افرادی که به کشوری خارجی مهاجرت میکنند و یا قصد سرمایه گذاری در آنها را دارند، خرید خانه و مستقلات را به عنوان یکی از گزینههای مناسب پیش روی خود میبینند. کانادا یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای جهان است که روشهای مختلفی را برای مهاجرت افرادی که میتوانند به رشد و پیشرفت کشور در زمینههای مختلف کمک کنند فراهم کرده است.
از آنجایی که خرید ملک برای مهاجران اهمیت بالایی دارد و زمزمههایی نیز در ارتباط با اخذ اقامت یا مهاجرت به کانادا از این طریق در میان است، آشنایی با موارد مرتبط با انجام این کار نظیر قیمت آپارتمان در کانادا میتواند برای علاقهمندان مهاجرت به این کشور بسیار مفید باشد. برای این کار بهتر است در ارتباط با مواردی نظیر خرید آپارتمان، شرایط و مراحل آن، قیمت آپارتمان در کانادا و نکات و هزینههای جانبی این اقدام اطلاعاتی کسب کنید.
اگر قصد دارید تا با زمینههای بیان شده بیشتر از پیش آشنا شوید تنها کافی است تا انتهای این مطلب با درنامایگریشن همراه باشید.
خرید آپارتمان در کانادا
خرید مستقلات و آپارتمان در کشو مورد بحث یکی از مواردی است که دارای نکات و ریزه کاریهای خاص خود است. بسیاری از افراد بر این باورند که میتوان با انجام این کار اقامت کانادا را اخذ کنند یا به بیانی دیگر از این طریق ویزای سرمایه گذاری را اخذ خواهند کرد. در ابتدای بررسی این مسئله جای دارد عنوان کنیم که برنامهای تحت عنوان اخذ اقامت کانادا از طریق خرید ملک وجود ندارد.
آشنایی با شرایط انجام این کار بسیار حائز اهمیت است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت؛ اما قبل از ورود به قسمت بعدی باید بگوییم که یکی از راههای سرمایه گذاری در کشور مد نظر خرید مستقلات در آن است. شما میتوانید تمامی قیمت را به صورت یکجا و یا اقساطی بپردازید. اگر به دنبال ملکی با مناسبترین قیمت هستید بهتر است شهرهای کوچک و یا حاشیه مناطق مدنظر خود را به عنوان گزینههایی مناسب در نظر بگیرید.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
شرایط خرید آپارتمان در کانادا
در برخی از کشورها محدودیتهای بسیاری برای افرادی که شهروندی یا اقامت دائم ندارند به هنگام خرید مستقلات مطرح میشوند؛ اما لازم به ذکر است که کانادا در این دسته بندی قرار نگرفته و تقریباً شرایط خرید آپارتمان برای شهروندان، دارندگان اقامتهای دائم، موقت یا کوتاه مدت یکسان است.
کسانی که اقامت دائم یا شهروندی این کشور را ندارند معمولاً ملزم هستند رقمی بیش از قیمت آپارتمان در کانادا را برای خرید آن نسبت به افراد بیان شده بپردازند. پس از بررسی میزان تاثیر نوع اقامت بر انجام فعالیت مورد بحث نوبت به آن میرسد تا به بررسی نحوه پرداخت بپردازیم. به صورت کلی با دو روش میتوان رقم معامله را پرداخت کرد؛ روش اول پرداخت یکجا و روش دوم پرداخت اقساطی. اما ممکن است به این مسئله بیندیشید که پرداخت اقساطی چه شرایطی دارد؟
برای استفاده از این مزیت شما ملزم خواهید بود تا مبلغی را به عنوان پیش پرداخت به صاحب ملک پرداخته و برای دریافت وام بانکی به منظور تامین مابقی قیمت ملک اقدام کنید. در اینجا باید عنوان کنیم که علاوه بر قیمت آپارتمان در کانادا، ممکن است ملزم به پرداخت هزینه یا هزینههای اضافی نیز باشید که آنها بسته به شرایط مختلف متفاوت خواهند بود.
