ریجکت شدن ویزای کانادا

دلایل ریجکت شدن انواع ویزای کانادا؛ چگونگی پیشگیری کنیم؟

کانادا یکی از پرتقاضاترین مقاصد مهاجرت برای ایرانیان است؛ چون تقریبا بالاترین میزان مهاجرپذیری دنیا را دارد. سفر به این کشور می‌تواند شرایط زندگی، کار و تحصیل ایده‌آلی برای شما فراهم کند، به ‌شرطی که بدانید چگونه باید مقدمات مهاجرت را آماده کنید. در صورتی‌که با افراد متخصص در این حوزه مشورت نکنید، احتمال زیادی وجود دارد که با نامه‌ی ناخوشایند ریجکت شدن ویزای کانادا زیاد روبرو شوید. بر همین اساس در این مقاله از سایت درنا مایگریشن، علل و نحوه پیش گیری از بروز مشکل در روند اخذ ویزا را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

بد نیست بدانید براساس آمار سازمان مهاجرت کانادا یا به اختصار IRCC، میزان ریجکت ویزای کانادا برای ویزای تحصیلی %56، برای ویزای کاری %49 و برای ویزای تفریحی حدوداً %53 است. پس منطقی خواهد بود قبل از اقدام برای اخذ ویزا و مهاجرت، از دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا آگاه باشید و اجازه ندهید که چنین اتفاقی برای شما رخ دهد.

ریجکت شدن ویزای کانادا

ریجکت شدن ویزای کانادا

زمانی‌که قصد مهاجرت به کانادا را داشته باشید، مهم‌ترین کار گرفتن ویزاست. برای گرفتن ویزا باید مدارک خود را ارسال کنید و مصاحبه‌ای نیز در سفارت کانادا در یکی از کشورهای هم‌جوار ایران انجام دهید. در صورت تایید مدارک و پرونده‌تان در سفارت کانادا، ویزای شما صادر می‌شود. اگر در فرم درخواست ویزا اطلاعات ناقص یا نادرستی ارائه دهید، سفارت از شما مدارک بیشتری برای تایید اطلاعات می‌خواهد و اگر نتوانید در زمان لازم مدارک لازم را در اختیار سفارت قرار دهید، درخواست شما رد می‌شود.

دلایلی نظیر سوءسابقه نیز می‌تواند علت ریجکت شدن ویزای شما باشد. مدیریت ضعیف در جلسه‌ی مصاحبه و دادن جواب‌های مناسب به افسر ویزا هم یکی از عمده‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزای کاناداست. مصاحبه بعد از تایید مدارک انجام می‌شود و می‌توان گفت این مرحله، یکی از پراسترس‌ترین مراحل کار شماست؛ وجود چنین استرسی امری طبیعی محسوب می‌شود.

اگر نمی‌خواهید با ریجکت شدن ویزای کانادا مواجه شوید، باید از درستی و کامل بودن مدارکتان اطمینان یابید و در طول مراحل درخواست نیز مراقب باشید تا کارهای زیر را انجام ندهید:

  •  از قوانین اعلام شده تخطی نکنید.
  • ارسال درخواستتان را به لحظه‌ی آخر موکول نکنید.
  •  تمام قسمت‌های فرم درخواست را کامل کنید.
  • گذرنامه‌ی منقضی شده با خود نبرید.
  •  در پر کردن فرم‌ها مطلب خلاف واقع یا اشتباهی ننویسید.
  •  سعی نکنید با رفتارتان افسر سفارت را تحت‌تاثیر قرار دهید.
  •  امضایتان همه جا یک شکل باشد.
  •  در طول مصاحبه آرام و خونسرد باشید.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

انواع ویزای کانادا و دلایل ریجکتی آن‌ها

ویزای مسافرتی کانادا

ویزای مسافرتی کانادا، یک سند رسمی است که می‌توانید به‌وسیله‌ی آن به‌عنوان توریست، به کانادا سفر کنید. تقریباً یک چهارم ویزاهای مسافرتی کانادا به دلایل زیر ریجکت می‌شوند:

  • عدم ارائه‌ی دلایل و شواهد کافی در مصاحبه برای بازگشت به کشور قبل از انقضای ویزا؛
  • ارائه‌ی مدارک ناقص یا اکتفا به مدارک گفته شده در IRCC؛
  • عدم ارائه‌ی شواهد کامل از ارتباطات خود در ایران که بازگشت شما به کشور را ثابت کنند؛
  • عدم ارسال سوگندنامه همراه درخواست ویزای خود؛
  •  دعوت‌نامه‌ شما از سوی فردی صادر شده باشد که شرایط مورد نیاز برای ساپورت شما را نداشته باشد.

