انگلستان یکی از قدرتمندترین کشورهای دنیاست. انگلستان مهمترین کشور در میان چهار کشور پادشاهی متحد است. بیش از هشتاد درصد از جمعیت شصت و هشت میلیونی بریتانیا، ساکن انگلستان هستند. انگلستان تنها دو مرز زمینی با کشورهای مجاور خود دارد؛ اسکاتلند همسایهی شمالی انگلستان است. ولز همسایهی غربی این کشور است. انگلستان با کشورهای ایرلند شمالی، هلند، بلژیک و فرانسه صرفا از طریق مرز آبی ارتباط دارد.
انگلستان توسط نظام مشروطه سلطنتی اداره میشود. این کشور از سیستم پارلمانی تبعیت میکند. برخلاف اکثر کشورهای اروپایی، یورو در انگلستان استفاده نمیشود. واحد پول این کشور پوند استرلینگ است. پوند انگلیس یکی از ارزشمندترین واحدهای پول در جهان است. پوند انگلستان در سال 2021، در جایگاه ششم قدرتمندترین واحدهای پول دنیا قرار داشت. یورو در این لیست جایگاه هشتم را دارد؛ بنابراین پوند انگلستان نسبت به یورو از ارزش بیشتری برخوردار است. در این مقاله از سایت درنا مایگریشن به بررسی مشکلات زندگی در انگلستان پرداختیم.
مشکلات زندگی در انگلستان بسیار کمتر از مزایای آن است و حتی در موارد زیادی میتوان از آنها صرفنظر کرد.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
لیست عمده مشکلات زندگی در انگلستان
- هزینههای بالای زندگی
- هزینههای بالای مهاجرت
- دشواری اخذ پاسپورت
- قوانین سخت مهاجرت
- نرخ مالیات بالا
- محدودیت های بازار کار
- رقابت شدید بازار کار
- سیستم آموزش سختگیرانه
- جمعیت زیاد و متراکم
در ادامه به بررسی محتصر این موارد می پردازیم.
هزینههای بالا مخصوصا در شهرهای بزرگ، در صدر مشکلات زندگی در انگلستان قرار دارد. هزینهی مهاجرت به انگلستان در مقایسه با کشورهایی با سطح رفاه مشابه، بالاتر است. اخذ پاسپورت کشور انگلستان آسان نیست. در سالهای اخیر قوانین مهاجرت به انگلستان بسیار سختگیرانه تر وضع شده اند.
نرخ مالیات در انگلستان در مقایسه با بسیاری از کشورها بالاتر است. در انگلستان محدودیتهای زیادی برای انجام کارهای پارهوقت وجود دارد. شاید بازار کار انگلستان بسیار پررونق باشد، اما در عین حال بسیار هم رقابتی است. سیستم آموزشی انگلستان نسبت به دانشآموزان سختگیریهای زیادی دارد. در صورت نداشتن بیمه، خدمات درمانی بسیار گران هستند.
نظام مالیاتی، از مشکلات زندگی در انگلستان
تمام افرادی که در انگلستان شاغل هستند و همین طور همهی افرادی که در این کشور سرمایهگذاری انجام دادهاند، مشمول پرداخت مالیات هستند. حتی اگر شما در خارج از کشور زندگی کنید اما در انگلستان یک منبع درآمد داشته باشید باز هم ملزم به پرداخت مالیات خواهید بود. هزینههای بالای مالیاتی یکی از مهمترین مشکلات زندگی در انگلستان است. طبق آخرین قوانین وضع شده هیچ گونه تفاوتی بین شهروندان انگلیسی و مهاجران در پرداخت مالیات وجود ندارد.
باید بدانید که در انگلستان عدم پرداخت مالیات، عواقب بسیار سنگینی در پی خواهد داشت و ممکن است افراد زندانی شوند، اموال آنها توقیف شود و یا حتی ممکن است از کشور اخراج شوند. از جمله مشکلات زندگی در انگلستان این است که نرخ مالیات در همهی شهرهای آن یکسان است. بنابراین حتی اگر شما در شهری با هزینههای بالاتر زندگی ساکن باشید باز هم در هنگام پرداخت مالیات، با افرادی که ساکن شهرهای ارزانتر هستند برابر خواهید بود. در حقیقت فقط ارزش دارایی و میزان دستمزد در نظر گرفته میشود و هزینههای زندگی در شهرهای متفاوت، لحاظ نمیشوند.
