زمانی که بحث مهاجرت به کشورهای خارجی آن هم از هر طریقی به میان میآید، برخی افراد به یاد مشکلاتی که ممکن است با این امر به همراه باشند میافتند. یکی از این مشکلات که همواره جزو اصلیترین دلایلی بوده است که برخی افراد را از مهاجرت به خارج از کشور باز داشته است، دوری از خانواده است. یکی از رایجترین روشهای مهاجرت، مهاجرت از طریق تحصیل است. اگر قصد مهاجرت از طریق تحصیل را دارید و به این فکر میکنید که همسر و فرزندانتان را با خود همراه کنید، بهتر است کشوری را به عنوان مقصد برگزینید که سطح زندگی آن، برای اعضای خانوادهتان مناسب بوده و به شما اجازه داشتن همراه را بدهد. اگر به دنبال داشتن چنین انتخابی هستید، بهتر است بدانید هلند، میتواند یکی از گزینههای اصلی برای شما باشد.
در صورتی که به مهاجرت از طریق تحصیل به هلند علاقهمند هستید و میخواهید از مسائلی نظیر اجازه کار همسر دانشجو در هلند مطلع شوید، تا انتهای این مطلب، با درنا مایگریشن همراه باشید.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]
تامین هزینههای زندگی در هلند
زندگی در کشوری خارجی آن هم به عنوان دانشجو، میتواند هزینههای مختلفی را با خود به همراه داشته باشد. استفاده از بورسیهها و کمک هزینههای زندگی، میتواند به شما در تامین کردن هزینههای زندگی خود به صورت تقریبی و یا کامل کمک کند؛ اما در این میان ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آیا با به همراه داشتن همسر و فرزندان، بورسیههای تحصیلی میتوانند هزینههای زندگی شما را به طور کامل تامین کنند؟ در صورتی که بورسیههای تحصیلی برای تامین هزینهها کافی نباشند، چگونه باید هزینههای زندگی را تامین کرد؟
برای رسیدن به پاسخ این سوالات و آشنایی بیشتر با این مسئله، در ادامه با ما همراه باشید.
روشهای تامین هزینههای زندگی به هنگام تحصیل در هلند
به هنگام تحصیل در هلند، زمانی فرد به تنهایی مشغول به تحصیل میشود کار سختی را برای تامین هزینهها خود ندارد. فرد دانشجو میتواند با استفاده از بورسیههای تحصیلی مختلف هلند، تمامی و یا بخش اعظمی از هزینههای خود را تامین کند. نوع بورسیه و مبلغ آن نیز در ارتباط با میزان پوشش هزینههای زندگی بسیار تأثیر گذار است.
دولت هلند، به دانشجویان بینالمللی و شهروندان اتحادیه اروپا، این امکان را داده است تا به هنگام تحصیل در هلند، به راحتی مشغول به کار شوند؛ علاوه بر این، زندگی و تحصیل در کشوری که دارای یکی از بهترین صنعتهای اروپا و جهان است، امکان بهرهمندی از موقعیتهای شغلی متنوعی را برای علاقهمندان به اشتغال در این کشور فراهم میکند.
زمانی که دانشجو خانواده را با خود همراه کرده و اعضای خانوادهاش را به هلند میبرد، هزینههایی که باید برای زندگی بپردازد، میتوانند افزایش چشمگیری داشته باشند. با این اوصاف ممکن است به این فکر بیفتید که تامین این هزینهها کار سادهای نبوده و میتوانند برای شما مشکل ساز شوند. در این باره باید خاطر نشان کرد، افرادی که اجازه اقامت در هلند را داشته باشند، میتوانند با اخذ مجوز کار در این کشور مشغول به کار شده و هزینههای زندگی خود را تامین کنند.
با این حساب، شما میتوانید امید داشته باشید که با اخذ ویزای همراهی برای همسر خود، موقعیت اشتغال را برای وی فراهم کرده و از این طریق، هزینههای زندگی خود را به طور کامل تامین کنید.
ویزای همراه دانشجو در هلند
همانطور که مستحضر هستید، بهغیراز شهروندان اتحادیه اروپا، تمامی افرادی که قصد تحصیل، اشتغال و یا زندگی در هلند را دارند، باید برای این کار ویزا این کشور را اخذ کنند. دانشجویانی که به اخذ پذیرش و از دانشگاههای هلند میرسند، با فراهم کردن شرایطی خاص میتوانند برای همسر و فرزندان خود نیز ویزای همراه اخذ کنند. برای اخذ این ویزا باید مدارک و شرایط خاصی را داشته باشید تا از این طریق و با ورود همسر، برای اخذ اجازه کار در هلند اقدام کنید.
