ایالت مانیتوبا کانادا
مانیتوبا یکی از بخشهای کانادا میباشد که به دلیل ویژگیها و فرصتهایی که در دل خود
اشتراکگذاری:
آخرین بهروزرسانی ۱۵ خرداد ۱۴۰۳
به روزرسانی: 15 خرداد 1403
هلند یکی از بزرگترین اقتصادهای اتحادیه اروپا را دارد و به دلیل سیاستهای حمایتی دولت آن از کسبوکارها و بهویژه استارتآپها، مقصد ایدهآلی برای کارآفرینان و نوآوران بینالمللی به شمار میرود و میتوان از همین راه برای مهاجرت به هلند اقدام کرد.
در این مطلب از درنا مایگریشن، مواردی که کارآفرینان برای اخذ ویزای استارتآپ هلند باید مورد توجه قرار دهند، از جمله مزایا، شرایط و فرایند درخواست ویزای استارتآپ هلند را بررسی خواهیم کرد.
ویزای استارتآپ هلند بهطور خاص، بهمنظور تشویق کارآفرینان نوآور و فناوریمحور خارج از اتحادیه اروپا برای راهاندازی و ایجاد کسب و کارشان در هلند طراحی شده است. دولت هلند از طریق ویزای استارتآپ به کارآفرینان یک سال اقامت به همراه مجوز کار اعطا میکند که میتواند از طریق ویزای خود اشتغالی تمدید شود، به شرط اینکه کارآفرینان معیارهای خاصی را برآورده کنند. برای برآورده کردن شرایط تمدید اقامت، کارآفرینان باید اجرای موفقیتآمیز ایده کسبوکارشان را در یک بازه زمانی مشخص و مطابق با اهداف برنامهریزیشده در طرح کسبوکار نشان دهند. دولت هلند علاوهبر اعطای ویزای استارتآپ، فعالانه از کسب و کارهای نوپا حمایت میکند و بر این باور است که تحقق و شکوفایی کسبوکارهای کارآفرینانه به اقتصاد کشور و همچنین به خود کارآفرینان کمک میکند که به ایدههای نوآورانه جان میبخشند.
اداره مهاجرت و تابعیت هلند (Immigratie-en Naturalisatiedienst، IND) اجازه اقامت در این کشور را صادر میکند. این اداره برای ارزیابی درخواستهای ویزای استارتآپ از آژانس RVO هلند مشاوره میگیرد. RVO به نمایندگی از وزارت اقتصاد هلند در این فرایند مشارکت دارد. اداره مهاجرت هلند پنج شرط اصلی برای واجد شرایط بودن متقاضیان در نظر گرفته است که در ادامه هر یک از این موارد را بررسی خواهیم کرد.
ضروریترین شرط برای ویزای استارتآپ هلند، یافتن یک تسهیلگر (Facilitator) برای پشتیبانی از سرمایهگذاری تجاری شما در هلند است. البته نمیتوان هر شخصی را برای ایفای نقش تسهیلگر معرفی کرد.
تسهیلگر یا مربی کسب و کار وظیفه دارد تا بر اساس طرح کسب و کار، راهحل یا پشتیبانی مناسبی به شما ارائه دهد. کارآفرین استارتآپ و تسهیلگر باید همکاری خود را در یک توافقنامه تنظیم و ثبت کنند.
همچنین این امکان وجود دارد که تسهیلگر در انجام فعالیتهای عملیاتی به کارآفرین کمک کند؛ بهعنوان مثال، تسهیلگر میتواند در زمینههای بازاریابی، مدیریت عملیات یا تحقیق و توسعه ایده کسبوکار با کارآفرین همکاری داشته باشد. در ادامه این بخش، شرایطی که شخص تسهیلگر در ویزای استارتآپ هلند باید احراز کند معرفی میکنیم.
تسهیلگر باید:
اکثر موارد برای احراز شرایط تسهیلگر بودن به این منظور است که تسهیلگر بهجای مالکیت، اداره یا سود بردن از استارتآپ، به نقش خود یعنی تسهیلگری پایبند باشد.
