این کشور بهره‌مند شوید؛ علاوه بر این، امکان استفاده از تحصیلات رایگان، کار تمام وقت، اقدام برای اخذ ویزای همراهی، اقدام به اخذ شهروندی و استفاده از سیستم خدمات بهداشتی این کشور برای شما به وجود خواهد آمد.

ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا با داشتن ساب کلاس‌های 457، 482، 187 و 186 به افراد دارای شرایط این امکان را می‌دهد تا به راحتی به استرالیا مهاجرت کرده و اقامت دائم یا موقت آن را اخذ کنند. اخذ ساب کلاس‌های 457 و 482 می‌تواند باعث رسیدن به اقامت موقت آن هم به مدت 4 سال در کشور مورد بحث شود. داشتن سلامت جسمی، نداشتن سوء پیشینه و تسلط کافی به زبان انگلیسی را می‌توان به عنوان برخی از شرایط دستیابی به این ساب کلاس‌ها عنوان کرد.

در طرف دیگر، ساب کلاس‌های 187 و 186 می‌توانند برای علاقه‌مندان اخذ اقامت دائم استرالیا در رسیدن به هدف خود کمک بزرگی به حساب بیایند. در تمامی این ساب کلاس‌ها، شما باید توسط یک کارفرما انتخاب شوید. این کارفرما نقش اسپانسر شما را در کشور مقصد خواهد داشت؛ علاوه بر این داشتن سنی کمتر از 45 سال یکی از فاکتورهای پر اهمیت در اخذ اکثر ساب کلاس‌های ویزای اسپانسر کارفرما به شمار می‌رود.

ویزای خانوادگی استرالیا

ویزاهای خانوادگی را می‌توان به عنوان یکی از متنوع‌ترین ویزاهای استرالیا به شمار آورد. این ویزا به طور کلی به دو دسته ازدواج و والدین تقسیم بندی می‌شود. هر یکی از این دسته‌ها خود دارای ساب کلاس‌های مختلفی بوده که همین امر، موقعیت مناسبی را برای افراد علاقه‌مند به این زمینه فراهم کرده است. دسته اول شامل ساب کلاس‌های 864، 804، 884، 173، 143 و 103 بوده و ساب کلاس‌های 309،100، 820 و 801 در دسته دوم قرار می‌گیرند.

افرادی واجد شرایط استفاده از این ویزا هستند که با فردی دارای شهروندی و یا اقامت دائم این کشور ازدواج کرده باشند. با این کار، این افراد می‌توانند از طریق ساب کلاس‌های 309 و 820 در کشور مورد بحث به صورت موقت زندگی کنند. اگر دستیابی به موارد بیان شده برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، بهتر است بدانید که با اخذ آنها شما قادر خواهید بود تا با فراهم کردن شرایطی مناسب و با استفاده از ساب کلاس‌های 100 و 801 به اقامت دائم این کشور دست بیابید.

روش دیگر اخذ ویزای خانوادگی، استفاده از ویزای والدین است. در مسیر اخذ اقامت دائم و یا موقت از طریق این ویزا، شما قادر خواهید بود تا از ساب کلاس‌های 864، 804، 884، 173، 143 و 103 استفاده کنید. برخی از این موارد بیان شده، جزو موارد کانتریبیوتی به حساب می‌آیند و برای افرادی که به دنبال رسیدن به نتیجه در کمترین زمان هستند بسیار مناسب‌اند.

ویزای والدین استرالیا

یکی از اهداف اصلی افرادی که به کشورهای خارجی مهاجرت می‌کنند، فراهم کردن شرایطی مناسب و ایده آل برای اعضای خانواده‌شان به حساب می‌رود. اگر شما عزیزان نیز قصد دارید به فرزندان خود در استرالیا بپیوندید و یا از حضور والدین‌تان بهره‌مند شوید، ویزای والدین استرالیا و ساب کلاس‌های مختلف آن گزینه مناسبی برایتان هستند. افرادی که در کشور بیان شده حضور دارند، برای آن که بتوانند از این مسیر استفاده کنند باید اقامت دائم یا شهروندی داشته باشند و بتوانند از افراد تحت حمایت خود را به طور کامل تامین کنند. والدین نیز باید بیش از نصف فرزندان‌شان در استرالیا زندگی کنند.