پایهی مالیات در کشور انگلستان 20% است. این میزان مربوط به افرادی است که درآمد سالیانه آنها بین 12570 پوند تا 50270 پوند است. افرادی که مقدار درآمد سالیانه آنها 50271 پوند تا 150000 پوند است، موظف به پرداخت 40% مالیات هستند. افرادی که در سال بیشتر از 150000 پوند درآمد دارند باید 45% مالیات بپردازند. لازم به ذکر است افرادی که درآمد آنها در سال کمتر از 12570 پوند است، معاف از پرداخت مالیات هستند.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
هزینههای مالیاتی در انگلستان چگونه محاسبه میشود؟
سیستم مالیاتی در انگلستان بسیار دقیق است. نظارت شدیدی در حوزهی مالیات صورت میگیرد. اصلی ترین مورد در محاسبهی مالیات، درآمد و داراییهای شخص است. بنابراین تمامی اموال افراد در پرداخت مالیات لحاظ میشوند. در سیستم مالیاتی کشور، هر فردی که حداقل سه ساعت در هفته کار کند جز مالیاتدهندگان خواهد بود. هر شخص با اقامت بیشتر از 183 روز در انگلستان، به عنوان یک فرد مقیم انگلستان در نظر گرفته میشود و موظف است که مالیات پرداخت کند.
در انگلستان مالیات به صورت تصاعدی محاسبه میشود؛ به این معنا که هر چه فرد درآمد بیشتری داشته باشد و یا حجم اموال او بیشتر باشد؛ باید درصد بیشتری مالیات بپردازد. مالیات کارمندان به صورت ماهیانه توسط کارفرما از حقوق آنها کسر میشود. افرادی که شغل آزاد دارند به صورت سالانه مالیات پرداخت میکنند.
مالیات بر درآمد
این نوع از مالیات اصلیترین منبع مالیاتی کشور انگلستان است و بر اساس درآمد هر فرد محاسبه میشود. مالیات بر درآمد به هفت مورد تعلق میگیرد:
- حقوق ماهیانهی شاغلین
- درآمد افراد با کار آزاد
- حقوق بازنشستگی
- سود سرمایهگذاری
- سپردههای بانکی
- سود حاصل از خرید سهام
- درآمدی که از اجاره دادن ملک به دست آمده
نکته: تنها در صورتی که مجموع این موارد از 12570 پوند بیشتر باشد، مشمول پرداخت مالیات خواهید بود.
مالیات بر سود سپرده (CGT)
در صورتی که شما در انگلستان سرمایهگذاری و یا سپردهگذاری کرده باشید و مبلغ سود شما از این سرمایهگذاری بیش از هفت هزار پوند باشد، باید 20% از سود خالص خود را مالیات دهید. محاسبهی این نوع مالیات صرف نظر از این موضوع است که شما مقیم انگلستان هستید یا خیر.
مالیات بر املاک و مستغلات
شما باید بر اساس ارزش ملک خود مالیات بپردازید. همچنین اگر از آن ملک کسب درآمد میکنید و یا آن را اجاره دادهاید نیز موظف به پرداخت مالیات هستید. در صورت عدم پرداخت مالیات پس از دریافت اخطاریه ممکن است ملک شما توسط دولت مصادره شود.
مالیات افرادی که مقیم انگلستان نیستند
اگر شما در انگلستان زندگی نمیکنید اما در این کشور ملک، سپرده و یا هر نوع دیگری از منبع درآمد را دارید؛ بر اساس درآمدی که کسب میکنید به شما مالیات تعلق میگیرد.