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیل در کانادا

دانشجویان ایرانی زیادی هر ساله برای ادامه‌ی تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی کانادا به این کشور سفر می‌کنند و گاهی ممکن است ویزایشان به دلایل مختلف ریجکت شود؛ از جمله:

  •  عدم توانایی اثبات تمکن مالی یا گردش حساب مالی ناکافی؛
  •  عدم ارائه‌ی نامه‌ی رسمی پذیرش دانشگاه مقصد؛
  •  نداشتن مدرک زبان معتبر با حداقل نمره‌ی 6 آیلتس یا معادل آن؛
  •  نداشتن مدارک کافی برای متقاعد کردن مسئول ویزا برای بازگشت به کشور پس از تحصیل؛
  •  مرتبط نبودن رشته تحصیلی دانشگاه کانادا با مدارک تحصیلی قبلی و مهارت‌های دانشجو؛
  •  ارائه‌ی مدارک غیرمرتبط یا ناقص به سفارت؛

ویزای کار در کانادا

ویزای کار در کانادا به شما این فرصت را می‌دهد که بتوانید در این کشور مشغول به کار شوید. اما دلایل زیر ممکن است موجب ریجکت شدن ویزای کار کادانا شوند:

  • مهم‌ترین مسئله عدم اثبات توانایی فرد برای شغل موردنظر است؛
  •  عدم ارائه شواهد و مدارک کافی برای اثبات بازگشت به کشور پس از موعد قرارداد کاری؛
  •  پر شدن سهمیه‌ی برنامه‌ی درخواستی قبل از سفر متقاضی به کانادا؛
  •  ناقص یا ناکافی بودن مدارک ارائه شده به سفارت؛
  •  شغل انتخابی نیاز به مهارت‌های خاص یا حرفه‌ای نداشته باشد؛
  • ارتباطات نزدیکی که دلیلی برای برگشت شما به کشورتان باشد، قابل اثبات نباشد.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

رفع ریجکتی انواع ویزای کانادا

پس از ریجکت شدن ویزای کانادا، اولین کاری که باید بکنید این است که فرم درخواست را دوباره بازبینی کنید تا مطمئن شوید ریجکت شدن ویزای کانادا به علت اشتباه در فرم نیست. معمولاً دلایلی که از سوی سفارت برای شما مطرح می‌شود مبهم و رسمی هستند و نمی‌توانید علت دقیق را از آن‌ها متوجه شوید. از سوی دیگر معمولاً IRCC در نامه‌ی خود قید می‌کند که نباید دوباره درخواست دهید؛ ولی اگر مطمئن هستید که اشتباهی در صدور ویزای شما رخ داده، بهتر است برای ارائه‌ی جزییات بیشتر در مورد پروند‌ه‌تان درخواست دهید که به این درخواست ATIP گفته می‌شود.

زمان لازم برای پاسخ به درخواست شما، معمولاً 30 روز پس از ارسال خواهد بود. پس از بررسی دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا باید تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید دوباره درخواست اخذ ویزا کنید یا خیر.

نقص مدارک یا شواهد ناکافی

در صورتی‌که علت ریجکت شدن ویزای کانادا نقص مدارک یا شواهد ناکافی باشد، می‌توانید با ارائه‌ی مدارک و اطلاعات جدید و تکمیلی، ابهامات را درباره‌ی خودتان برطرف کنید. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اطلاعات جدید باید ارزشمند و متقاعد کننده باشند، وگرنه دوباره ریجکت می‌شوید و این مسئله برای دفعات بعدی، روی پرونده‌ی ویزای کانادای شما تاثیر منفی خواهد گذاشت.

اشتباه مسئول سفارت

اگر از صحت و کامل بودن مدارکتان مطمئن هستید و فکر می‌کنید رد درخواست شما به علت اشتباه مسئول سفارت بوده است، بهترین کار این است که از طریق فرآیند بازبینی قضایی به دادگاه فدرال کانادا، درخواست تجدیدنظر بدهید. پیگیری پرونده از طریق دادگاه فدرال 15 روز بعد از ریجکت شدن ویزای کاناداست و اگر خارج از کانادا باشید این زمان به 60 روز افزایش می‌یابد. چنانچه دادگاه پرونده‌ی شما را تایید کند، IRCC دوباره به آن رسیدگی خواهد کرد.

عدم حمایت مالی

در صورتی‌که درخواست شما به علت حمایت مالی رد شده باشد، اسپانسرتان می‌تواند درخواست تجدید نظر به بخش تجدید نظر مهاجرت یا به اختصار IAD ارائه دهد. مشابه دادگاه فدرال، IAD می‌تواند به IRCC اعلام کند که دوباره به درخواست شما رسیدگی شود. برای این‌کار نیز شما باید 15 روز بعد از ریجکت شدن ویزای کانادا اقدام کنید. برای رفع ریجکتی ویزا، معمولاً به تنهایی احتمال موفقیتتان کم است و خود IRCC نیز توصیه می‌کند که یک نماینده‌ی مهاجرتی مثل وکیل مهاجرت استخدام کنید تا شانس موفقیتتان بیشتر شود.

