ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

شرایط، مدارک و هزینه های ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

به هنگام بررسی گزینه‌های پیش روی خود برای مهاجرت به کشورهای خارجی، حتماً به استرالیا نیز بر خورده‌اید. در این میان ممکن است با انجام بررسی‌های مختلف، به آگاهی تقریباً کاملی نسبت به مهاجرت به استرالیا دست یافته باشید و به این کشور به چشم گزینه‌ای مناسب برای مهاجرت نگاه کرده و به دنبال آشنایی با روش‌های مختلف این کار باشید.

ویزای اسپانسر کارفرما، یکی از روش‌های مهاجرت به استرالیا است که افراد بسیاری با استفاده از آن هرساله به این کشور مهاجرت می‌کنند. می‌توان گفت تقریباً بیشتر ویزاهای استرالیا دارای ساب کلاس‌های مختلفی هستند. ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا نیز از این قائله مستثنی نبوده و به مانند سایر روش‌های ورود به این کشور، دارای ساب کلاس‌هایی است که از طریق آنها قادر خواهید بود تا برای انجام فعالیتی خاص وارد آن شوید. در صورت علاقه‌مندی به آشنایی با انواع ساب کلاس‌های ویزای اسپانسر کارفرما، روند اخذ، مدارک لازم، شرایط و هزینه‌های آن تا انتهای این مطلب از سایت درنا مایگریشن همراه باشید.

 

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

 

ویزای اسپانسر کارفرما چیست؟

ویزای اسپانسر کارفرما به افراد دارای تخصصی خاص این امکان را می‌دهد تا به راحتی وارد استرالیا شده و به صورت دائم یا موقت در این کشور مشغول به کار شوند و از مزایای بسیاری بهره‌مند شوند. کشور مورد بحث به دنبال آن است تا هر ساله با جذب افرادی که دارای زمینه شغلی و تخصصی کارآمد هستند، نیازهای خود را به نیروی کار متخصص برطرف کند؛ به همین دلیل نیز لیستی را تحت عنوان لیست مشاغل مورد نیاز منتشر می‌کند.

برای استفاده از این روش شما ملزم هستید تا لیست بیان شده را چک کنید و تنها در صورتی که حرفه شما در آن ذکر شده بود واجد شرایط اولیه خواهید شد. کارفرمایی در استرالیا که اجازه استخدام نیروی کار خارجی را دارد، باید خود را به عنوان اسپانسر شما مطرح کند. بسته به شرایط خود، شما قادر خواهید بود تا برای اخذ ساب کلاس‌های مختلف این ویزا اقدام کرده و از مزایای مختلفی بهره‌مند شوید. برای آشنایی بیشتر شما با این موارد، در ادامه به بررسی هر روش خواهیم پرداخت.

ویزای 457 استرالیا

ویزای 457 استرالیا

آیا به دنبال آشنایی با محیط کار و زندگی در استرالیا هستید؟ در این صورت، با اخذ ویزای 457 استرالیا می‌توانید به مدت 4 سال در این کشور مشغول به کار شده و با محیط آن از جنبه‌های بیان شده به خوبی آشنایی پیدا کنید. برای این که بتوانید از این ساب کلاس استفاده کنید، ملزم خواهید بود تا کارفرمایی را در کشور هدف به عنوان اسپانسر بیابید که اجازه استخدام نیروی کار خارجی را داشته باشد. لازم به ذکر است که توضیحات ارائه شده، برای آشنایی شما عزیزان با این ساب کلاس است و قابلیت اقدام برای اخذ آن را نخواهید داشت زیرا ساب کلاس 457 توسط اداره مهاجرت این کشور لغو شده و ساب کلاسی دیگر به جای آن معرفی گردیده است.

