اقامت انگلستان از طریق تولد

اقامت انگلستان از طریق تولد

یکی از روش‌هایی که برای رسیدن به اقامت کشورهای مختلف  بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، چیزی نیست جز تولد در خاک آن. از آنجایی که برخی مناطق جهان نسبت به سایرین از کیفیت زندگی بیشتری برخوردار هستند، بدون شک افراد بیشتری به دنبال مهاجرت به آنها هستند. اگر شما عزیزان هم قصد دارید به اقامت انگلستان از طریق تولد برسید، بهتر است بدانید که در این روند مسائل و نکات متعددی وجود دارند که آشنایی با آنها شما را از ممکن بودن یا نبودن اقدام بیان شده آگاه کرده و حتی بر روی شانس موفقیتتان هم تاثیرات مثبتی خواهد داشت.

با توجه به توضیحاتی که بیان کردیم، آشنایی با قوانین خاک و خون، تولد در انگلیس و نکات دیگر این چنینی اهمیت بالایی دارد.  سازمان مهاجرتی درنامایگریشن برای آن که به علاقه‌مندان این موضوع کمکی در راستای انتخاب روشی مناسب کمکی کرده باشد، دست به نگارش این مقاله زده است؛ پس برای رسیدن به اطلاعاتی به روز و کاربردی، تا انتها با ما همراه باشید.

قانون اقامت انگلستان از طریق تولد

قانون خاک و خون چارچوبی به حساب می‌رود که بر اساسش کشورهای مختلف به افراد متولد شده شهروندی یا اجازه اقامت می‌دهند. بسته به منطقه‌ای که در آن متولد می‌شوید، قوانین موجود متفاوت خواهند بود. بر اساس اطلاعاتی که در سایت دولتی انگلیس اعلام شده، الزامات تعیین شده برای متولدین قبل از 1983، 1983 تا 2000، 2000 تا 2006، 2006 تا 2021 و 2021 به بعد متفاوت بوده و باید برای هر بازه به جزئیاتی توجه شود.

با این وجود در ادامه به بررسی هر یک از آنها در بخش‌هایی جداگانه خواهیم پرداخت. قبل از آن که به سراغ قسمت‌های بعدی بروید باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که بر اساس آخرین اعلام، قانون خون برای اقامت انگلستان پا برجا است.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

قبل از 1 ژانویه 1983 در انگلستان یا مستعمره بریتانیا متولد شده باشید

قانون اقامت انگلستان از طریق تولد برای افرادی که قبل از 1 ژانویه 1983 به دنیا آمده باشند، به گونه‌ای است که معمولاً  به عنوان شهروند رسمی به حساب می‌روند. این برای اشخاصی که در مستعمره‌ها و کلونی‌های بریتانیا هم چشم به جهان گشودند صادق می‌باشد. در ارتباط با این مسئله باید به 2 نکته اصلی اشاره داشته باشیم. افرادی که در بازه بیان شده پدری با وضعیت‌هایی خاص داشته باشند تابع بریتانیا شناخته نخواهند شد.

حالات بیان شده را می‌توان شامل شناخته شدن به عنوان دیپلمات  شاغل برای کشوری خارجی و اسرای جنگ جهانی دوم دانست. شاید با مشاهده توضیحات بیان شده کمی سردرگم شده باشید؛ در این صورت یکی از بهترین روش‌های پیش رویتان مشاوره با کادر مجرب درنامایگریشن به حساب می‌رود.

بین 1 ژانویه 1983 تا 1 اکتبر 2000 در بریتانیا به دنیا آمدید

قوانین اقامت انگلستان از طریق تولد در سال‌های 1983 تا 2000 وابستگی بسیار عمیقی به ملیت و وضعیت پدر و مادرتان خواهد داشت. مسلماً زمانی که والدینتان سیتیزنی بریتانیا یا ایرلند را داشته باشند، شما هم وضعیت اقامتی مشابهی را به دست میاورید. این موضوع برای کسی که حداقل پدر یا مادرش تبعه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی باشد هم صادق است.

آیا به عنوان فرزند خوانده یکی از شهروندان بریتانیا در این کشور شناخته شده‌اید؟ در این صورت باید بگوییم در صورتی که اقدام بیان شده در دادگاه رسمی بریتانیا انجام شده باشد، شما شهروند رسمی این محدوده به حساب می‌روید و نیازی به اقدام دوباره نیست.

سایر توضیحات ارائه شده پیرامون افراد  این دسته وابستگی بسیاری به وضعیت خانواده آنها دارد؛ به این گونه که اگر یک یا هر دوی آنها شهروند اتحادیه اروپا یه منطقه اقتصادی باشند، تحت شرایطی خاص شما نیز به عنوان تبعه رسمی شناخته می‌شوید. با توضیحاتی که در ارتباط با این دسته بیان کردیم، بدون شک متوجه پیچیدگی وضعیت شده‌اید؛ پس باید برای اطلاعات دقیق‌تر، توضیحات بیشتری را مطالعه نمایید.

متولد 2 اکتبر 2000 تا 29 آپریل 2006 در بریتانیا

دسته دیگری که باید به سراغ آن برویم، متولدین 2 اکتبر 2000 تا 29 آپریل 2006 هستند. وضعیت این اشخاص به تابعیت والدین و زمان تولدشان بستگی دارد. اگر حداقل یکی از والدینتان شهروند بریتانیا، ایرلند، اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی باشند، شرایط مساعدی پیش روی شما قرار خواهد داشت و به طور خودکار شهروند انگلیس به شمار می‌روید.