مشکلات افزایش مهاجرت به انگلستان
افزایش مهاجرت به انگلستان بدون شک باعث ایجاد مشکلاتی آن هم به صورت اجتناب ناپذیر خواهد شد. این امر بر فرهنگ و اشتغال به صورت مستقیم تاثیر گذار خواهد بود که در ادامه و در بخشهایی انحصاری به بررسی آنها خواهیم پرداخت. شاید پس از مطالعه ابتدای این بخش برایتان سوال شده باشد که چرا با وجود چنین شرایطی دولت کشور مورد بحث همچنان ویزا و اجازه اقامت به افراد جدید اعطا میکند؟
در پاسخ به این پرسش باید بگوییم، حضور مهاجران قانونی تقریباً هیچ گونه مشکلی را برای کشور به وجود نمیآورد. به دلیل وجود شرایط مناسب کاری، امکانات رفاهی و سیستم پیشرفته تحصیلی و درمانی افراد بسیاری قصد مهاجرت به انگلیس را پیدا میکنند که بعضی از آنها فاقد شرایطی مناسب هستند. برخی از این اشخاص برای رسیدن به زندگیای ایده آل دست به استفاده از روشهای غیر قانونی برای ورود به انگلستان و زندگی در آن میزنند. دولت که دیدی نسبت به تعداد و نیازهای این افراد ندارد، نمیتواند تمهیدات مناسبی را برای تامین نیازها، شرایط و امکانات مورد نیازشان فراهم کند به همین سبب نیز مشکلات مختلفی به وجود خواهد آمد.
مشکلات فرهنگی زندگی در انگلستان
آشنایی با مشکلات فرهنگی زندگی در انگلستان یکی از مواردی است که شما را از وضعیت اجتماعی و فرهنگی این کشور به صورت کامل مطلع میسازد. وجود تفاوتهای فرهنگی بین مردم این کشور و مهاجران یکی از دلایل اجتناب ناپذیر به وجود آمدن برخی مشکلات است. با افزایش مهاجران و به خصوص اشخاصی که از طریق روشهای غیر قانونی وارد این کشور شدهاند بیکاری کاذبی به وجود آمده زیرا این افراد برای تامین هزینههای زندگی خود به صورت غیر قانونی و با دستمزدی پایینتر از عرف مشغول به کار میشوند.
این اتفاق که با بیکار ماندن برخی از شهروندان انگلستان همراه میشود سبب جبهه گیریهایی در برخی مناطق نسبت به این افراد شده است. یکی از مسائل دیگر موجود را میتوان بالا بودن نرخ جرم و مصرف مواد مخدر در بعضی از شهرها آن هم در سنین پایین دانست. موارد بیان شده در این بخش تقریبا اصلیترین مشکلات فرهنگی زندگی در انگلستان به حساب میروند که میتوانند بر زندگی علاقهمندان مهاجرت به این کشور و همراهانشان تاثیرات منفیای از خود بر جای بگذارند.
هزینههای زندگی بالا، از مشکلات زندگی در انگلستان
از مشکلات زندگی در انگلستان، هزینههای بالا در ابعاد مختلف است. قیمت خرید ملک و اجارهی خانه در این کشور بسیار زیاد است. هزینههای تحصیل و حمل و نقل نیز زیاد هستند. لندن به عنوان پایتخت انگلستان، گرانترین شهر کشور است. اجاره کردن آپارتمانی یک خوابه در مرکز این شهر در کمترین حالت ممکن برایتان 1500 پوند هزینه خواهد داشت. به علت زیاد بودن مبلغ اجاره، بسیاری از دانشجویان به دنبال یک یا چند همخانه برای تقسیم کردن هزینه هستند.
اجارهی یک اتاق در لندن حداقل 700 پوند هزینه خواهد داشت. بالا بودن هزینههای زندگی در لندن باعث شده دانشجویان و کسانی که در این شهر کار میکنند نسبت به اجاره و یا خرید ملک در شهرهای مجاور مانند لوتون، الستری و ساوتهمپتون اقدام کنند. هزینه رفتوآمد در شهر لندن ماهانه حدود 157 پوند است. هزینههای انرژی هم در انگلستان بالاست. یک آپارتمان 80 متری در لندن تقریبا 150 پوند در ماه هزینهی آب، برق و گاز دارد.
صرف یک وعده غذا در یک رستوران ارزان حدود 15 پوند هزینه میبرد. زندگی در لندن به طور میانگین در هر ماه 1100 پوند هزینه خواهد داشت. یک مقایسهی آماری نشان داده است که زندگی در لندن 130% از تهران گرانتر است.