اکوسیستم تجاری هلند از کسب و کارهای نوآورانهای که متعهد به ارائه ارزشی منحصربهفرد به فضای کسبوکار و اقتصاد هلند هستند، بسیار استقبال میکند. بر اساس استانداردهای RVO، کسبوکار شما باید حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد تا نوآورانه محسوب شود:
همانطور که میبینید، این شرایط بسیار مبهم هستند و میتوان آنها را به روشهای مختلفی تفسیر کرد. همچنین این موارد مشخص نمیکنند که کدام حوزهها شانس بیشتری برای دریافت ویزای استارتآپ دارند و
آژانس RVO برنامهها را بهصورت موردی ارزیابی میکند. به همین دلیل است که بهرهمندی از مشاورین مهاجرتی حرفهای برای افزایش شانس اخذ ویزای استارتآپ هلند اهمیت بسیاری دارد.
اگر امید دارید که صرفا با ایدهای جدید و درخشان بتوانید ویزای استارتآپ هلند را دریافت کنید، متاسفانه باید بگوییم که این کافی نیست. بیشتر از ماهیت ایده، دولت هلند میخواهد مطلع شود که چگونه میتوانید آن ایده را به یک کسبوکار بادوام در هلند ارتقا دهید. برای انجام این کار، باید یک طرح تجاری (Business Plan) گام به گام ارائه دهید و تمام اطلاعات ضروری استارتآپ خود را همراه با جزئیات شرح دهید.
علاوهبر این، متقاضی باید نقش فعالی در سازمان داشته باشد؛ به این معنی که نباید صرفا یک سهامدار یا اسپانسر باشد. برنامه گام به گام شما میتواند به اندازهای که لازم میدانید جزئی باشد. با این حال، حتما باید حاوی اطلاعات زیر باشد:
موسسان استارتآپ و تسهیلگر استارتآپ باید در اتاق بازرگانی هلند (KVK) کسب و کار را ثبت کنند و شماره KVK دریافت کنند. آژانس RVO هنگام ارزیابی درخواست شما، وضعیت ثبت کسب و کار را بررسی میکند. اگر قادر به ثبتنام نیستید، تسهیلگر شما میتواند اعلامیهای برای ضمانت ثبت استارتآپ پس از اخذ ویزای استارتآپ هلند ارائه دهد.
شما باید نشان دهید که منابع مالی کافی برای پشتیبانی از اقامت و فعالیتهای تجاری خود در هلند دارید. برای احراز این شرط باید اثبات کنید که دارای منابع مالی کافی برای زندگی در هلند بهمدت یک سال هستید. متقاضی میتواند از طریق صورتحساب بانکی نشان دهد که از این تمکن مالی برخوردار است.
اگر خارج از هلند زندگی میکنید، میتوانید برای ویزای استارتآپ در کنسولگری یا سفارت هلند اقدام کنید. پس از تایید درخواست ویزا میتوانید اجازه اقامت موقت خود را در کنسولگری یا سفارت هلند دریافت کنید. همچنین ممکن است برای ورود به هلند مجبور به درخواست اجازه اقامت موقت شوید. پس از ورود به هلند، ویزای استارتآپ هلند را ظرف دو هفته دریافت خواهید کرد.
هنگام درخواست باید اطلاعات شخصی و همچنین اطلاعاتی در مورد طرح کسب و کار خود ارائه دهید.
اپلیکیشن فی (هزینه ثبتنام) را نیز باید پرداخت کنید که مبلغ آن ۳۸۰ یورو است. فرایند درخواست ویزای استارتآپ هلند ممکن است حداکثر تا سه ماه طول بکشد.
