مهاجرت به کانادا را میتوان به عنوان هدف اصلی بسیاری از افراد به حساب آورد. کسانی که قصد دستیابی به هدف بیان شده را دارند مسیرهای مختلفی را پیش روی خود میبینند که از جمله آنها میتوان به سرمایه گذاری، کار، تحصیل و مواردی از این قبیل اشاره کرد. روشهای بیان شده جزو گزینههایی هستند که بدون شک تا به حال یا به گوش شما خوردهاند و یا با آنها آشنایی دارید. در صورتی که شما عزیزان به دنبال راهی جدید هستید، پیشنهاد ما برایتان مهاجرت به کانادا با ثبت اختراع است.
شاید با مطرح شدن این روش سوالات مختلفی برایتان پیش آمده باشد که از جمله آنها میتوان به چگونه میتوان با این کار به کشور بیان شده مهاجرت کرد؟ آیا ثبت اختراع دارای ویزای منحصر به فردی است؟ یک طرح باید چه ویژگیهایی داشته باشد تا بتوان آن را به عنوان اختراع ثبت کرد؟ آیا به دنبال رسیدن به پاسخ پرسشهای بیان شده و موارد دیگری در این زمینه هستید؟
برای این کار تنها کافی است تا انتهای این مطلب با درنامایگریشن همراه باشید.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
مهاجرت به کانادا با ثبت اختراع
مهاجرت به کانادا میتواند گزینهای بسیار جذاب برای افرادی باشد که ایدهای خلاقانه دارند و میخواهند تا با پیاده سازی آن برای خود آیندهای روشن را رقم بزنند. برای آن که بتوانید از این روش به کشور کانادا وارد شوید، ابتدا باید طرح شما قابلیت ثبت به عنوان اختراع را داشته باشد.
در مرحله بعدی باید روندی خاص را طی کنید تا پیش نیازها و زمینه اولیه را برای اقدام به منظور اخذ ویزا بر اساس این فعالیت را فراهم کنید. در صورتی که در روند بیان شده موفق باشید، روشهای مختلفی پیش روی شما خواهند بود تا بتوانید با استفاده از آنها برای دریافت ویزا اقدام کنید.
در لیست زیر شما قادر خواهید بود ویزاهایی را که با انجام این فعالیت میتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید مشاهده کنید.
- اخذ ویزا از طریق راه اندازی استارت آپ
- اخذ ویزا از طریق کار آفرینی
- اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت
پس از ثبت در صورتی که طرح شما قابلیت تجاری شدن و برخی ویژگیهای دیگر را داشته باشد قادر خواهید بود تا با تهیه بیزینس پلنی مناسب، از طریق برنامههای بیان شده دست به مهاجرت بزنید. برای این که با موارد بین شده بیشتر آشنا شوید، در ادامه به بررسی هر یک خواهیم پرداخت؛ همچنین اگر قصد کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با هر یک از موارد بیان شده را دارید میتوانید به مطالبی با نام مشابه که در همین سایت قرار داده شدهاند مراجعه کنید.
اخذ ویزا از طریق راه اندازی استارت آپ
برنامه start up برای جذب افراد خلاق و مفید به کشور طراحی و پیاده سازی شده و مزایای مختلفی برای آن مشخص شده است. در صورتی که شما عزیزان نیز قصد استفاده از این برنامه را دارید، بهتر است بدانید که برای این کار باید شرایطی خاص داشته باشید.
اولین شرط در این روند داشتن بیزینس پلن و طرحی مفید، نوآورانه، خلاقانه و دارای قابلیت پیاده سازی است. پس از انجام این کار میتوانید ایده خود را به سازمانها و شرکتهای مختلف که قابلیت سرمایه گذاری و حمایت از این کسب و کارها را دارند ارائه دهید. یکی از ویژگیهایی که فرد متقاضی استفاده از ویزای استارت آپ کانادا باید داشته باشد، تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه است.
داشتن تمکن مالی مناسب نیز فاکتوری دیگر در این روند است. در صورت موفقیت در این مسیر به شما اقامت موقت اعطا خواهد شد که میتوانید با فراهم کردن شرایطی مناسب برای تمدید و یا حتی تبدیل آن به اقامت دائم اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر به ویزای استارتاپی کانادا مراجعه کنید.
اخذ ویزا از طریق کار آفرینی
ویزای کار آفرینی را میتوان یکی از برنامههای مهاجرتی استانی یا PNP به حساب آورد. برخی از استانهای این کشور برای جذب سرمایه گذاران و کار آفرینان خارجی دست به ارائه این طرح میزنند. در صورتی که با انتخاب مقصدی مناسب بتوانید این ویزا را اخذ کنید قادر خواهید بود تا از مزایای مختلفی نظیر استفاده از زیر ساختهای اقتصادی مناسب، حمایتهای مختلف و اخذ اقامت برای اعضای خانواده بهرهمند شوید.