ساب کلاس‌های این ویزا شامل 864، 804، 884، 173، 143 و 103 می‌شوند و دارای شرایط متفاوتی هستند؛ به همین دلیل نیز در ادامه به بررسی هر یک در بخش‌هایی جداگانه پرداخته‌ایم. قبل از آن که به سراغ مطالعه توضیحات ارائه شده بروید، بهتر است از این موضوع مطلع باشید که آنها به دو دسته کلی Contributory و معمولی تقسیم بندی می‌شوند که نوع اول، نیازمند صرف هزینه‌های بیشتری بوده اما در طرف مقابل نتیجه نهایی در زمان کمتری اعلام می‌شود.

ویزای والدین 864 استرالیا

آیا به دنبال آن هستید تا با صرف زمانی به نسبت کوتاه بتوانید به کشور مورد بحث مهاجرت کنید؟

در این صورت ویزای والدین 864 استرالیا که از نوع Contributory است می‌تواند برای شما گزینه‌ای مناسب باشد. روندی که پیش روی شما قرار خواهد داشت به این صورت خواهد بود که به هنگام ارائه مدارک، بخش اول مبلغ از پیش تعیین شده را باید بپردازید. اگر اسناد ارائه شده مورد تایید اداره مهاجرت واقع شوند، زمان پرداخت قسط دوم فرا می‌رسد. با موفقیت در روند اخذ ویزای 864 می‌توانید به اقامت دائم دست پیدا کنید. رسیدن به سن بازنشستگی و داشتن فرزندان مقیم در این کشور با سابقه حضور مشخص برخی از الزامات استفاده از این مسیر هستند.

ویزای 103 استرالیا

یکی از مسیرهای مهاجرت والدین به کشور مورد بحث، استفاده از ویزای 103 استرالیا است؛ اما به شما توصیه نمی‌کنیم که به دنبال گرفتن آن باشید. نقطه ضعف اصلی این روش را می‌توان بالا بودن زمان بررسی و پاسخگویی به درخواست‌ها دانست. داشتن اسپانسر با شرایط مالی مناسب و بالانس خانوادگی برخی از شرایط کلی این مسیر هستند. درست است که هزینه این ساب کلاس نسبت به برخی از روش‌های مشابه کمتر می‌باشد، اما در کنار وجود زمان پاس‌خدهی بالا چنین موضوعی چندان به چشم نخواهد آمد.

ویزای 804 استرالیا

ویزای 804 استرالیا شباهت بسیار بالایی به ساب کلاس 103 دارد؛ بر همین اساس مدت زمان بررسی پرونده بالا بوده و تقریبا اقدام از طریق آن به صرفه نیست. تنها افرادی موفق به سپری کردن مسیر مورد بحث خواهند شد که در سن بازنشستگی بسر ببرند و این هم تنها تفاوت آن با ساب کلاس قبلی است.

ویزای 884 استرالیا

اگر به دنبال آن هستید تا اقامت موقت استرالیا را در مدت زمانی کوتاه به دست آورید، ویزای 884 انتخابی مناسب خواهد بود. درست است مبلغی که موظف خواهید بود به عنوان هزینه بررسی درخواست بپردازید بالاست، اما به دلیل دوقسطه بودن آن در صورت رد شدن ویزا متضرر نمی‌شوید و در زمان خود نیز صرفه جویی کرده‌اید. مدت زمان مجاز به حضور در استرالیا با این مجوز چیزی 2 سال تعیین شده و می‌توانید مسیر رسیدن به اقامت دائم را برای خود هموار کنید.

ویزای 173 استرالیا

یکی از روش‌های دیگری که با سرعت بسیار مناسبی می‌توانید از طریق آن ویزای والدین استرالیا را به دست آورید، ساب کلاس 173 به حساب می‌رود. دلیل کوتاه بودن زمان پاسخگویی نهایی در این مسیر، Contributory بودنش است. اگر بتوانید در روند اخذ مجوز بیان شده موفق شوید، به مدت 2 سال زمان خواهید داشت تا در استرالیا زندگی کنید. در بازه بیان شده مزایای مختلفی در اختیارتان خواهد بود که از جمله آنها می‌توان به کار و تحصیل، استفاده از سیستم خدمات بهداشت و درمانی و تبدیل اقامت موقت به دائم از طریق ویزای 143 اشاره کرد.