مراحل خرید آپارتمان در کانادا
اگر به دنبال آشنایی با روند مورد نیاز و متداول خرید ملک در این کشور هستید تا از این طریق به صورت حساب شده به سمت هدف خود حرکت کنید باید عنوان کنیم که این کار را میتوان به 7 مرحله تقسیم بندی کرد.
- در مرحله اول ملزم هستید تا با بررسی شرایط انجام این کار و وضعیت خودتان مشخص کنید که ورود به این مسیر برای شما مناسب است یا خیر و برای رسیدن به چه هدفی قصد طی کردن آن را تا انتها دارید.
- مرحله دوم یکی از مراحل بسیار مهم به شمار میرود که در آن باید بودجه مد نظر خود برای تهیه ملک و نگهداری از آن را مشخص کنید تا پس از اقدام با مشکلات مالی مواجه نشده و به دردسر نیفتید. همچنین انجام این کار تاثیر مستقیمی بر روی روند دریافت وام نیز خواهد داشت.
- گام بعدی مربوط به آشنایی با وامهای خرید مسکن است. این وامها دارای انواع مختلف با شرایطی متنوع هستند که باید پس از مشخص کردن بودجه اولیه خود و تواناییتان در پرداخت اقساط گزینهای را انتخاب کنید که شما را به دردسر نیندازد و بتوانید از طریق آن مبلغ مد نظر خود را برای تهیه مسکن تامین کنید.
- در گام چهارم بر اساس میزان درآمد و تغییرات احتمالی آن، هزینههای نگهداری ملک، سایر عوامل موثر بر وضعیت اقتصادی و تغییرات آن در این روند بهتر است به بررسی وضعیت فعلی و پس از خرید مسکن پرداخته و حالتهای مختلف آن را در نظر بگیرید.
- پس از بررسی وامهای موجود در موسسات مالی و بانکها بهترین گزینه را انتخاب و برای دریافت تاییدیه اولیه به منظور اطمینان حاصل کردن از میزان وام و قطعیت دریافت آن اقدام کنید. تا به اینجا و با طی کردن 5 مرحله قبلی شما توانایی خود برای پرداخت مبلغ مورد نیاز به منظور تهیه مسکن را به صورت حدودی تخمین زدهاید.
- حال نوبت به آن رسیده است تا در ششمین گام گزینههای موجود و متناسب با بودجه خود را بررسی کرده و مناسبترین گزینه را انتخاب کنید.
- برای از دست ندادن ملک مد نظر باید قرارداد خرید را با مالک عقد کنید که در این هنگام باید به مفاد قرارداد توجه بسیاری کنید تا با مشکلی رو به رو نشوید. پس از انجام این کار و پرداخت مبلغ اولیه کلید خانه را تحویل گرفته و از موعد مقرر شده در قرارداد میتوانید در آن مستقر شوید.
انواع خانه در کانادا
زمانی که به دنبال آشنایی با قیمت خرید آپارتمان در کانادا هستید، شاید انواع ملک برایتان تیتر عجیبی به نظر برسد. آن دسته از افرادی که میخواهند دست به اقدام بیان شده بزنند، باید بدانند که بسته به نوع مستقلاتی که قصد تهیه آن را دارند و امکاناتی که در اختیارشان قرار میگیرد، اعداد و ارقامی که ملزم به پرداخت آنها هستند متفاوت خواهد بود.
Condominium ،detached یا ویلایی مستقل، semi attached یا خانههای دوتایی، bungalow یا خانههای یک طبقه و town house یا خانههای مشابه چسبیده به هم را میتوان به عنوان انواع موجود معرفی کرد. در کنار تمامی مواردی که به آنها اشاره کردیم، آپارتمانهای ارزان قیمت و لوکس هم موجود هستند. در بخشهای بعدی قصد داریم به بررسی قیمت خرید آپارتمان در کانادا و شهرهای خاصی از آن بپردازیم؛ لازم به ذکر است که اعدادی که مشاهده خواهید کرد بر اساس میانگین مخارج مستقلات مختلف هستند.