ویزای 482 استرالیا

ساب کلاس 482، به کارفرمایانی که در تامین نیروی کار متخصص مورد نیاز خود از شهروندان این کشور به مشکل بر می‌خورند این امکان را می‌دهد که با ایفای نقش به عنوان اسپانسر، افراد خارجی واجد شرایطی را که در زمینه مورد نیاز آنها دارای تخصص هستند کمک کنند تا از طریق اخذ اقامت موقت، به این کشور وارد شده و نیازهای آنها را بر طرف کنند. اداره مهاجرت این کشور، ساب کلاس 482 را در 4 نوع زیر ارائه داده است:

  •  کوتاه مدت
  •  میان مدت
  •  افرادی که توسط کارفرمایان دارای توافق نامه کاری معرفی می‌شوند
  •  همراهان (شرکت کننده بعدی)

هر یک از موارد بیان شده دارای تفاوت‌های اندک و اشتراکات بسیاری هستند. برای آشنایی بیشتر شما با این موارد، در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

ویزای 482 کوتاه مدت استرالیا

مدت زمان استفاده از این ساب کلاس 2 یا 4 سال است و با اخذ آن قادر خواهید بود تا بدون هیچ مشکلی برای اسپانسر خود مشغول به کار شوید و بدون محدودیت به این کشور رفت و آمد کنید.

ویزای 482 میان مدت استرالیا

مدت زمان مجاز برای اشتغال و اقامت از طریق این نوع از ساب کلاس 482، 4 سال است. شما در صورت واجد شرایط بودن قادر خواهید بود تا برای اقامت دائم از طریق این روش درخواست دهید.

ویزای 482 برای افرادی که توسط کارفرمایان دارای توافق نامه کاری معرفی می‌شوند

قرار داده‌های کاری و توافق نامه‌هایی بین برخی از کارفرمایان و دولت این کشور تدوین می‌شوند. افرادی که از طرف یکی از این کارفرمایان مورد حمایت قرار می‌گیرند می‌توانند از این نوع ساب کلاس استفاده کرده و از مزایای مختلف آن بهره‌مند شوند و قادر هستند بسته به جزئیات قرار داد خود و حداکثر تا 4 سال در این کشور اقامت داشته باشند.

ویزای 482 برای همراهان (شرکت کننده بعدی)

این نوع از ویزای اسپانسر کارفرما برای اعضای خانواده دارندگان ساب کلاس 482 که قصد ملحق شدن به دارنده اصلی را دارند در نظر گرفته شده است. این افراد قادر هستند تا زمانی که دارنده اصلی در این کشور اقامت دارد، در استرالیا بمانند و از طریق آن آزادانه در آن زندگی، کار و یا تحصیل کنند.

ویزای 186 استرالیا

ویزای 186 استرالیا، یکی از روش‌هایی است که از طریق آن قادر خواهید بود تا به صورت دائم در کشور مورد نظر مشغول به کار شده و اقامت کنید. به مانند سایر انواع مختلف مورد بررسی قرار گرفته شده، یک کارفرما در کشور مقصد حمایت از شما را بر عهده گرفته و برای تامین نیاز خود به متخصص در زمینه‌ای خاص شما را استخدام کند. این روش به مانند روش قبلی نیز دارای چندین نوع مختلف است که آنها را در لیست زیر مشاهده خواهید کرد:

  •  تبدیل اقامت موقت به دائم از این طریق
  •  ورود مستقیم
  •  اشتغال برای کارفرمایی که دارای توافق نامه کاری است

اگر با ویزای موقت اسپانسر کارفرما به این کشور وارد شده باشید و حداقل 2 سال از زمان زندگی شما در این کشور گذشته باشد و کارفرمای شما نیز پیشنهاد استخدام دائمی را به شما ارائه دهد می‌توانید برای تبدیل اقامت موقت خود به دائم از این ساب کلاس استفاده کنید. برای ورود مستقیم شما یا نباید قبلاً در این کشور کار کرده باشید و یا مدت زمان اشتغالتان باید بسیار کوتاه بوده باشد.

ویزای 187 استرالیا

ویزای 187 استرالیا، یکی از روش‌های اخذ اقامت دائم این کشور به حساب می‌آید. به صورت کلی می‌توان این ساب کلاس را به دو نوع تقسیم کرد؛ نوع اول برای کسانی که قصد ورود و استفاده مستقیم از آن را دارند و نوع دوم برای کسانی که می‌خواهند اقامت موقتشان را به دائم تغییر دهند. برای استفاده از این ساب کلاس، کارفرمای شما باید در برخی از نقاط خاص استرالیا مشغول به فعالیت باشد.