در سایر شهرهای انگلستان نیز هزینهها بالا هستند اما نه به اندازهی لندن. به طور کلی برای زندگی در انگلستان ماهانه به حداقل 800 پوند نیاز خواهید داشت. شیفلد، نیوکاسل، لیورپول و نورویچ از جمله شهرهای نسبتا ارزان در انگلستان هستند. باید توجه داشته باشید که دستمزدها هم در این شهرها پایینتر از لندن است. میانگین درآمد ماهانه در لندن 3000 پوند است اما در سایر شهرها کمتر از 2000 پوند را در نظر میگیرند.
در جدول زیر به قیمت برخی از اقلام خوراکی در انگلستان اشاره کردهایم:
یک کیلو برنج | 1.60 پوند |
پانصد گرم نان | 1.03 پوند |
یک کیلو گوشت قرمز | 10.12 پوند |
یک کیلو فیله مرغ | 6.10 پوند |
شیر یک لیتری | 0.94 پوند |
دوازده عدد تخممرغ | 2.23 پوند |
بطری آب 1.5 لیتری | 1 پوند |
یک کیلو سیبزمینی | 1.1 پوند |
تراکم جمعیتی بالا، از مشکلات زندگی در انگلستان
انگلستان حدود 58 میلیون جمعیت دارد و مساحت این کشور 130279 کیلومتر مربع است. تراکم جمعیتی در این کشور 280 نفر به ازای هر کیلومتر مربع است. شهر لندن 10 میلیون جمعیت دارد و پرتراکمترین شهر کل بریتانیا است. تراکم جمعیتی یکی از مشکلات زندگی در انگلستان است. زندگی در یک شهر پرجمعیت و پرتراکم آسان نیست. این مشکل خود را در همهگیری بیماری کرونا بیش از هر زمان دیگری نشان داده است.
مردم در انگلستان کاملا به وسایل حملونقل عمومی وابسته هستند و اکثرا برای رفتن به سر کار از مترو و اتوبوسهای شلوغ استفاده میکنند. این موضوع یکی از دلایلی است که باعث شدت بالای ابتلا به بیماری کووید 19، پیش از آغاز فرآیند واکسیناسیون عمومی شده بود.
به علت بالا بودن تراکم جمعیتی ترافیک در شهرهای انگلستان سنگین است. رفتوآمد شما به محل کار یا دانشگاه ممکن است مدت زیادی طول بکشد.
مشکلات آب و هوا در انگلستان
انگلستان از نظر شرایط جوی و آب و هوایی با بیشتر مناطق ایران تفاوتهای عمدهای دارد که این مسئله میتواند بر روی زندگی افراد تازه وارد تاثیر منفیای بگذارد. اگر میانه مناسبی با باران ندارید ممکن است آب و هوای کشور هدف برای شما مشکل آفرین باشد زیرا احتمال بارش باران در اکثر نقاط کشور بیان شده در هر روز وجود دارد. عدم ثبات این وضعیت برای افرادی که به شرایط جوی محیط زندگیشان حساس هستند مشکل آفرین خواهد بود. اگر بخواهیم به صورت فصلی میانگین دمای کشور را بررسی کنیم باید به این مسئله اشاره داشته باشیم که تابستانهایی تقریباً خنک (9 تا 18 درجه) و زمستانهایی نه چندان سرد (2 تا 7 درجه) و بهار و پاییزی نسبتاً معتدل را حس میکنید.
جدا شدن بریتانیا از اتحادیهی اروپا
در تاریخ 31 ژانویه 2020، بریتانیا به صورت رسمی از اتحادیه اروپا جدا شد. با اجرا شدن این توافق دیگر کشورهای اسکاتلند، ولز و انگلستان جز شهروندان اتحادیه اروپا نیستند. به جدا شدن بریتانیا از اتحادیه اروپا برگزیت (Brexit) گفته میشود. پس از برگزیت شرایط سفر شهروندان بریتانیایی به کشورهای اتحادیه اروپا و همین طور کشورهای منطقهی شینگن، تغییر خواهد کرد. استفاده از خدمات درمانی انگلستان دیگر برای دارندگان بیمه سلامت اروپا، به جز در موارد اورژانسی رایگان نخواهد بود. این توافق بسیاری از کسب و کارها را تحت تاثیر میگذارد. این تاثیرات برای برخی مشاغل مثبت و برای گروهی دیگر ممکن است منفی باشد.