قیمت آپارتمان در کانادا
تا به اینجای مطلب به صورت تقریباً مناسب و کامل اطلاعاتی از مراحل و شرایط خرید آپارتمان کسب کردهاید و حال نوبت به آن رسیده است تا با قیمت آپارتمان در کانادا آشنا شوید. در ابتدای بررسی این موضوع باید عنوان کنیم که این قیمت بسته به عوامل مختلف میتواند تا حدودی متنوع باشد. از جمله برخی از عوامل موثر در قیمت آپارتمان میتوان به شهر مد نظر، منطقه قرار گیری ملک و متراژ آن اشاره کرد.
به صورت میانگین و بر اساس آمار در دسترس قیمت آپارتمان در مراکز شهرهای این کشور چیزی در حدود 9000 دلار به ازای هر متر است. این در حالی است که اگر به سمت حاشیه شهرهای این کشور برای زندگی بروید مبلغ بیان شده به حدوداً 4500 دلار برای هر متر مربع کاهش پیدا خواهد کرد.
هر یک از موارد بیان شده در شهرهای بزرگ ممکن است بیشتر و در شهرهای کوچک کمتر باشند. در ادامه و به منظور آگاهی بیشتر شما عزیزان از قیمت آپارتمان در شهرهای این کشور به بررسی این مسئله در ارتباط با برخی از نقاط شناخته شده و معروف کشور کانادا خواهیم پرداخت.
قیمت خرید آپارتمان در ونکوور کانادا
ونکوور یکی از مهمترین شهرهای ساحلی و بندرگاهی کشور به حساب میرود که در ایالت بریتیش کلمبیا قرار دارد. تقریباً میتوان گفت نزدیک به 2500000 نفر در آن ساکن هستند. قرار گیری در میان کوهستان رانگ و اقیانوس آرام باعث شده تا محیطی دلپذیر و هوایی جذاب در آن ایجاد شود. جاذبههای توریستی متنوع، مراکز علمی برتر و شناخته شده، صنایع بزرگ و موقعیتهای شغلی متعدد باعث شده تا افراد بسیاری برای مهاجرت به آن وارد عمل شوند.
اگر شما هم در این دسته قرار میگیرید، باید از این مسئله مطلع باشید که قیمت خرید آپارتمان در کانادا و این شهر مانند سایر نقاط به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای تهیه آپارتمان در مرکز ونکوور به طور میانگین باید 14000 دلار هزینه کنید؛ رقم بیان شده زمانی که از به سمت حاشیه شهر بروید به 10500 دلار کاهش مییابد.
[irp posts=”529″ ]
قیمت خرید آپارتمان در تورنتو کانادا
یکی از شهرهای بزرگ و پر جمعیت کشور تورنتو است که تقریباً 2600000 نفر جمعیت دارد. بسیاری از افراد برای آن که بتوانند اقامتی آسوده و کم دغدغه در این شهر داشته باشند، سعی میکنند هنگام ورودشان به آن آپارتمان یا مستقلاتی مناسب را برای خود تهیه نمایند؛ به همین سبب هم قیمت خرید آپارتمان در کانادا، تورنتو نکتهای بسیار مهم برایشان به حساب میرود. آیا به دنبال استفاده کردن از موقعیتهای متنوع کاری هستید و یا قصد دارید از امکانات رفاهی و آموزشی متنوعی بهره ببرید؟
در این صورت به سراغ گزینه مناسبی آمدهاید. با وجود مزایای بسیاری پیرامون ورود به این منطقه، بدون شک مبالغ قابل توجه و بالاتری نسبت به سایر شهرها باید پرداخت نمایید. در قسمتهای قبلی قیمت خرید آپارتمان در کانادا را به طور کلی بررسی کردیم و حال زمان آن رسیده تا به سراغ هزینههای مورد نیاز در این منطقه برویم.
مبلغی که باید برای تهیه ملک مد نظر در مرکز تورنتو بپردازید تقریباً بین 9700 تا 18000 دلار خواهد بود. این رقم زمانی که به سمت حاشیه شهر بروید به 7000 تا 13000 دلار تغییر مییابد. برای آن که بتوانید هزینههای خود را کاهش دهید، میتوانید به جای خرید سراغ اجاره آپارتمان بروید.