هنگامی که ویزای استارتآپ خود را دریافت کردید، میتوانید بهمدت یک سال بهعنوان کارآفرین در هلند زندگی و کار کنید. پس از یک سال میتوانید برای اجازه اقامت بهصورت خود اشتغالی اقدام کنید. اقامت از طریق خود اشتغالی به شما اجازه میدهد در هلند زندگی و کار کنید و برای دریافت آن باید شرایط خاصی را احراز کنید. همچنین میتوانید برای یک مجوز اقامت معمولی (Arbeid is vrij toegestaan) درخواست دهید که به شما اجازه میدهد در هلند کار کنید. اگر نیاز به استخدام متخصصان خارجی بسیار ماهر برای رشد استارتآپ خود دارید، میتوانید از طریق برنامه اقامت پرسنل کلیدی برای استارتآپها درخواست دهید. دولت هلند از طریق این طرح، استخدام کارمندان کلیدی خارجی را بسیار آسان کرده است.
در ادامه روش اقدام برای ویزای استارتآپ هلند را بهصورت گام به گام شرح میدهیم.
در این طرح باید نقش و وظایفتان در استارتآپ را نیز شرح دهید. باید نقش فعالی در استارتآپ داشته باشید؛ به این معنی که صرفا سهامدار یا سرمایهگذار آن نباشید.
فعالیتها و مراحلی که در سال اول برای گذار از ایده به کسبوکار انجام خواهید داد و ماهیت نوآورانه محصول یا خدمات را نیز باید در این بخش بگنجانید.
با یک تسهیلگر معتبر در هلند قرارداد امضا کنید و از او پشتیبانی دریافت کنید. در وبسایت RVO میتوانید فهرستی از همه تسهیلگران معتبر در هلند را مشاهده کنید.
مدارک مورد نیاز برای ویزای استارتآپ هلند شامل مدرک شماره KvK، اعلامیه تسهیلگر و صورتحساب بانکی متقاضی (تمکن مالی حدود ۱۴ هزار یورو) است. علاوهبر این، به مدارکی از جمله گواهی عدم سوءپیشینه، مدارک شناسایی و هویتی و پاسپورت معتبر، مجوز ورود و خروج بدون محدودیت به هلند، مدارک تحصیلی و کاری مرتبط، رزومه، مدرک زبان آیلتس، گواهی سلامت جسمی، روحی و روانی، بیمه سلامت نیاز دارید. مدارک شما باید بهصورت رسمی به زبان هلندی یا انگلیسی ترجمه شوند. شما میتوانید لیست دقیق مدارک مورد نیاز برای ویزای استارتآپ را در وبسایت رسمی اداره مهاجرت هلند مشاهده کنید.
دستورالعملهای دقیق نحوه ارسال درخواست را در وبسایت اداره مهاجرت هلند مشاهده کنید و فرمهای مورد نیاز را تکمیل و ارسال کنید. اپلیکیشن فی را پرداخت کنید و منتظر پاسخ اداره مهاجرت هلند بمانید. شما باید ظرف سه هفته پس از تاریخ ثبت فرم هزینه را انتقال دهید. درخواست شما فقط زمانی ارزیابی میشود که کل مبلغ توسط اداره مهاجرت دریافت شده باشد. مبلغ اپلیکیشن فی برای ویزای استارتآپ هلند ۳۸۰ یورو است. حتما بررسی کنید که بانک شما کارمزدی را از مبلغ منتقلشده کسر کند. توجه داشته باشید که اگر پاسخ ارزیابی درخواست شما منفی باشد و واجد شرایط مجوز اقامت هلند نباشید، اپلیکیشن فی برگشت داده نخواهد شد. اداره مهاجرت هلند اغلب ظرف ۹۰ روز تصمیم خود را اعلام میکند که به آن دوره تصمیمگیری گفته میشود. اگر تصمیمگیری بیشتر طول بکشد، ممکن است دوره تصمیمگیری تمدید شود. برای مثال ممکن است مدارک ارسالی کامل نباشد یا به مدارک بیشتری نیاز باشد؛ در این صورت اداره مهاجرت هلند پیامی به متقاضی ارسال خواهد کرد.
هلند دارای اکوسیستم تجاری بینالمللی و یکی از بالاترین استانداردهای زندگی در جهان است. همچنین هلند در میان برترین کشورهای جهان از نظر شاخص جهانی صلح و شاخص زنان، صلح و امنیت (Women, Peace & Security Index) قرار دارد.
