استارتاپ‌های موفق استرالیا

استارتاپ‌های موفق استرالیا

استرالیا  یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی بین شهروندان بسیاری از کشورهای جهان، مانند ایران است. اگر شما عزیزان نیز قصد دارید اقامت آن را به دست آورید، بدون شک به دنبال انتخاب روشی مناسب خواهید بود. مسیرهای متنوعی پیش روی افراد علاقه‌مند به این اقدام قرار دارند که از جمله محبوب‌ترین آنها می‌توان به سرمایه گذاری و کار اشاره کرد. ویزای استارتاپ استرالیا یکی از زیر مجموعه‌های سرمایه گذاری به حساب می‌رود که ویژگی‌های بسیاری را دارد.

اگر به دنبال استفاده از این روش هستید، بهتر است با استارتاپ‌های موفق استرالیا آشنایی پیدا کنید. ما در مجموعه درنامایگریشن قصد داریم تا به معرفی برخی از آنها بپردازیم؛ اما قبل از آن توضیحات کلی‌ای را برای ارائه اطلاعات بیشتر بیان خواهیم کرد.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

راه اندازی استارتاپ در استرالیا

راه اندازی استارتاپ در استرالیا یکی از مواردی به حساب می‌رود که با استفاده از آن می‌توانید اقامت این کشور را به دست آورید. به دلیل وجود مزایای بسیار متنوع متقاضیان بسیاری به دنبال طی کردن این مسیر خواهند بود. نکته حائز اهمیت در این روند، داشتن بیزینس پلنی نوآورانه و خلاق است که نظر مسئول پرونده را به خود جلب کند.

اگر برای آماده سازی طرح خود با مشکل رو به رو هستید و نمی‌توانید زمینه مناسبی را برای این اقدام بیابید، آشنایی با استارتاپ‌های موفق در استرالیا کمک شایانی به شما خواهد کرد. در بخش بعدی قصد داریم تا توضیحاتی پیرامون برترین بیزینس‌های مورد بحث را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. پس از آنکه موارد معرفی شده را مطالعه کردید، امکان آن را خواهید داشت تا هرچه راحت‌تر و با ذهنی باز زمینه‌ای را برگزینید که شانس بالایی برای مورد قبول واقع شدن و رسیدن به نتیجه خواهد داشت.

 

استارت آپ‌های موفق استرالیا

 

استارت آپ‌های موفق استرالیا

اگر به دنبال آن هستید تا از ویزای استارت آپ استرالیا برای مهاجرت به آن استفاده نمایید و از مزایای مختلف آن بهره‌مند شوید، بهتر است با استارتاپ‌های موفق این کشور آشنایی پیدا کنید. با کسب اطلاعاتی پیرامون این کسب و کارها شما قادر خواهید بود دید کلی‌ای نسبت به زمینه‌های مورد استقبال قرار گرفته، بودجه مورد نیاز برای فعالیت در آنها و مواردی از این قبیل مطلع شوید.

در ادامه قصد داریم کسب و کارهایی مانند SafetyCulture، Linktree، Airwallex، Employment Hero، Assembly Payments، Power Ledger، Lendi، Go1، 99Designs، Uno و Spaceship را در بخش‌هایی جداگانه مورد بررسی قرار دهیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

استارتاپ Spaceship

در سال 2016 استارتاپی راه اندازی شد که هدف آن فراهم کردن بستری برای صندوق سرمایه گذاری بود. این بیزینس که با نام Spaceship شناخته می‌شود در شهر سیدنی و نهایتاً با سرمایه 55 میلیون دلار در طی 3 مرحله راه اندازی شد. شاید برای شما جالب باشد که پس از گذشت تقریباً 7 سال از شروع به کار آن، در حال حاضر ارزشی حدوداً 360 میلیون دلاری پیدا کرده است. بدون شک چنین رشدی حاصل برنامه ریزی کاملاً حساب شده و تلاش و کوششی بی وقفه بوده است.

پس از بررسی موضوعات کلی پیرامون این مسئله، حال زمان آن رسیده تا به سراغ نحوه عملکردش برویم. پلتفرم مورد بحث، به نسل‌های جوان این امکان را می‌دهد تا برای سرمایه گذاری در آینده برنامه ریزی مناسبی کنند.

کاربران می‌توانند با پرداخت حداقل 5 دلار از طریق Spaceship فرصت سرمایه گذاری در 100 شرکت بومی و بین‌المللی را داشته باشند. گزینه‌هایی که به افراد پیشنهاد می‌شوند، بر اساس ارزش بازار، پتانسیل رشد آتی، مدیریت و حتی نقدینگی مورد بررسی قرار می‌گیرند تا در نهایت گزینه‌هایی مناسب به آنها ارائه شوند.