قیمت خرید آپارتمان در مونترال کانادا
مونترال را میتوان به عنوان دومین شهر بزرگ کشور معرفی کرد که در آمریکای شمالی نیز به عنوان یکی از شهرهای بزرگ شناخته میشود. زندگی در این شهر میتواند شما را به بهرهمندی از امکانات رفاهی مختلف و موقعیتهای شغلی و اقتصادی متنوع و مناسب نزدیک کند. بسته به شرایط موجود و وضعیت مونترال نباید به دور از انتظار باشد که مخارج تهیه مسکن در آن پایینتر از میانگین کشوری نباشد.
برای خرید هر متر مربع آپارتمان در مرکز و حاشیه مونترال به ترتیب و باید مبلغی در حدود 7000 تا 11000 و 3500 تا 7000 دلار هزینه کنید. پایین بودن قیمت آپارتمان در مونترال نسبت به توصیفات ارائه شده از این شهر ممکن است تا حدودی تعجب برانگیز باشد و شما را به این فکر بیندازد که مبالغ بیان شده اشتباه هستند اما این چنین نیست.
قیمت خرید آپارتمان در کبک کانادا
یکی از مناطق دیگری که هنگام بررسی دقیقتر قیمت خرید آپارتمان در کانادا باید به سراغ آن برویم، کبک است. این شهر مرکز ایالتی با همین نام بوده و از جنبههای مختلفی برای علاقهمندان مهاجرت در کشور مورد بحث هائز اهمیت میباشد. آن دسته از افرادی که قصد دارند در محیطی متفاوت اقامت داشته باشند، میتوانند این مقصد را به عنوان یکی از بهترین انتخابات خود در نظر بگیرند. شاید برایتان جالب باشد که زبان رسمی ایالت فرانسوی بوده و منطقه مورد بحث یکی از 3 شهر قدیمی کشور به حساب میرود.
فرقی نمیکند هدف شما از مهاجرت به آن کار، تحصیل، سرمایه گذاری و یا زندگیای آرام دوران بازنشستگی باشد در هر صورت بستر مورد نیاز را برای رسیدن به مقصود خود خواهید داشت. قیمت خرید آپارتمان در کانادا و مخصوصاً کبک یکی از موضوعات مهم برای بیشتر مهاجران به حساب میرود.
از آنجایی که قیمت خرید آپارتمان در کانادا به طور میانگین برای مرکز و حاشیه شهرها 9000 و 6500 دلار تعیین شده و برای کبک 12000 و 3500 دلار است، هزینههایی که باید به منظور فراهم کردن محیطی مناسب برای اقامتتان بپردازید تقریباً پایینتر از میانگین کشوری خواهد بود.
قیمت خرید آپارتمان در ساسکاتون کانادا
آن دسته از افرادی که به زندگی در ایالت ساسکاچوان علاقه دارند، باید بدانند که مرکز آن یکی از بهترین گزینههای موجود برای اقامت، کار و تحصیل است. ساسکاتون شهری به حساب میرود که بالغ بر 325000 نفر جمعیت دارد و میزبان صنایع مختلف و مهمی میباشد. اگر از قیمت خرید آپارتمان در کانادا مطلع هستید و قصد مهاجرت به یکی از شهرهای چهار فصل این کشور را دارید، باید بدانید که مبالغ مورد نیاز برای تهیه و اجاره ملک و مستغلات در آن نسبت به میانگین کلی پایینتر است.
برای آن که بتوانید خانه مد نظر خود را در منطقه مورد بحث تهیه نمایید، باید تقریباً 4000 دلار به ازای هر متر پرداخت نمایید؛ البته از این موضوع نیز غافل نشوید که رقم بیان شده بسته به امکانات، متریال به کار برده شده، موقعیت مکانی و مواردی اینچنینی متفاوت خواهد بود.
قیمت خرید آپارتمان در کلگری کانادا
کلگری را میتوان به عنوان یکی از بزرگترین و پرجمعیتترین شهرهای آلبرتا معرفی کرد که تقریباً 1.3 میلیون نفر جمعیت دارد. میزان درآمد نسبت به هزینهها به خوبی تنظیم شده و تقریباً با یافتن موقعیت شغلی مناسب هیچ مشکلی برای شما پیش نمیآید و میتوانید به راحتی زندگی خود را بگذرانید.