مدارک و شرایط الزامی اخذ ویزای همراه هلند
برای اخذ ویزای همراه دانشجو، هر دو فرد باید شرایط خاصی را داشته باشند. این شرایط شامل موارد زیر میشوند:
- داشتن درآمد کافی برای زندگی مشترک
- هر دو باید بالای 18 سال سن داشته باشید
شما باید مدارک زیر را ارائه دهید:
- کپی پشت و رو مجوز اقامت
- داشتن قرار داد کاری برای شغل فعلی
- ارائه ضمیمه اظهار نامه کارفرما
- ارائه فیشهای حقوقی 12 ماه گذشته
- ارائه کلیه قراردادهای استخدامی و نمایندگی برای 12 ماه گذشته
همسر شما باید مدارک زیر را ارائه دهد:
- کپی رنگی پاسپورت که مشخصات شخصی را نشان میدهد. همچنین صفحات دارای مهر را کپی کنید.
- گواهی سوء پیشینه پیوست به طور کامل تکمیل و امضا شده (در این بیانیه شریک شما اعلام میکند که آیا سابقه کیفری دارد یا خیر، و اگر دارد، برای کدام جرایم)
- سندی که نتایج آزمون ادغام مدنی در خارج از کشور را نشان میدهد. این سند نشان میدهد که شریک شما هر 3 قسمت را پاس کرده است. تاریخ انتشار کمتر از 1 سال پیش بود.
با فراهم کردن این شرایط، باید مراحل اخذ ویزای همسر دانشجو را که در مطلبی با همین نام در سایت درنامایگریشن بیان شدهاند، طی کنید.
اجازه کار همسر دانشجو هلند
برای اخذ اجازه همسر دانشجو، همانطور که گفته شد ابتدا باید اجازه اقامت و ویزای همراه را برای همسر خود اخذ کنید. در گام بعدی، شما باید بسته به شرایط همسر خود، مجوزهای متناسب را برای وی اخذ کنید. اشتغال با استفاده از ویزای همراه دانشجو در هلند، میتواند بسیار راحتتر و بهتر از مهاجرت از طریق موقعیت شغلی باشد.
برای مهاجرت از طریق موقعیت شغلی، همسر شما باید شغل مناسب را پیدا کند؛ این شغل باید برای مدت مشخصی در هلند آگهی شده و شهروندان هلندی و افراد مقیم این کشور برای آن درخواست ندهند و یا فردی متناسب با این موقعیت در هلند یافت نشود. در مرحله بعدی باید موقعیت شغلی مورد نظر در اتحادیه اروپا نیز با استقبال مواجه نشده و شخصی برای اخذ آن اقدام نکند.
پس از سپری شدن چندین ماه و طی شدن این مراحل، همسر شما قادر خواهد بود تا برای اخذ این پوزیشن شغلی اقدام کند؛ این در حالی است که با اخذ ویزای همراهی همسر دانشجو و ورود همسرتان به هلند، این امکان برای او وجود خواهد داشت که با مراجعه به وزارت کار هلند، برای اخذ مجوز اشتغال اقدام و پس از موافقت با درخواست، به جست و جو برای کار مناسب مشغول شود.
سوالات متداول
آیا همسر دانشجو در هلند میتواند مشغول به کار شود؟
بله. در صورت داشتن شرایط مدنظر اداره کار هلند و سازمان مهاجرت این کشور، همسر دانشجو میتواند در این کشور مشغول و به تامین برخی از هزینههای مالی مورد نیاز برای زندگی در هلند بپردازد.
آیا نیازی به اخذ اجازه کار برای همسر دانشجو در هلند است؟
بله. اگر همسر دانشجو به اشتغال در هلند علاقه دارد، باید مجوز اشتغال در این کشور را اخذ کند. در غیر این صورت، مشکل است مشکلات قانونی گریبان گیر او شوند.
اشتغال همسر دانشجو در هلند، چقدر بر تامین هزینههای زندگی در این کشور تاثیر گذار است؟
اشتغال همسر دانشجو در هلند، تنها به بهتر کردن شرایط زندگی خانواده در هلند کمک خواهد کرد؛ زیرا یکی از شرایطی که به افراد اجازه اقدام برای اخذ ویزای همراه تحصیلی را میدهد، داشتن تمکن مالی مناسب برای تامین هزینههای زندگی است.
سخن آخر
در انتهای این مطلب باید گفت، اجازه کار همسر دانشجو در هلند، موضوعی گنگ و چالش بر انگیز است؛ زیرا اگر دولت هلند علاقهای به آن داشت که با اشتغال هر دو فرد، هزینههای زندگی در هلند تامین شوند، شرایط داشتن تمکن مالی فرد مقیم برای تامین هزینههای زندگی را وضع نمیکرد. از طرفی، یکی از دلایلی که دولت این کشور شرط بیان شده را مطرح کرده است، عدم علاقهمندی هلند به تامین نیازهای اولیه زندگی افرادی که شهروندی این کشور را ندارند، از طریق منابع عمومی هلند است.
حال میتوان گفت، اخذ اجازه کار همسر دانشجو در هلند، موضوعی است تایید و یا رد آن، تنها زمانی مشخص میشود که افراد درخواست اخذ مجوز اشتغال خود را به وزارت کار هلند ارائه کرده و پس از بررسیهای مورد نیاز، پاسخی را دریافت کنند.
[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]
بدون نظر
نظر دهید