بحران اشتغال در انگلستان
به هنگام کسب اطلاعات در ارتباط با مهاجرت به انگلیس شاید اسامی نگران کنندهای به گوش شما خورده باشند که از جمله برخی از آنها میتوان به بحران اقتصادی و اشتغال این کشور اشاره داشت. مهاجرت به کشوری که درگیر این دو مشکل باشد برای قشر عظیمی از متقاضیان، کاری معقول و به صرفه نخواهد بود. همه گیری ویروس کرونا و محدودیتهای به وجود آمده یکی از دلایل افزایش نرخ بیکاری به حساب میروند. بر اساس آمار موجود میزان افراد شاغل روندی رو به رشد دارد اما باید به این مسئله نیز توجه داشت که همچنان به قبل کرونا نرسیده و به صورت کامل کشور از بحران خارج نشده است.
نرخ بیکاری انگلستان در ماه آپریل سال 2022 که توسط اداره آمار این کشور اعلام شده با کاهشی 0.3 درصدی مواجه بوده و به 3.7 درصد رسیده است. یکی از دلایل دیگری که باعث به وجود آمدن بحران اشتغال در انگلستان شده را میتوان افزایش میزان مهاجران و ورود غیر قانونی آنها به بازار کار دانست. در پی شرایط موجود دولت این کشور دست به اعمال قوانینی سختگیرانهتر نسبت به پذیرش افراد جدید و اعطای اقامت به آنها زده است. در صورت علاقهمندی به کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با وضعیت اشتغال، نرخ بیکاری و مواردی از این قبیل میتوانید با کلیک کردن بر روی نام اداره آمار انگلستان به صفحه مرتبط با موضوع بیان شده منتقل شوید.
هزینههای مهاجرت، از مشکلات زندگی در انگلستان
مهاجرت به انگلستان یکی از انتخابهای پرهزینه است. انگلستان به منظور کنترل جمعیت مهاجرین، تغییراتی در قوانین اخذ ویزا داده است. این سیاست ها نسبت به قبل سختگیرانه تر شدهاند. قوانین سرمایهگذاری و مهاجرت کاری بیشتر از بقیهی موارد دستخوش تغییر شدهاند. مهاجرت به انگلستان نیاز به داشتن مدرک آیلتس با نمره بالاتر نسبت به سایر کشورهای اروپایی دارد. هزینههای تحصیل دانشآموزان و دانشجویان بینالملل نیز در سالهای اخیر افزایش یافته است. انگلستان شرایط دریافت کردن ویزای همراه را نیز در چند سال گذشته سختتر از قبل کرده است.
قوانین جدید مهاجرت کاری، از مشکلات زندگی در انگلستان
با وضع قوانین جدید، روند مهاجرت کاری به انگلستان دچار تغییراتی شده است. اکنون سیستم PBS (Point Based System) و ویزای نیروی کار مستعد (Skilled worker) به جای ویزاهای کاری موسوم به Tier 2 روی کار آمدهاند. این سیستم بر اساس کسب امتیاز طراحی شده است. اخذ هفتاد امتیاز از این فهرست ضروری است. سه مورد از این امتیازها اجباری و سایر موارد اختیاری هستند.
امتیازاتی که دریافت آن ها اجباری است مجموعا 50 امتیاز دارند. فرد متقاضی باید موفق شود که تمام امتیازات این بخش را به دست بیاورد. این موارد عبارت اند از:
- داشتن جاب آفر از یک کارفرمای معتبر (20 امتیاز)
- درخواست برای یک موقعیت کاری متناسب با تواناییهای عملی و تحصیلات(20 امتیاز)
- داشتن مدرک زبان که در حالت حداقل، سطح B2 باشد. (10 امتیاز)
امتیازاتی که دریافت آنها اختیاری است نیز مانند 50 امتیاز دارد ولی گرفتن 20 امتیاز از این بخش کافی است. این موالرد عبارت اند از:
- دریافت حقوقی بالاتر از 25600 در سال (20 امتیاز)
- داشتن مدرک دکتری مرتبط با شغل مورد نظر (10 امتیاز)
- داشتن آفر شغلی که کشور انگلستان در حال حاضر با کمبود آن مواجه است (20 امتیاز)
برای دریافت ویزای کاری خود باید یک پاسپورت که حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده است به همراه داشته باشید. ضروری است که مدرک آیلتس خود را در کمترین حالت با نمرهی 5/5 دریافت کرده باشید. لازم است که یک گواهی جهت نشان دادن سلامت جسمی و روحی خود نیاز ارائه دهید.