یک وکیل باتجربه، تمامی مدارک شما و دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را به‌دقت ارزیابی می‌کند تا بتواند با قطعیت به شما بگوید که تصمیم مسئول سفارت منطقی بوده‌ است یا خیر و روند رفع ریجکت را برایتان پیگیری می‌کند. وکیل مهاجرت همچنین به شما می‌گوید که در درخواست‌های بعدی چقدر شانس گرفتن ویزا را خواهید داشت و در صورت وجود مدارک ناقص، جلوی ریجکت شدن مجدد ویزای شما را می‌گیرد.

ویزای کانادا

برای هر نوع ویزای کانادا ممکن است ناچار باشید که راه‌های متفاوتی را امتحان کنید؛ مثل:
• برای رفع ریجکت ویزای مسافرتی کانادا باید سفارت را متقاعد کنید که ارتباطات قوی با کشور خود دارید و بعد از سفر حتماً به کشورتان بر می‌گردید.
• برای رفع ریجکتی ویزای کار در کانادا باید نشان دهید که مهارت‌های ویژه‌ای دارید و می‌توانید نقشی موثر در این کشور ایفا کنید.
• برای رفع ریجکتی ویزای تحصیلی شاید نیاز به تغییر رشته داشته باشید یا نمره‌ی زبانتان را ارتقا دهید یا اینکه مثلا نشان دهید که با خواندن این رشته در کشور کانادا ارزش افزوده‌ای برای این کشور خواهید داشت و در رشته‌ی خود فردی نخبه محسوب می‌شوید.

 تفاوت ریجکت شدن و ریفیوز شدن ویزا 

زمانی‌که یک ویزا ریجکت می‌شود؛ یعنی درخواست متقاضی اعتبار نداشته و یکی از پیش‌نیازهای اولیه‌ برای درخواست ویزا را رعایت نکرده است؛ اطلاعات در فرم یا مدارک ناکافی بوده‌اند. اما ریفیوز شدن درخواست یعنی اینکه درخواست متقاضی کاملاً معتبر است و مسئول پرونده فرد در سفارت یکی از شرایط متقاضی را نپذیرفته و آن را رد کرده است؛ مثلاً اصل مدارک در پرونده موجود نباشد و تنها کپی آن‌ها ارسال شده باشد.

 گپ تحصیلی و ریجکت شدن ویزای کانادا 

گپ تحصیلی بیش از حد مجاز ممکن است دردسرآفرین باشد. خوشبختانه سیستم آموزشی کانادا انعطاف زیادی برای صدور مجوزهای دانشجویی دارد و زمان‌های مناسبی برای گپ تحصیلی در نظر گرفته است. برای مقطع کارشناسی دانشجویان تا حداکثر دو سال پس از اخذ مدرک و برای تحصیلات تکمیلی تا حداکثر 5 سال پس از فارغ‌التحصیلی می‌توانند اقدام کنند.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 مبلغ موردنیاز جهت اثبات تمکن مالی 

برای اثبات تمکن مالی لازم برای زندگی در کانادا، مبلغ مورد نیاز 12960 دلار کانادایی به ازای هر نفر است که این مبلغ برای خانواده‌های دو نفره 16135 دلار، خانواده‌های سه نفره 19836 دلار و خانواده‌های چهار نفره 24083 دلار کانادا خواهد بود. این مبلغ تنها اثبات داشتن هزینه‌ی زندگی در کاناداست و به طور مثال برای تحصیل و هزینه‌ی بلیت کانادا مدارک دیگری نیز برای اثبات تمکن مالی باید ارائه کنید

این را به‌خاطر داشته باشید، دیدن نامه‌ی ریجکت شدن انواع ویزای کانادا اتفاق ناخوشایندی است، ولی این نامه اگر توسط یک فرد حرفه‌ای بررسی شود، می‌تواند اطلاعات دقیق و مهمی از دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا به شما بدهد تا در دفعات بعدی از آن‌ها استفاده کنید.

پس از اینکه ویزای شما رد شد، می‌توانید بدون محدودیت زمانی هر وقت که مایل بودید دوباره برای اخذ ویزا اقدام کنید. کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرتی می‌تواند شما را در رسیدن به خواسته‌تان یاری دهد. یک وکیل باهوش نقاط ابهام پرونده‌تان که باعث رد درخواستتان را رفع خواهد کرد و در ارسال دوباره‌ی درخواست ویزا شانس پذیرش شما را بالا خواهد برد.

 


Warning: Undefined variable $post in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*