ویزای 143 استرالیا

آیا به دنبال آن هستید تا قبل از سن بازنشستگی به استرالیا مهاجرت کرده و بدون محدودیت در آن زندگی، کار و یا تحصیل کنید؟ در این صورت ویزای 143 والدین استرالیا گزینه مناسبی برایتان خواهد بود. در قسمت قبل بیان کردیم که این ویزا به عنوان گام دوم ساب کلاس 173 نیز شناخته می‌شود؛ از طرفی روشی برای رسیدن به اقامت دائم نیز هست. پس در نتیجه از دو مسیر مستقیم و غیر مستقیم امکان دسترسی به آن وجود دارد.

در نوع مستقیم، متقاضی ملزم به  پرداخت هزینه‌های بیشتری بوده و در صورت واجد شرایط بودن بدون معطلی می‌تواند به pr استرالیا برسد. در نوع دوم فرد باید 2 سال با ویزای 173 در کشور بیان شده زندگی کرده باشد و پس از آن وارد عمل شود که این روند هزینه‌های کمتری خواهد داشت. شرایط در نظر گرفته شده برای انتخاب افراد ایده آل در این مسیر به مانند سایر ساب کلاس‌های مورد بحث هستند.

ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور است که هر ساله عده زیادی به دنبال استفاده از آن می‌روند. اگر شما عزیزان نیز قصد دارید تا از این مسیر استفاده کنید، بهتر است بدانید ساب کلاس‌های متنوعی برای آن تعریف شده‌اند که هر یک ویژگی‌های خود را دارند. فردی که قصد ازدواج با وی و اخذ ویزا را دارید، باید شهروندی و یا اقامت دائم داشته باشد تا شما نیز در نهایت وضعیت مهاجرتی‌ای به مانند او بدست آورید.

به هیچ وجه دنبال این موضوع نباشید که با پرونده سازی و ازدواج صوری ویزای مورد بحث را بگیرید؛ زیرا در نهایت قصدتان رو خواهد شد. در ادامه ساب کلاس‌های مختلف این دسته بندی کلی را مشاهده می‌کنید که توضیحاتی را برای هر یک ارائه کرده‌ایم.

ویزای 309 استرالیا

اگر با فردی که اقامت دائم یا شهروندی کشور مورد بحث را دارد ازدواج کنید، می‌توانید با استفاده از ویزای 309 به مدت 2 سال در استرالیا زندگی کنید. معمولا مدت زمان بیان شده برای آن است که حقیقی بودن رابطه بین زوجین مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت مثبت بودن مامور پرونده، افراد بتوانند اقامت دائم را از طریق ساب کلاسی دیگر به دست آورند.

داشتن حداقل 18 سال سن، قبولی در مدیکال تست، نداشتن سوء پیشینه، توانایی مالی مناسب همسر برای بر عهده گرفتن اسپانسری و ازدواج به صورت قانونی برخی از اصلی‌ترین شرایط موجود در این زمینه به حساب می‌روند. زمانی که فرد بتواند با استفاده از ویزای 309 در استرالیا حضور به عمل آورد اجازه خواهد داشت بدون محدودیت و تمام وقت کار کند و در دانشگاه‌ها و موسسات تحصیلی معروف آموزش ببیند.

ویزای 100 استرالیا

پس از آن که سال‌های مجاز حضورتان از طریق ساب کلاس 309 را به اتمام رساندید و همچنان زندگی مشترکتان ادامه داشت، این امکان در اختیارتان خواهد بود که با استفاده از ویزای 100 برای دریافت اقامت دائم وارد عمل شوید. حقیقی بودن رابطه در 2 سال اول به صورت کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد و تنها در صورتی که اداره مهاجرت ارزیابی مثبتی از ازدواجتان  داشته باشد با تقاضای ارائه شده موافقت خواهد کرد.

