ویزای کارآفرینی کانادا

ویزای کارآفرینی کانادا

یافتن راهی مناسب و متناسب با شرایط، یکی از مهم‌ترین بخش‌های موفقیت در مهاجرت و اخذ ویزای کانادا است. در صورتی که شما عزیزان توانایی راه اندازی کسب و کار، مدیریت و به موفقیت رساندن آن را دارید یکی از بهترین انتخاب‌های پیش روی شما را می‌توان ویزای کارآفرینی کانادا دانست. وجود وضعیت اقتصادی مناسب، دسترسی به بازارهای جهانی، بهره‌مندی از حمایت‌های مختلف دولتی و مزیت‌هایی از این قبیل را می‌توان به عنوان برخی از مواردی به حساب آورد که استفاده از مسیر مورد بحث را به اقدامی معقول تبدیل کرده است.

شنیدن نام این روش ممکن است شما را به یاد روش‌های سرمایه گذاری و استارت آپ بیندازد. در این صورت باید بگوییم برنامه‌های در دسترس از نوع فدرال نبوده و به نوعی provincial یا استانی است. برای استفاده از برنامه استانی باید حداقل‌های مد نظر ایالت انتخابی را فراهم کنید. در صورتی که قصد آشنایی با جنبه‌های مختلف این ویزا را دارید، بهتر است تا انتهای این مطلب با سازمان مهاجرتی درنامایگریشن همراه باشید.

ویزای کار آفرینی استانی کانادا

برای کمک به آن دسته از افرادی که با روش‌های مهاجرتی استانی هیچ گونه آشنایی ندارند، در این بخش به معرفی کلی آنها خواهیم پرداخت. ویزاها یا برنامه‌های مهاجرتی استانی مواردی هستند که به ایالت‌ها این امکان را می‌دهند تا نیازهای خود را از طریق ارائه مجوز اقامت به مهاجران تامین کنند؛ به همین سبب نیز شرایط در نظر گرفته شده و ظرفیت‌ها در نقاط مختلف متفاوت هستند.

بنا بر موارد بیان شده تا به اینجا برای آشنایی با شرایط استفاده از ویزای کار آفرینی کانادا، باید به تفکیک با الزامات مد نظر استان‌های این کشور آشنا شوید. پس از این کار نوبت به آن می‌رسد تا بهترین گزینه‌ها را از طریق تطبیق وضعیت خود با روش‌های پیش رو انتخاب و روند اخذ ویزا را آغاز کنید. در ادامه این مطلب و برای کمک به شما در مسیر مورد بحث، به صورت جداگانه ویزای کارآفرینی برخی از ایالت‌های کانادا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

ویزای کارآفرینی استانی بریتیش کلمبیا

جریان مهاجرت کارآفرینی بریتیش کلمبیا که با نام EI نیز شناخته می‌شود، به فعالان و یا علاقه‌مندان این حوزه در سطح بین‌المللی امکان راه اندازی کسب و کارهایی نوآورانه را می‌دهد تا از طریق آنها به رشد اقتصادی استان کمک کند. مسیر مورد بحث به شما این امکان را می‌دهد تا در نهایت به اقامت دائمی کانادا دست یابید؛ اما چگونه؟ اگر درخواستی که به دولت این استان ارائه می‌دهید مورد تایید قرار بگیرد به شما ویزای موقت اعطا می‌شود.

در گام بعدی نوبت به آن می‌رسد تا شما کسب و کار بیان شده را راه اندزای کنید. در صورت موفقیت آمیز بودن بیزینس انجام شده می‌توانید برای اخذ اقامت دائم وارد عمل شوید. دسته بندی‌هایی که برای کار آفرینان در سایت بریتیش کلمبیا اعلام شده‌اند را می‌توان شامل دسته پایه، Pilot منطقه‌ای و پروژه‌های استراتژیک دانست. در ادامه و برای آشنایی بیشتر شما عزیزان با دسته‌های بیان شده هر یک را به صورت مختصر بررسی خواهیم کرد.

ویزای کارآفرینی استانی بریتیش کلمبیا

دسته پایه کارآفرینی بریتیش کلمبیا

برای استفاده از دسته پایه شما ملزم خواهید بود تا در ابتدا طرح یا پیشنهاد تجاری مناسبی را آماده سازی کرده و آن را به BC PNP ارائه کنید. در گام بعدی نوبت به آن می‌رسد تا  به دنبال اخذ جواز کار باشید و با اخذ آن شروع به راه اندازی بیزینس خود کنید.  فرد متقاضی و شرکت کننده در این روند باید الزامات شخصی مختلفی را داشته باشد که در ادامه آنها را در فهرستی مشاهده خواهید کرد.