استارتاپ Uno

آیا به دنبال آن هستید تا بهترین تصمیمات مالی ممکن را برای اقدامات پیش روی خود بگیرید؟ خدماتی این چنینی به همراه ابزارهای مقایسه وام و نرخ بهره‌ها را می‌توان به عنوان کاربردهای Uno معرفی کرد. سرمایه شرکت مورد بحث که در سال 2016 کار خود را آغاز کرد، طی 7 دوره و به مبلغ 36.86 میلیون دلار تامین شد. اگر شما عزیزان نیز در زمینه‌های مالی و مدیریت سرمایه دارای تخصص قابل توجهی هستید و ایده‌ای به ذهنتان رسیده که می‌توانید با استفاده از آن خدماتی جدید ارائه دهید ممکن است راه اندازی استارتاپ مسیر مناسبی برایتان باشد.

 

استارتاپ 99Designs

 

استارتاپ 99Designs

99designs یکی از موفق‌ترین استارتاپ‌های استرالیا به حساب می‌رود که از سال 2008 فعالیت خود را آغاز کرد. دفتر مرکزی این بیزینس در ملبورن استرالیا واقع شده و در حیطه خدمات طراحی به فعالیت می‌پردازد.

شما با استفاده از پلتفرم  آنلاین آن که در دسترس همگان قرار دارد می‌توانید طراحان لباس و کالا، هنر و تصویرسازی، بسته‌بندی و برچسب‌ها، مجلات، لوگوها و مانند آنها را بیابید. اگر نیازی به بهره‌مندی از خدمات بیان شده دارید، یکی از بهترین گزینه‌های شما استفاده از 99designs است؛ زیرا سرویس‌هایی مناسب و با کیفیت را با حداقل هزینه و بیشترین کیفیت از طریق آن دریافت خواهید کرد.

استارتاپ Go1

Go1 یکی از اختصاصی‌ترین پلتفرم‌هایی است که در آن شرکت‌ها دوره‌های آموزشی را از موسسات معتبر جهان برای کارمندان خود دریافت می‌کنند. راه اندازی این بیزینس چیزی در حدود 373 میلیون دلار هزینه داشت که در 10 نوبت تامین شدند. شاید برای شما جالب باشد که این سرمایه گذاری چشمگیر باعث شد تا امروزه Go1 ارزشی 2 میلیارد دلاری داشته باشد.

 

استارتاپ Go1

 

استارتاپ Lendi

خرید مسکن یکی از چالش‌های اصلی افرادی به حساب می‌رود که به کشوری جدید مهاجرت می‌نمایند. به دلیل تفاوت ارزش پول‌های ملی و قوانین موجود، بسیاری از افراد برای تهیه ملکی مناسب دچار مشکل یا کسری بودجه شده و به دنبال آن هستند که از وام‌های مختلف برای این اقدام استفاده نمایند. Lendi پلتفرمی آنلاین است که با استفاده از آن می‌توانید فرصت دریافت وامی مناسب را داشته باشید.

این ابزار تسهیلات بیش از 25 وام دهنده بزرگ را در دل خود جای داده؛ به گونه‌ای که در آن جزئیات متنوعی پیرامون کمکی که دریافت می‌کنید، بازپرداخت آن و مسائل دیگری که برای انتخاب بهترین گزینه نیاز دارید قرار دارند. شروع کار این بیزینس از سال 2016 و در شهر سیدنی بود.

از آنجایی که اطلاعات دقیقی در مورد ارزش فعلی این استارتاپ موجود نیست، تنها می‌توانیم به بیان بودجه اولیه آن بپردازیم. تقریباً می‌توان گفت طراحی و گسترش این پلتفرمی چیزی در حدود57 میلیون دلار سرمایه نیاز داشت که در 4 مرحله تامین شد.

استارتاپ Power Ledger

Power Ledger یکی از استارتاپ‌های موفق استرالیا به حساب می‌رود که از سال 2016 فعالیت خود را در زمینه‌ای به نسبت متفاوت با سایر مواردی که مورد بررسی قرار دادیم آغاز کرد. انرژی‌های تجدید پذیر با قابلیت بلاک‌چین برای بسیاری از افراد موضوعی بسیار جدید و نا آشنا به حساب میاید.