داشتن شرایطی نظیر حداقل سه سال سابقه مدیریتی در پنج سال گذشته، ایجاد حداقل یک شغل برای شهروندان این کشور و سرمایه مناسب و قانونی از جمله موارد الزامی برای موفقیت در این مسیر هستند. اگر شما عزیزان توانایی فراهم کردن موارد بیان شده را در خود میبینید، میتوانید با آماده سازی و ارائه مدارکی روند ارائه درخواست و اقدام را آغاز کنید.
اخذ ویزا از طریق ثبت شرکت
ثبت شرکت یکی از روشهای دیگری است که از طریق آن میتوانید اقامت کشور مورد بحث را به دست بیاورید. برای این کار باید هزینههای مختلفی را بپردازید تا در عوض بتوانید از مزایای متنوعی بهرهمند شوید. راه اندازی کسب و کار و ثبت شرکت یا خرید بیزینسهای موجود دو روشی هستند که در این روند پیش روی شما قرار دارند.
از آنجایی که مهاجرت به کانادا با ثبت اختراع موضوع بحث ماست باید ارتباط این روش را با آن بررسی کنیم. پس از ثبت طرح، شما میتوانید با اخذ ویزای ثبت شرکت که یکی از روشهای سرمایه گذاری در کشور مد نظر است بر روی اختراع خود شروع به کار کنید. در صورت منطقی و حساب شده بودن طرح شما قادر خواهید بود از حاشیه سودی بالا بهره ببرید. مدت زمان اعتبار این ویزا چیزی در حدود 1 سال است که پس از آن میتوانید برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.
یک اختراع باید چه ویژگیهایی داشته باشد تا از طریق آن به کانادا مهاجرت کرد؟
میتوان گفت تقریباً کشورهای مختلف دارای استاندارهای متفاوتی هستند که بر اساس آنها طرحهای ثبت شده را به عنوان اختراع به حساب میآورند. بهتر است بدانید که در کانادا جسم یا محصول فیزیکی با ویژگیهایی نظیر جدید، مفید و نوآورانه بودن در دسته مورد بحث قرار میگیرد؛ موارد بیان شده به این معنا هستند که طرح باید اولین نوع خود در جهان باشد و نمونه تکراری یا مشابه موجود نباشد، کاربرد و عملکردی مفید در زمینه خود داشته و اثراتی نظیر ایجاد تحول یا بهبود در مسئلهای مشخص شود.
پس از آن که توانستید ایده خود را به گونهای در بیاورید که شامل موارد بیان شده باشد باید به سراغ ثبت آن و طی کردن مسیری خاص بروید.
برای مهاجرت به کانادا با ثبت اختراع باید چه روندی را پشت سر گذاشت؟
برای مهاجرت به کانادا با ثبت اختراع ابتدا باید طرحی با ویژگیهای بیان شده را داشته باشید. سپس آن را در ایران ثبت و تاییده پرونده خود را از کارشناس اداره مربوطه اخذ کنید. پس از اتمام روند در ایران به گونهای که ایده مد نظرتان منحصراً به نام شما شناخته شود نوبت به آن میرسد تا به سراغ گام بعدی بروید. در این مرحله باید طرح خود را در PCT به ثبت برسانید.
برای پشت سر گذاشتن این مراحل و اطمینان حاصل کردن از واجد شرایط بودن ابتدا باید بانک اطلاعاتی مربوط به اختراعات ثبت شده در کانادا، گوگل یا ایالات متحده را مورد بررسی قرار دهید تا اطمینان کاملی از عدم وجود نمونه مشابه به دست بیاورید.
در مسیر ثبت بهتر است از افرادی که تحت عنوان نماینده این کار در حال فعالیت هستند و یا مشاوران مجرب کمک بگیری تا بتوانید روند مد نظر را با سرعتی مناسب پشت سر بگذارید. اگر بخواهیم این روند را با دیدی متفاوتتر بررسی کنیم، بهتر است بگوییم در طی آن بهتر است چندین گام را پشت سر بگذارید.
در گام اول خلاصهای را از مواردی مانند نحوه کاربرد و مفید واقع شدن طرح و توضیحات کلی از آن را آماده کنید. در این خلاصه بهتر است به کلیات آماده سازی محصول نیز اشارههایی داشته باشید. اگر شخصی را به عنوان نماینده انتخاب کردهاید، بیانیهای را برای کمک به او تهیه کنید. این طرح باید شامل مواردی نظیر توصیف اختراع و اهداف آن، کاربرد و نحوه استفاده، طرح نهایی و اطلاعاتی در ارتباط با خودتان باشد. در ادامه باید اقداماتی برای ثبت ایده و سپس بررسی آن صورت بپذیرند.