برای استفاده از روش اول، شما باید کارفرمایی را بیابید که به عنوان اسپانسر شرایطی مناسب را برای اخذ اقامت دائم فراهم کند. با استفاده از این روش شما قادر خواهید بود تا بدون هیچ محدودیتی در این کشور زندگی کرده و به اشتغال و تحصیل مشغول شوید. ارائه تعهد برای همکاری به مدت حداقل 2 سال با کارفرمایی که اسپانسر اولیه شما باشد نیز یکی از الزامات این ساب کلاس است.

روش دوم، افرادی که در این کشور از طریق ساب کلاس‌های موقت ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا مشغول به انجام فعالیتی خاص هستند و حداقل 3 سال به صورت تمام وقت با کارفرمای خود در منطقه‌ای رجینال همکاری کرده‌اند، گزینه‌ای بسیار مناسب است. با استفاده از این روش و فراهم کردن شرایطی مناسب شما قادر خواهید بود تا برای اخذ شهروندی نیز درخواست دهید.

اخذ ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

برای اخذ ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا باید چه روندی را طی کنیم؟

در مسیر اخذ ویزای اسپانسر کارفرمای استرالیا، شما ملزم خواهید بود تا ابتدا لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا را بررسی کنید. در صورتی که تخصص شما در این لیست ذکر شده باشد، می‌توانید امید زیادی به موفقیتتان در اخذ این ویزا داشته باشید و در گام بعدی، باید هدف خود را مشخص کنید. در اینجا منظور از مشخص کردن هدف آن است که نوع ساب کلاسی که قصد استفاده از آن را دارید انتخاب کنید و با شرایط و مدارک مورد نیاز آن آشنایی پیدا کنید.

در مرحله بعدی باید به جمع آوری مدارک و فراهم کردن شرایطی مناسب برای استفاده از روش مد نظر بیندیشید. پس از فراهم کردن تمامی موارد مورد نیاز نوبت به ارسال درخواست می‌رسد؛ در این مرحله باید تمامی مدارک را به همراه فرم درخواست ویزای مد نظر آن هم به صورت آنلاین برای اداره مهاجرت این کشور ارسال کنید و منتظر دریافت پاسخ نهایی بمانید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای اسپانسر کارفرما

همان‌طور که بیان شد، افراد علاقه‌مند به مهاجرت از طریق ویزای اسپانسر کارفرما ملزم هستند تا برخی مدارک را به هنگام ارسال فرم درخواست ویزا به اداره مهاجرت، ضمیمه و ارسال کنند. به طور کلی می‌توان این مدارک را شامل موارد زیر به حساب آورد:

  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • مدارک هویتی
  • مدارک مرتبط با ارزیابی مهارت‌ها
  • مدارک معافیت سنی (در صورتی که ساب کلاس مد نظر شما محدودیت سنی دارد و شما از آن محدوده خارج هستید)
  • مدرک زبان معتبر
  • ارائه گواهی سلامت (در صورت نیاز به انجام آزمایش‌های پزشکی)
  • مدارک مرتبط با همراهان (مدارک هویتی مربوط به شریک زندگی و رابطه شما با او و کودکان همراه)

شرایط اخذ ویزای اسپانسر کارفرما

شرایط مهاجرت به استرالیا در تمامی روش‌های انجام این کار جزئی از مهم‌ترین مراحل به حساب می‌آید. برای استفاده از هر یک از این روش‌ها، شما ملزم خواهید بود تا بخش و یا تمامی شرایط زیر را فراهم کنید:

  •  یافتن کارفرمایی که نقش اسپانسر را برای شما ایفا کند
  •  داشتن سابقه کاری اولیه
  •  انجام ارزیابی مهارت در صورت نیاز
  •  داشتن تسلط کافی بر زبان انگلیسی
  •  اشتغال به صورت اختصاصی تنها برای کار فرمای اسپانسر شده
  •  سپری کردن آزمایش‌های سلامت با موفقیت
  •  داشتن شرایط سنی خاص (در صورت لزوم)
  •  نداشتن سوء پیشینه

فراهم کردن شرایط بیان شده می‌تواند شانس شما را در اخذ ساب کلاس مد نظر بسیار افزایش دهد. شاید با مشاهده این موارد، به این فکر بیفتید که مهاجرت از این طریق به استرالیا کار ساده‌ای نبوده و ممکن است به هنگام طی کردن آن مسیر با مشکل روبه‌رو شوید؛ اما باید خاطر نشان کنیم که در صورت موفقیت در مسیر مورد بحث، شما می‌توانید از مزایای بسیاری بهره‌مند شوید که آنها را در بخش بعدی مورد بررسی قرار خواهیم داد.