همچنین شما باید تمکن مالی خود را برای یک سال زندگی در کشور انگلستان اثبات کنید؛ به این منظور باید یک حساب بانکی باز کنید و به هزای هر ماه 950 پوند در حساب خود داشته باشید. شما باید یک بیمهنامه و همچنین یک اجارهنامه هم با دیگر مدارک خود ارائه کنید.
هزینههای درمانی بالا، از مشکلات زندگی در انگلستان
در صورت نداشتن بیمه، هزینههای خدمات درمانی در انگلستان بسیار گران خواهد بود. اگر شما در انگلستان دانشجو هستید اما کمتر از شش ماه از اقامتتان میگذرد، امکان استفاده از خدمات رایگان و بیمههای درمانی کشور انگلستان را ندارید و تنها در مواقع اورژانسی درمان شما هزینه نخواهد داشت. دانشجویانی که حداقل شش ماه از اقامتشان در کشور انگلستان میگذر باید به دولت حق بیمه پرداخت کنند. این سیستم حق بیمه، IHS (Immigration Health Surcharge) نام دارد. در پی همهگیری بیماری کرونا نرخ IHS بالا رفته است و شما باید مبلغ 400 پوند در سال بپردازید.
در تاریخ 31 ژانویه 2020، بریتانیا به صورت رسمی از اتحادیه اروپا جدا شد. با اجرا شدن این توافق دیگر کشورهای اسکاتلند، ولز و انگلستان جز اتحادیه اروپا نیستند. به جدا شدن بریتانیا از اتحادیه اروپا برگزیت (Brexit) گفته میشود. پس از برگزیت شرایط سفر شهروندان بریتانیایی به کشورهای اتحادیه اروپا و همین طور کشورهای منطقهی شنگن، تغییر کرد. استفاده از خدمات درمانی انگلستان دیگر برای دارندگان بیمه سلامت اروپا، به جز در موارد اورژانسی رایگان نخواهد بود. این توافق بسیاری از کسب و کارها را تحت تاثیر قرار می دهد. این تاثیرات برای برخی مشاغل مثبت و برای گروهی دیگر ممکن است منفی باشد.
مشکلات مهاجرت تحصیلی به انگلستان
انگلستان یکی از محبوبترین مقاصد تحصیلی برای دانش آموزان و دانشجویان در سراسر دنیا است. رنکینگ دانشگاههای انگلستان بسیار تحسینبرانگیز است. تعداد زیادی از دانشگاههای این کشور در لیست صد دانشگاه برتر در ردهبندی جهانی قرار گرفته اند. مدارس انگلستان نیز بسیار پیشرفته هستند و در سطح جهانی یکی از بهترینها محسوب میشوند. همهی این موارد باعث شده است که مهاجرت تحصیلی به انگلستان بسیار گران باشد.
شما برای ورود به مدارس و دانشگاههای کشور انگلستان نیاز به مدرک آیلتس بالای 6 دارید. ورود به مدارس این کشور آسان نیست و نیاز به هزینهی زیادی دارد. از مشکلات زندگی در انگلستان برای دانشآموزان بینالملل این است که دولت اخیرا اجازه اخذ ویزای والدین (Guardianship) را لغو کرده است. بنابراین یک فرد زیر هجده سال باید به تنهایی در یک کشور دور زندگی کند. این موضوع میتواند برای افراد کم سن و سال سخت باشد.