همه این مزایا به قیمت یکی از بالاترین نرخهای مالیات در جهان تمام میشود و ممکن است پرداخت مالیات، فراغت مالی شما را کاهش دهد. این ویژگی ممکن است برای برخی افراد کمی نگرانکننده به نظر برسد، بهخصوص زمانی که مراکز کارآفرینی در برخی از نقاط جهان وجود دارند که برخی از آنها حتی معاف از مالیات هستند.
ما در شرکت مهاجرتی درنا مایگریشن میتوانیم در راهاندازی کسبوکار و اخذ ویزای استارتآپ هلند به شما کمک کنیم. این فرایند شامل ثبتنام و اخذ شماره در KvK (اتاق بازرگانی هلند)، گرفتن کد مالیاتی و سایر اقدامات ضروری است که برای ایجاد قانونی کسب و کار در هلند باید انجام شود. برای کسب اطلاعات تکمیلی در مورد راهاندازی شرکتتان در هلند و اخذ ویزای استارتآپ میتوانید به بخش سوالات متداول مراجعه کنید.
شما میتوانید فرم درخواست ویزا را مستقیما از وبسایت اداره مهاجرت هلند دانلود کنید. متقاضیان این امکان را دارند که در فرایند درخواست دادن، از آژانسهای مهاجرتی کمک بگیرند.
بله، به شرط داشتن شرایط ویزای استارتآپ هلند میتوانید برای آن اقدام کنید و وضعیت مهاجر ماهر محدودیتی برای درخواست ویزای استارتآپ ایجاد نمیکند.
در صورتی که درخواست کامل و شامل کلیه مدارک مورد نیاز باشد، تصمیم رسمی حداکثر ظرف ۹۰ روز به متقاضی اطلاع داده خواهد شد.
متاسفانه نمیتوانید شرکت خود را خارج از هلند ثبت کنید. ثبتنام نیاز به حضور شخص در اتاق بازرگانی یا دفتر اسناد رسمی هلند دارد.
تسهیلگر اساسا مربی کسبوکار است. تسهیلگر باید حداقل دو سال تجربه در هدایت استارتآپهای نوآورانه داشته باشد و با پشتیبانی از نیازهای خاص استارتآپ، بهعنوان مثال با ارائه کمک در مدیریت عملیات، بازاریابی، تحقیق و توسعه یا جذب سرمایه موافقت کند. تسهیلگر باید قابل اعتماد بوده و از وضعیت مالی سالمی برخوردار باشد و با کارآفرین ارتباط خویشاوندی نداشته باشد (این مورد توسط آژانس RVO بررسی میشود). شرکتها نیز میتوانند بهعنوان تسهیلگر عمل کنند، به شرطی که توسط اتاق بازرگانی هلند قابل اعتماد و واجد شرایط اعلام شده باشند.
در توافقنامه میان شما و تسهیلگر باید موارد زیر بهوضوح بیان شوند:
۱. ماهیت منتورینگ تسهیلگر
۲. شرایطی که تحت آن منتورینگ ارائه میشود
۳. چیستی منافع بالقوه تسهیلگر در شرکت
بله، با ویزای استارتآپ میتوانید برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود نیز اقامت هلند را اخذ کنید.
مانیتوبا یکی از بخشهای کانادا میباشد که به دلیل ویژگیها و فرصتهایی که در دل خود
کانادا از نظر مساحتی یکی از بزرگترین کشورهای جهان به حساب میرود که جمعیت آن با
اگر مطالب مختلفی که در این سایت پیرامون مهاجرت به کانادا نگارش شدهاند را مطالعه کرده
همانطور که میدانید، کانادا دارای 10 ایالت است که هر یک از آنها ویژگیهای خاص خود
ویزاهای توریستی
درنامایگریشن
عضویت در خبرنامه
تمامی حقوق و مطالب برای شرکت درنا مایگریشن محفوظ است.
All Right Reserved By Dorna Migration. ©2006-2024