استارتاپ مورد بحث نیز در این حیطه به فعالیت می‌پردازد. شاید دلیل موفقیت آن و رسیدن به ارزش 57 میلیون دلاری را بتوان انجام چنین ریسکی به حساب آورد. پلتفرم مورد بحث بستری مناسب در راستای ارائه محصولات برای فعال کردن تجارت انرژی و امور مرتبط با این زمینه را به وجود آورده است که برای فعالان این حوزه خدمتی بزرگ به حساب می‌رود.

 

Power Ledger

 

استارتاپ Assembly Payments

سال 2013 را می‌توان به عنوان آغاز فعالیت یکی از بیزینس‌هایی معرفی کرد که امروزه در دسته برترین استارتاپ‌های دسته فناوری اطلاعات و اینترنت قرار می‌گیرد. معمولاً یکی از دغدغه‌های کسب و کارهای مختلف مدیریت گردش پرداخت است. جا به جایی وجوه بدون تاخیر یکی از ویژگی‌هایی به حساب می‌رود که بسیاری از آنها در پی دستیابی به آن هستند.

در کنار این شاخصه، امنیت بالا که با استانداردهای نظارتی مطابقت داشته باشد هم بسیار مهم است. Assembly Payments با آغاز فعالیت خود از سال 2013 در ویکتوریا، درگاه پرداخت کاملی را در اختیار صاحبان کسب و کار قرار داده که نه تنها شاخصه‌های فوق، بلکه ویژگی‌های بسیار متنوع دیگری را نیز دارد. بودجه مورد نیاز برای این استارتاپ موفق استرالیا چیزی در حدود 12 میلیون دلار بوده که در 8 مرحله جمع آوری گردید.

استارتاپ Employment Hero

یکی از چالش‌هایی که همیشه صاحبان کسب و کارهای مختلف با آن رو به رو بوده‌اند، مدیریت منابع انسانی و امور مربوط به آن است. Employment Hero نرم‌افزاری است که برای مدیریت منابع انسانی طراحی شده و بسیاری از بیزینس‌ها از آن استفاده می‌نمایند. خدمات این پلتفرم شامل محاسبه حقوق کارمندان و کارکنان به همراه مزایای آنهاست.

ارزش امروزی این بیزینس 837  میلیون دلار بوده و برای راه اندازی آن 290 میلیون دلار هزینه شده است. با توجه به توضیحاتی که پیرامون کسب و کار مورد بحث ارائه کردیم، بدون شک از این موضوع مطلعید که زمینه خدمات منابع انسانی نیز بستری مناسب برای راه اندازی استارت آپ در استرالیا بوده و با داشتن طرحی قابل قبول و حساب شده شانس رسیدن به موفقیت‌های چشمگیر را در آن خواهید داشت.

استارتاپ Linktree

صنعت تجارت الکترونیک، اینترنت، رسانه‌های اجتماعی و نرم افزار در سال 2016 شاهد راه اندازی استارتاپی بود که امروزه به عنوان یکی از موفق‌ترین بیزینس‌های این عرصه شناخته می‌شود. این کسب و کار که Linktree نام دارد، با تعداد پرسنل 11 تا 50  نفری به فعالیت می‌پردازد و راه اندازی‌اش چیزی بالغ بر 55 میلیون دلار هزینه داشت.

مبلغ بیان شده توسط 8 سرمایه گذار و در 2 دوره تامین شد. کاربران با استفاده از خدمات این استارت آپ می‌توانند مطالب خود را در اینترنت منتشر و آنها را مدیریت کنند.  با توجه به توضیحات بیان شده اگر به دنبال برندینگ و شناساندن کسب و کار و سرویس‌هایتان به سایر افراد هستید، می‌توانید به راحتی از Linktree برای این کار استفاده نمایید.

استارتاپ Culture Amp

 تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به منابع انسانی، حوزه‌ای به شمار می‌رود که استرالیا شدیداً به آن نیاز دارد. اگر بتوانید طرحی نوآورانه در این زمینه ایجاد کنید که توجیه اقتصادی داشته و قابل پیاده سازی باشد شانس آن را خواهید داشت تا از ویزای استارتاپ استرالیا بهره ببرید. Culture Amp نرم افزاری است که کار طراحی آن با بودجه‌ای 157 میلیون دلاری در سال 2011 آغاز شد.

مبلغی که به آن اشاره کردیم در 5 دوره و توسط 11 سرمایه گذار تامین شد. امروزه این بیزینس پلتفرمی را با داشتن 51 تا 100 کارمند به وجود آورده که از طریق آن می‌توانید اطلاعات کارمندان را تجزیه و تحلیل کرده و نظرسنجی‌های مختلفی را برگزار نمایید.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*