دانشآموزان بینالملل اجازهی تحصیل در مدارس دولتی کشور انگلستان را ندارند. آنها تنها مجاز به تحصیل در مدارس خصوصی هستند. هزینههای یک سال تحصیلی در مدارس خصوصی بسیار زیاد است و در حدود 25 هزار پوند تا 50 هزار پوند متغیر است. هزینهی خوابگاه در مدارس شبانه روزی بین 12 هزار پوند تا 19 هزار پوند است. اگر دانشآموز به صورت هوم استی با خانوادههای مورد اعتماد دولت انگلستان و به صورت اشتراکی با دانشآموزان دیگر زندگی کند، این هزینه کمتر خواهد بود و به هشت هزار تا ده هزار پوند میرسد.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
دانشآموزان در انگلستان باید در شانزده سالگی با شرکت در آزمون ملی GCSE، گواهی عمومی آموزش دوره متوسطه را اخذ کنند. پس از دریافت این گواهی دانشآموزان وارد یکی از دورههای A level و یا Foundation میشوند. اگر فرد در ایران سال یازدهم را خوانده باشد میتواند بدون مشکل وارد دورهی یک سالهی Foundation شود و پس از آن میتواند وارد دانشگاههای انگلستان شود.
این امکان برای فردی که در ایران تا سال دهم درس خوانده وجود ندارد. زیرا این فرد تا گرفتن مدرک خود در ایران دو سال فاصله داشته است. این فرد تنها میتواند دورهی A level را انتخاب کند؛ چرا که این دوره دو ساله است. توجه داشته باشید که مدرک پیشدانشگاهی ایران در انگلستان معتبر نیست حتی افرادی که در ایران کلاس دوازدهم را گذراندهاند و قصد تحصیل در رشتههای پزشکی و یا دندانپزشکی را دارند؛ باید دورهی A level را در انگلستان بگذرانند تا بتوانند وارد دانشگاه شوند و در این رشتهها به تحصیل بپردازند.
هزینه تحصیل در دانشگاههای انگلستان
دانشگاههای انگلستان به علت داشتن سطح بالایی از امکانات، در سراسر جهان پرطرفدار هستند. دورهی کارشناسی در این کشور سه تا چهار سال طول میکشد. این دوره بین 10 هزار پوند تا 40 هزار پوند هزینه خواهد داشت. مقطع کارشناسی ارشد در انگلستان، یک تا دو سال زمان میبرد. هزینهی تحصیل در این مقطع از 20 هزار پوند تا ده هزار پوند خواهد بود. هزینه تحصیل در مقطع دکتری بین 4 هزار پوند تا 7 هزار پوند است. در این دوره بورسیههای زیادی ارائه میشود. شما حین تحصیل در مقطع دکتری اجازهی 20 ساعت کار را در هفته دارید. در تعطیلی بین ترمها میتوانید به صورت تمام وقت نیز کار کنید.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
هزینه تحصیل رشته پزشکی و دندانپزشکی در انگلستان
شما برای ورود به این رشته ها باید در دورهی A level حداقل موفق به کسب نمرهی A شوید. برخی دانشگاهها هم ممکن است نمرهی B را بپذیرند. هزینهی تحصیل در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی انگلستان بسیار گران است. اما باید توجه کنید که مدرک شما تقریبا در تمام جهان معتبر خواهید بود و میتوانید در اکثر کشورها مشغول به کار شوید. میانگین هزینهی تحصیل در این رشتهها، 40 هزار پوند در سال است.
انگلستان از پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت است. زندگی در این کشور مزایای بسیار زیادی دارد. پاسپورت کشور انگلستان حتی با وجود خروج از اتحادیهی اروپا، هنوز جزو معتبرترین پاسپورتها در جهان است. انگلستان رونق اقتصادی بالایی دارد که یک بازار کار خوب را فراهم آورده است. نرخ تورم هم در این کشور کم است. کیفیت نظام آموزشی بسیار رضایتبخش است.
با توجه به موارد اشاره شده، مشکلات زندگی در انگلستان نسبت به مزایای بیشمار آن، ناچیز محسوب میشود. بالا بودن هزینههای زندگی از مهمترین مشکلات زندگی در انگلستان است. هزینهی اجاره، حملونقل، انرژی و همچنین هزینههای تحصیلی در انگلستان بالا هستند. باید توجه داشته باشید که هرچند هزینهها در انگلستان زیاد است، اما در مقابل سطح دستمزدها نیز بالا است.
بدون نظر
نظر دهید