یکی از اصلیترین چالشهایی که پیش روی شما قرار دارد، چیزی نیست جز فراهم کردن محیط مناسبی برای اقامت. قیمت خرید آپارتمان در کانادا یکی از مهمترین مسائلی میباشد که باید با آن آشنایی داشته باشید. برای تهیه هر متر مربع آپارتمان در مرکز و حاشیه کلگری به ترتیب باید 6000 و 4000 دلار کانادا پرداخت کنید.
مزایای خرید آپارتمان در کانادا
شاید هنگامی که به جست و جو پیرامون قیمت خرید آپارتمان در کانادا میپردازید، این موضوع ذهن شما را به خود مشغول کند که آیا این اقدام به صرفه و منطقی است یا خیر. بهترین راه برای پاسخ دادن به این پرسش آشنایی با مزایای خرید خانه در کانادا است. اولین موضوعی که در این باره باید به آن اشاره داشته باشیم، چیزی نیست جز امکان بهرهمندی از معافیت مالیاتی برای صاحبان خانه.
اگر بتوانید گزینه مناسبی را برای زندگی خود انتخاب و خریداری نمایید، شانس آن را خواهید داشت تا در گام اول بدون پرداخت مبالغ ماهانه در مکانی قابل قبول و متناسب با سلیقه خود زندگی کنید و در هر زمان که خواستید ملک را فروخته و از رشد ارزش آن کسب سود نمایید. اطمینان داشتن از وجود محیطی امن و همیشگی برای اقامت، نداشتن دردسرهایی همچون یافتن آپارتمان جدید و اسباب کشیهای سالانه را میتوان به عنوان سایر مزایای این اقدام معرفی کرد.
به هنگام خرید ملک، چه هزینههای را باید علاوه بر قیمت آپارتمان در کانادا پرداخت کرد؟
شاید پس از مشاهده مبلغ مورد نیاز برای خرید ملک به ازای هر متر مربع به این فکر افتاده باشید که آشنایی با قیمت آپارتمان در کانادا برای تهیه مسکن کفایت کرده و نیاز به پرداخت مبلغ خاصی علاوه بر قیمت نخواهد بود. در این قسمت باید عنوان کنیم که به هنگام انجام این کار و بسته به شرایطتان ممکن است ملزم به پرداخت برخی هزینههای دیگر نیز شوید که اصلیترین آنها را در لیست زیر میتوانید مشاهده کنید.
- هزینه ارزیابی
- هزینه بازسازی
- مالیات احتکار سرمایه
- مالیات خانه خالی
- مالیات انتقال ملک
- هزینه مشاور املاک یا حق دلالی
اگر اقامت کشور مورد بحث را نداشته باشید و یا به مدت کمتر از 6 ماه در کانادا اجازه زندگی داشته باشید مقیم به حساب نیامده و به همین سبب ملزم خواهید بود تا تقریباً 15 درصد مبلغ ملک را به عنوان مالیات احتکار سرمایه پرداخت کنید.
این مالیات به منظور بهرهمندی کشور از سرمایههایی که قرار نیست به صورت مستقیم وارد اقتصاد شوند اخذ میشود. در کنار این مورد، مالیاتهای دیگری نیز از خریداران به مانند مالیات انتقال ملک که باید پس از انجام معامله پرداخت شود و مالیت خانه خالی که تنها در صورتی مشمول پرداخت آن خواهید شد که ملک خریداری شده را بدون استفاده بگذارید اخذ خواهند شد.
اگر قصد ارزیابی ملک و استفاده از خدمات متخصصان این زمینه را داشته باشید و یا مسکن مد نظرتان قبل از فروش بازسازی شده باشد باید هزینههای این امور را نیز بپردازید. برخی از موارد بیان شده بر روی قیمت آپارتمان اضافه شده و برخی دیگر نیز پس از اتمام روند خرید و به صورت بیان شده اخذ میشوند.
به هنگام بهرهمندی از وامهای بانکی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
اولین و مهمترین نکتهای که قبل از اقدام برای دریافت وامهای بانکی باید به آن توجه داشته باشید را میتوان مبلغ اقساط به حساب آورد. بهتر است این مبلغ به گونهای نباشد که سهمی بیش از 30 درصد درآمد شما را به خود اختصاص دهد؛ زیرا در غیر این صورت ممکن است در تامین هزینههای زندگی با مشکل مواجه شوید.