تشکیل پرونده ثبت اختراع در کانادا
در قسمت قبل تقریباً به صورت کلی روند مورد نیاز برای رسیدن به هدف را بررسی کردیم. تشکیل پرونده در ایران هر چقدر هم که دشوار باشد بازهم افراد میتوانند خود آن را انجام دهند؛ اما این کار در کشور کانادا میتواند پیچیدگیهایی داشته باشد که باعث سردرگمی و حتی عدم موفقیت متقاضیان انجام این کار شود. در این مسیر ممکن است ملزم شوید که با CIPO به منظور پیگیری مراحل مکاتباتی انجام دهید.
زمان بندی دقیق در انجام برخی مراحل و آگاهی کامل از قوانین موجود در این زمینه مواردی هستند که بدون شک انجام و آشنایی با آنها الزامی خواهد بود. به همین سبب نیز یا باید به شخصه با این مسائل آشنایی پیدا کنید و یا به دنبال فردی با تجربه برای بهرهمندی و استفاده از تجاربش باشید.
پس از تشکیل پرونده چه اتفاقاتی میافتد؟
همانطور که گفته شد روند مورد بحث دارای پیچیدگیهای مختلفی است به همین سبب جای دارد تا این مسئله را با دقت بیشتری تشریح کنیم. پس از آن که پرونده را تشکیل دادید و در پی انجام بررسیهای مورد نیاز گواهیای برایتان صادر خواهد شد که تاریخ تشکیل و شماره درخواست در آن ذکر خواهند شد. این گواهی معمولاً زیر یک ماه صادر میشود و به معنای آن است که پرونده در حال بررسی است اما هیچ تضمینی بر موافقت با آن وجود نخواهد داشت.
CIPO ایده ارائه شده را به صورت کامل و موشکافانه بررسی خواهد کرد و در انتها پاسخ نهایی را به شما ارائه میدهد. در این بازه زمانی بهتر است به فراهم کردن سایر شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزایی مناسب و تهیه نقشهای حساب شده برای دریافت ویزای موقت و تبدیل آن به دائم برای خود فراهم کنید.
هزینههای مهاجرت به کانادا با ثبت اختراع
اگر به دنبال آشنایی با هزینههای مهاجرت به کانادا با ثبت اختراع هستید، بهتر است بدانید که بررسی این مسئله به صورت دقیق امکان پذیر نیست؛ زیرا این مخارج از موارد مختلفی تشکیل میشوند. قسمتی از این مخارج را میتوان شامل هزینههای دولتی دانست که میتوانید آنها را در لیست زیر ببینید. برای مطلع شدن از جزئیات دقیق موارد بیان شده در لیست هستید، بهتر است به صفحه اختصاصی این مسئله در سایت دولتی کانادا مراجعه کنید.
برای مشاهده این صفحه تنها کافی است بر روی نام سایت بیان شده کلیک کنید تا به آن منتقل شوید.
- هزینههای مربوط به برنامههای بینالمللی
- هزینه انتقال
- هزینه جستجو
- هزینه اضافی برای جستجو
- هزینه بررسی و رسیدگی اولیه
- هزینه اضافی برای بررسی و رسیدگی
- هزینه ملی پایه
- هزینه برای اعاده حقوق
ثبت اختراع در کانادا چقدر زمان بر است؟
مدت زمان مورد نیاز برای ثبت اختراع و مهاجرت از این طریق به مواردی نظیر مدت بررسی درخواست، مدارک ارائه شده و مسیر اقدام برای اخذ ویزا بستگی خواهد داشت. به همین سبب نیز نمیتوان بازه مشخصی را برای این کار مطرح کرد. لازم به ذکر است که طرحهای آماده و ارائه شده برای ثبت اختراع در بازه مشخصی به صورت عمومی نمایان میشوند تا مردم بتوانند آنها را مشاهده کنند.
این بازه چیزی در حدود 18 ماه پس از ثبت نهایی است. مسئله دیگری که میتوان از آن در این قسمت یاد کنیم، مدت زمان انحصار طرح است. در صورتی که بتوانید با موفقیت مسیر مورد بحث را پشت سر بگذارید، تا حداکثر 20 سال حق انحصاری بهرهبرداری از ثبت اختراع را خواهید داشت.
ثبت اختراع در کانادا چه مزیتهایی دارد؟
پس از آگاهی از شرایط مورد نیاز برای این روش مهاجرتی ممکن است این سوال به ذهن شما خطور کرده باشد که با طی کردن این روند و پشت سر گذاشتن مراحل مختلف چه مزایایی در انتظار شما خواهند بود؟ برای یافتن پاسخ به این پرسش میتوانید لیست زیر را مطالعه کنید:
- مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای این کشور
- راه اندازی کسب و کار یا استارت آپ
- فروش حق تجاری سازی طرح
- بهرهمندی از حمایتهای مختلف برای پیاده و تجاری سازی
- داشتن حق انحصاری اختراع برای 20 سال
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
بدون نظر
نظر دهید