پس از طی شدن گام‌های بیان شده و رسیدن به هدف مورد بحث، شما می‌توانید به مدت 5 سال و بدون محدودیت به استرالیا سفر کنید، از خدمات درمانی دولتی استفاده کرده و اسپانسر اقوامتان شوید. نداشتن محدودیت در اشتغال و تحصیل رایگان را می‌توان به عنوان سایر مزایای ویزای 100 استرالیا به حساب آورد.

ویزای 820 استرالیا

ویزای 820 ازدواج استرالیا تا حدود زیادی مانند 309 است؛ اما تقریبا تنها تفاوتی که با آن دارد روند اقدام برای دریافتش به حساب می‌رود. برای استفاده از ساب کلاس 309 نیازی نبود که در استرالیا اقامت داشته باشید، اما برای این سابکلاس فرد ملزم خواهد بود با ویزایی دیگر وارد خاک کشور شود. پس از آن که اداره مهاجرت با درخواستتان موافقت کرد و 2 سال از حضورتان گذشت می‌توانید به سراغ ویزای 801  بروید.

ویزای 801 استرالیا

اگر ساب کلاس 820 را به دست آوردید و می‌خواهید به صورت دائم در استرالیا زندگی کنید، ویزای ازدواج 801 گزینه‌ای مناسب برای‌تان خواهد بود. روند دریافت ویزای موقت و تبدیل آن به دائم (801) تقریبا با مسیر اخذ 309 و تبدیلش به 100 یکسان به چشم میاید. شرایط و مزایایی که در صورت موفقیت می‌توانید از آنها بهره ببرید هم تشابه بسیار بالایی دارند پس بهتر است به اضافه گویی نپردازیم.

ویزای توریستی و گردشگری استرالیا

ویزای در دسترس برای بهره‌مندی از این روش مهاجرت به کشور بیان شده، ساب کلاس 600 استرالیا است. شما با اخذ و تکمیل فرم درخواست این ساب کلاس و آماده سازی مدارکی نظیر شناسنامه ترجمه شده، پرداخت هزینه‌های بررسی درخواست، کپی شناسنامه، دعوت نامه و برخی مدارک دیگر می‌توانید برای مهاجرت به استرالیا از این طریق در خواست دهید.

 

ویزای تحصیلی استرالیا

 

ویزای تحصیلی استرالیا

تا به اینجای مطلب، بیشتر مواردی که مورد بررسی قرار داده‌ایم، دارای ساب کلاس‌های متنوعی بودند، اما اخذ این ویزا بر خلاف موارد بیان شده از یک راه امکان پذیر است؛ این راه را می‌توان به عنوان ساب کلاس 500 معرفی کرد. این ویزا در گذشته به مانند سایر ویزاهای استرالیا بوده که امروزه با ارائه و جایگزینی روش بیان شده به جای ساب کلاس‌های قبلی، روند ساده‌تری برای علاقه‌مند به وجود آمده است.

برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا ، شما باید تسلط خود را به زبان انگلیسی به اداره مهاجرت این کشور اثبات کنید؛ به همین سبب نیز ملزم به ارائه آیلتس 5.5 یا سایر مدارک زبان معادل آن که مورد تایید این اداره‌اند هستید. اثبات تمکن مالی و تمایل به بازگشت به ایران پس از اتمام تحصیل از جمله سایر شرایط ساب کلاس 500 به شمار می‌روند.

مدت زمان اخذ ویزای استرالیا

بدون شک برای شما نیز این سوال پیش آمده است که پس از جمع آوری مدارک و ارسال فرم‌ها، چقدر زمان خواهد برد تا پاسخ نهایی توسط اداره مهاجرت اعلام شود؟ در ارتباط با این موضوع باید بگوییم مدت زمان این تصمیم گیری در مسیرهای مختلف به فاکتورهای متنوعی بستگی دارد؛ به همین سبب نیز در ادامه جدولی را قرار داده‌ایم که در آن بر اساس نوع ویزا، اطلاعاتی مناسب و قابل اتکا برای برخی از روش‌های موجود بیان شده‌اند.