در کنار مواردی که به آنها اشاره داشتیم، فاکتورهایی نظیر داشتن مرخصی نامحدود برای اقامت، زندگی در انگلستان و به فرزند خواندگی قبول شدن در دادگاه رسمی کشور آیتم‌هایی هستند که می‌توانند شما را به یک تبعه UK تبدیل نمایند. حق اقامت، پذیرش مجدد و ILR سایر مواردی به حساب می‌روند که تاثیر بالایی در رسیدن به citizenship دارند.

برای آن که شما عزیزان را بیشتر با مناطق عضو اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی در بازه بیان شده آشنا نماییم، در ادامه فهرستی از آنها را آماده و قرار داده‌ایم که مطالعه آن می‌تواند برایتان مفید باشد.

  • اتریش
  • بلژیک
  • دانمارک
  • فرانسه
  • فنلاند
  • آلمان
  • یونان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لیختن اشتاین
  • لوکزامبورگ
  • هلند
  • نروژ
  • پرتغال
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوئیس از 1 وئن 2002 به بعد
  • قبرس، جمهوری چک، استونی، مجارستان، لتونی، لیتوانی، مالت، لهستان، اسلواکی و اسلوونی در 1 می 2004 به بعد

متولد 30 آوریل 2006 تا 30 ژوئن 2021 و بعد از آن در بریتانیا

همان‌طور که در عنوان این بخش مشاهده می‌کنید، بازه‌های زمانی تعیین شده به دو دسته متفاوت تقسیم بندی می‌شوند؛ اما به دلیل تشابه بالایی که بین شرایط متولدین این سال‌ها با تایم قبلی وجود دارد هر دو را در یک بخش مورد بررسی قرار می‌دهیم. با توجه به اطلاعاتی که تا کنون بیان کردیم، بدون شک متوجه شده‌اید تقریباً هیچ شانسی برای گرفتن اقامت انگلستان از طریق تولد با قانون خاک وجود ندارد و هر آنچه که بیان شده پیرامون خون و وضعیت شهروندی و ملیت والدین فرزند است.

بر همین اساس باید بگوییم شانسی برای افرادی که قصد دارند تابعیت این منطقه را با استفاده از تولد فرزندشان به دست آورند وجود ندارد و باید به سراغ روش‌ها و مسیرهای دیگری بروند. آیا هیچ‌گونه اطلاعی پیرامون گزینه‌های موجود ندارید؟ در این صورت سایر مقالات نگارش شده در سایت درنامایگریشن را مطالعه نمایید و یا برای مشاوره رایگان با ما در ارتباط باشید.

تولد در خارج از انگلستان

افرادی که در خارج از England به دنیا میایند و قصد دارند برای اقامت انگلستان از طریق تولد اقدام کنند، وضعیت متفاوتی نسبت به سایرین خواهند داشت. در ابتدای امر باید به این موضوع اشاره داشته باشیم اگر هر دو یا یکی از والدین شما دارای تابعیت این کشور باشند، تقریباً بدون هیچ مشکلی به هدف مد نظر دست خواهید یافت.

افرادی که در مستعمرات کشور مورد بحث متولد شوند هم تقریباً بدون مشکلی خاص شانس دستیابی به مقصود بیان شده را دارند. آیا از والدینی غیر اروپایی در مناطق خارج از اتحادیه و منطقه اقتصادی به دنیا آمده‌اید؟ در این صورت می‌توان گفت تقریباً تنها مسیر پیش رویتان چیزی نیست جز فرزند خواندگی در دادگاه رسمی بریتانیا.

اصطلاحات مهم در اقامت انگلستان از طریق تولد

در قسمت‌های قبلی توضیحاتی را پیرامون انواع وضعیتی که برای فرزندان متولد شده در بازه‌های زمانی مختلف به وجود میاید را بیان کردیم. بدون شک برخی از اصطلاحاتی که به کاربردیم، برای شما نا آشنا هستند؛ به همین سبب هم در این بخش لازم دیدیم توضیحاتی را پیرامون آنها قرار دهیم. مرخصی نا محدود که بعضاً با ILR نیز شناخته می‌شود وضعیتی نمی‌باشد که به طور خودکار داده شود و برای رسیدن به آن باید والدین درخواستی را ثبت کرده باشند.

دریافت مهری در پاسپورت، نامه‌ای از وزارت کشور، یک برچسب خاص و یا مجوز اقامتی بیومتریک مبنی بر اعلام موافقت با مجوز مورد بحث است. حق پذیرش مجدد زمانی به پدر و مادر داده می‌شود که از کشوری مشترک المنافع باشند. داشتن چنین وضعیتی فرصت اقدام برای گرفتن شهروندی انگلستان را خواهد داد؛ پس موضوعی بسیار مهم و اساسی به حساب می‌رود.

آیا والدین می‌توانند از طریق تولد فرزند اقامت انگلستان را به دست آورند؟

اگر کمی به مطالبی که تا کنون به آنها اشاره داشتیم توجه کرده باشید، بدون شک متوجه شده‌اید که اولین  شرطی که برای اقامت انگلستان از طریق تولد مطرح می‌شود چیزی نیست جز داشتن والد یا والدینی با شرایط خاص. این افراد باید شهروندی انگلستان یا کشورهای خاصی را داشته باشند که بتوانند زمینه مناسبی را برای فرزندشان فراهم نمایند. بر اساس همین موضوع، گرفتن اقامت از طریق نوزاد برای والدین تقریباً امری نشدنی و بی معنی به حساب می‌رود.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]


Warning: Undefined variable $post in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*