مواردی نظیر میزان بهره، مدت زمان باز پرداخت و تعداد اقساط از جمله سایر مسائل مهم مرتبط با وام مسکن کانادا به شمار میروند. برخی حسابهای بانکی معاف از مالیات خواهند بود به همین سبب میتوان آنها را یکی از مناسبترین گزینهها به منظور دریافت حقوق ماهانه و اخذ وام به حساب آورد. همانطور که بیان شد موسسات مختلفی به ارائه این کمکهای مالی برای تهیه مسکن در کشور مورد بحث میپردازند که بهتر است قبل از انتخاب بانک مد نظر برای دریافت تسهیلات و انتخاب برنامه، با گزینههای مختلف پیش روی خود آشنا شوید تا از بهترین تسهیلات در دسترس استفاده کنید.
در کنار تمامی این موارد بهتر است بیان کنیم که برای صرفه جویی در هزینههای جانبی، بهتر است قبل از دریافت اقامت کانادا برای خرید ملک اقدام نکنید زیرا در این صورت از پرداخت هزینههایی نظیر مالیاتهای احتکار سرمایه و خانه خالی معاف خواهید شد؛ علاوه بر این از آنجایی که قیمت ملک برای افرادی غیر مقیم مقداری بیشتر از افراد مقیم است که با رعایت نکات بیان شده میتوانید از زیر بار مخارج بیان شده خارج شوید.
آیا باید تمامی قیمت آپارتمان در کانادا را به صورت یکجا پرداخت کرد؟
همانطور که بیان شد میتوان برای تهیه مسکن در این کشور بخشی از قیمت را به صورت نقدی پرداخت و بخش دیگر را نیز با بهرهمندی از وامهای بانکی تامین کرد؛ پس در نتیجه الزامی بر پرداخت یکجا این مبلغ وجود ندارد. مبلغی که به طور نقد و به عنوان پیش پرداخت باید قدرت تامین آن را داشته باشید چیزی در حدود 20 تا 35 درصد قیمت آپارتمان است.
در صورتی علاقهمندی به دریافت وام خرید مسکن باید چه مراحلی را طی کرد؟
اولین مرحله برای دریافت وام را میتوان آشنایی با شرایط برنامههای در دسترس و انتخاب گزینهای که تشابه بالایی با شرایطتان را دارد است. پس از فراهم کردن شرایط مناسب برای بهرهمندی از برنامه مد نظر باید مراحلی را برای دریافت تاییدیه وام طی کنید که از جمله آنها میتوان به مواردی نظیر بررسی اولیه، ارائه درخواست و آماده سازی اسناد، پیش تاییدیه، پذیره نویسی وام دهنده و ارائه تعهد مشروط اشاره کرد.
شرایط اخذ وام برای خرید خانه در کانادا
اگر پس از آشنایی با قیمت خرید آپارتمان در کانادا به این نتیجه رسیدهاید که بودجه شما کفاف تامین و پوشش دادن تمامی مبلغ مورد نیاز را نمیدهد، باید از این موضوع مطلع باشید که راهکاری بسیار مناسب برای رفع نیازهایتان در دسترستان قرار خواهد داشت. افرادی که شهروندی، اقامت دائم و یا مجوز کار و تحصیل در کانادا را دارند میتوانند تحت شرایطی خاص از وامهای مربوطه استفاده نمایند.
بسته به موسسهای که این تسهیلات را در اختیارتان قرار میدهد، پیش نیازهای موجود متفاوت خواهند بود؛ اما در ادامه به نکاتی کلی در این باره اشاره خواهیم کرد. گزینه انتخابی شما باید برای تمامی سال قابل استفاده باشد و بین 5 تا 35 درصد قیمت آن درابتدای کار پرداخت شود. برای آن که موسسه مالی مطمئن شود فرد توانایی باز پرداخت را دارد، نباید سقف بدهی وام گیرنده بیش از 45 درصد حقوقش باشد.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
بدون نظر
نظر دهید