مزایای اخذ ویزای اسپانسر کارفرما

مزایای اخذ ویزای اسپانسر کارفرما

همان‌طور که مستحضر هستید، با اقدام به منظور بهره‌مندی از هر یک از روش‌های مهاجرت به استرالیا، شما از مزایای مختلفی بهره‌مند خواهید شد. این مسئله در ارتباط با ویزای اسپانسر کارفرما نیز صادق است. درست است که این روش مهاجرتی دارای ساب کلاس‌های مختلفی است اما به صورت کلی می‌توان گفت، با اخذ هر یک از آنها شما قادر هستید تا از بخش و یا تمامی مزایای زیر بهره‌مند شوید:

  •  تحصیل در استرالیا با شرایطی خاص
  •  اقامت به مدت مشخص (در صورت اخذ ویزاهای موقت)
  •  تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم
  •  اخذ شهروندی استرالیا
  •  بهره‌مندی از خدمات بهداشت و درمانی رایگان
  •  به همراه بردن اعضای خانواده
  •  فراهم کردن شرایطی مناسب برای زندگی، اشتغال و تحصیل همراهان

هزینه‌های دریافت ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

از آنجایی که روش‌های متنوعی برای اخذ ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا در دسترس متقاضیان قرار دارد، بهتر است هزینه‌های بررسی درخواست‌های هر روش را به صورت تقریبی بررسی کنیم. اگر به دنبال اخذ ساب کلاس 482 هستید، بهتر است بدانید که برای این کار شما ملزم خواهید بود تا برای انواع کوتاه مدت و همراهان مبلغی در حدود 1300 دلار و برای میان مدت و کارفرمایان با توافق نامه کاری 2700 دلار به منظور بررسی درخواستتان بپردازید. این مبلغ برای ویزای 186 و 187 نیز به ترتیب 4100 و 4000 دلار خواهد بود.

مبالغ بیان شده در بالا را می‌توان به عنوان بخش مشخص هزینه‌های دریافت ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا به حساب آورد اما لازم به ذکر است که این مخارج بیان شده، تنها بخشی از مبالغ مورد نیاز کلی هستند و شما ملزم خواهید بود تا مبالغی را نیز برای آماده سازی مدارک، انجام آزمایش‌های پزشکی و ارزیابی‌های مورد نیاز بپردازید.

مدت زمان اخذ ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

مدت زمان بررسی درخواست ویزا، برای روش‌ها و افراد مختلف متفاوت خواهد بود. اگر قصد استفاده از ساب کلاس 482 را دارید، بهتر است بدانید که بررسی این درخواست چیزی در حدود 26 روز تا 12 ماه ممکن است به طول بیانجامد. این بازه زمانی برای ساب کلاس‌های 187 و 186 نیز بین 80 روز تا 46 ماه و 35 روز تا 24 ماه خواهد بود.

ویزای اسپانسر کارفرما، یکی از روش‌های مهاجرت کاری به استرالیا است که بسیاری از افراد می‌توانند از آن برای ورود و اشتغال در این کشور بهره ببرند؛ اما لازم به ذکر است که شما عزیزان می‌توانید با بهره‌مندی از ساب کلاس‌های مختلف ویزای کاری استرالیا نیز می‌توانید از فرصت اشتغال در کشور مورد بحث بهره‌مند شوید. در صورت علاقه‌مندی به کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با روش بیان شده، تنها کافی است به مطالب مرتبط با این موضوع در سایت سازمان مهاجرتی درنامایگریشن مراجعه کنید.

 

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

 


Warning: Undefined variable $post in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*