ویزا مدت زمان
188 15 تا 37 ماه
888 23 تا 29 ماه
132 22 تا 40 ماه
189 34 تا 45 ماه
491 79 روز تا 20 ماه
476 حداکثر 18 ماه
191 در حال حاضر امکان استفاده از این روش وجود ندارد
804 4 هفته
309 18 تا 38 ماه

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

ریجکتی ویزای استرالیا

ریجکتی ویزای استرالیا یکی از اتفاقاتی است که احتمال وقوع آن وجود دارد. اصطلاح بیان شده به معنای آن است که اداره مهاجرت تصمیم می‌گیرد تا درخواست ویزای شما را رد کند. فاکتورهای مختلفی می‌توانند بر به وجود آمدن این وضعیت تاثیر گذار باشند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت. اصلی‌ترین دلیل ریجکتی عدم آماده سازی صحیح، اخذ نکردن تاییدیه‌های لازم برای مدارک یا ناقص بودن اسنادی است که متقاضی آنها را به اداره مهاجرت ارسال می‌کند.

نداشتن شرایط مورد نیاز برای قبولی در برنامه پیش پا افتاده‌ترین دلیلی به حساب می‌رود که اداره مهاجرت با درخواست ویزا مخالفت خواهد کرد. نکته قابل توجهی که برای جلوگیری از رد شدن تقاضای ارائه شده باید به آن توجه داشته باشید، هم‌خوانی اطلاعات EOI با اسناد ارسالی است.

هزینه گرفتن ویزای استرالیا

از آنجایی که بررسی درخواست‌های ارائه شده هزینه بر خواهد بود دولت استرالیا برای آن که این مخارج را تامین کند، مبالغی را از افراد می‌گیرد که میزان مشخص شده برای هر ویزا متفاوت است. به منظور آن که بتوانید اطلاعاتی به روز و دقیق را در زمینه بیان شده به دست آورید، بهترین اقدام ممکن مراجعه کردن به سایت اداره مهاجرت استرالیا و صفحه Fees and charges for visas است.  در ادامه و برای راحت‌تر کردن کار شما عزیزان در این روند، جدولی را قرار داده‌ایم که هزینه گرفتن برخی از ویزاهای پرتقاضا در آن بررسی شده‌اند.

ساب کلاس ویزا هزینه درخواست دهنده اصلی هزینه اضافه کردن افراد بالای 18 سال به درخواست هزینه اضافه کردن افراد زیر 18 سال به درخواست
ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری زیر کلاس 188 – جریان سرمایه گذار ممتاز AUD9,455 AUD4,725 AUD2,365
ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری زیر کلاس 188 – جریان سرمایه گذار قابل توجه AUD9,195 AUD4,595 AUD2,300
ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری زیر کلاس 188 – جریان نوآوری تجاری و جریان سرمایه گذار AUD6,270 AUD3,135 AUD1,565
ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری زیر کلاس 188 – جریان کارآفرین AUD4,240 AUD2,120 AUD1,060
ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری زیر کلاس 888 AUD3,025 AUD1,515     AUD755
ویزای نامزد ماهر زیر کلاس 190 AUD4,240 AUD2,120 AUD1,060
ویزای مستقل ماهر زیر کلاس 189 AUD4,240   AUD2,120   AUD1,060
طرح نامزدی کارفرما زیر کلاس 186 AUD4,240 AUD2,120 AUD1,060
طرح مهاجرت حامیان منطقه ای زیر طبقه 187 AUD4,240 AUD2,120   AUD1,060

 

سخن آخر

اگر در مسیر مهاجرت به استرالیا قرار گرفته باشید، مطمئناً نام بسیاری از ویزاهای استرالیا را شنیده‌اید. این موارد بسیار متنوع بوده و افراد مختلفی می‌توانند با استفاده از آنها به این کشور مهاجرت کنند؛ اما لازم به ذکر است که بگوییم ویزاهای استرالیا که دارای شرایط مناسبی برای شهروندان ایرانی هستند تقریباً به صورت کامل در این مطلب مورد بررسی قرار گرفته‌اند. در صورتی که علاقه‌مند هستید تا به صورت کامل‌تری با این روش‌های مهاجرت آشنا شوید، می‌توانید از سایر مطالب موجود در سایت درنامایگریشن بهره برده و یا با مشاورین این مجموعه در ارتباط باشید.

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*