در دسته پایه می‌توانید کسب  و کاری جدید را راه اندازی و یا بیزینسی موجود را خریداری و بهبود ببخشید. در صورتی که به انجام سرمایه گذاری علاقه‌مند هستید، باید بدانید که حداقل میزان در نظر گرفته شده برای آن 200000 دلار کانادا است. در نهایت آخرین نکته‌ای که به آن باید توجه داشته باشید، ایجاد فرصت شغلی تمام وقت برای یک شهروند و یا مقیم دائم است.

  • دارایی خالص شخصی حداقل 600000 دلار کانادا
  • تجربه کسب و کار و/یا مدیریت آن
  • مهارت پایه زبان انگلیسی یا فرانسوی برابر با معیار زبان کانادایی (CLB) سطح 4 یا بالاتر
  • به طور قانونی در کشوری که در حال حاضر در آن زندگی می‌کنید پذیرفته شده باشید
  • داشتن وضعیت مهاجرت قانونی

Pilot منطقه‌ای کارآفرینی بریتیش کلمبیا

اگر می‌توانید کسب و کاری را در جوامع کوچک و کم جمعیت بریتیش کلمبیا راه اندازی کنید، تجربه‌ای بسیار متفاوت را کسب خواهید کرد. اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت اقتصادی منطقه را می‌توان به عنوان برخی از پیامدهای مورد انتظار از بیزینس‌های راه اندازی شده دانست. با این اقدام کارآفرینان می‌توانند از حمایت‌های مختلفی بهره‌مند شده و در نهایت اقامت دائم را کسب و با داشتن درآمدی مناسب زندگی پر رفاهی را برای خود و اعضای خانواده‌شان بیافرینند.

لازم به ذکر است که خرید کسب و کار موجود منجر به اخذ اقامت از طریق Regional Pilot نخواهد شد. آیا به دنبال آشنایی با شرایط پایلوت منطقه‌ای هستید؟ در این صورت فهرست زیر را مطالعه کنید.

  • یک کسب و کار جدید واجد شرایط را با اولویت‌های جامعه ارجاع دهنده به وجود آورید.
  • تجربه کسب و کار و/یا مدیریت را داشته باشید.
  • دارایی خالص شخصی حداقل 300000 دلار کانادا
  • انجام سرمایه گذاری شخصی واجد شرایط با حداقل مبلغ 100000 دلار کانادا در بیزینس
  • حداقل یک شغل تمام وقت جدید برای یک شهروند کانادایی یا مقیم دائم ایجاد کنید
  • نشان دادن حداقل مهارت زبانی معیار زبان کانادایی (CLB) 4
  • وضعیت مهاجرت قانونی داشته باشید
  • به طور قانونی در کشوری که در حال حاضر در آن زندگی می‌کنید پذیرفته شده باشید

پروژه‌های استراتژیک کارآفرینی بریتیش کلمبیا

اگر شرکتی دارید که می‌توانید از طریق آن فرصت‌های استراتژیک سرمایه گذاری در استان را شناسایی کنید، در این صورت روش مورد بحث گزینه جالبی برای شما خواهد بود. پس از موفقیت در این مسیر، کسب و کار قادر خواهد بود افراد و کارمندان کلیدی خود را به بریتیش کلمبیا منتقل  کرده و برای آنها اقامت اخذ کند. حداکثر افرادی که به عنوان کارمند می‌توانند اقامت دائم اخذ کنند شامل 5 نفر هستند.

در صورتی که بیزینس تثبیت شده و وضعیت مالی مناسبی دارد، آمادگی برای سرمایه گذاری و ظرفیت برای گسترش بین‌المللی در استان داشته و می‌تواند از طریق سرمایه گذاری با ارزش بالا سود قابل توجی را برای استان فراهم کند شایستگی شرکت در پروژه‌های استراتژیک را خواهد داشت.

ویزای کار آفرینی استانی کبک

ویزای کار آفرینی استانی کبک

این برنامه برای آن دسته از افرادی است که توانایی راه اندازی و یا خریداری کسب و کاری در این استان را دارند. کار آفرینی در کبک از طریق دو مسیر کلی پیاده سازی می‌شود که هر یک دارای شرایط خاص خود هستند. در ادامه و برای آشنایی بیشتر شما عزیزان هر یک از این جریانات را به صورت جداگانه بررسی خواهیم کرد. اگر به دنبال کسب اطلاعات کامل‌تری در ارتباط با موضوع مورد بحث هستید، تنها کافی است به سایت ایالت کبک مراجعه کنید.

جریان اول ویزای کار آفرینی استان کبک

طرحی که کارآفرین برای راه اندازی در نظر دارد باید به گونه‌ای باشد که بتواند حمایت یکی از شتاب‌دهنده‌های کسب و کار، مرکزهای رشد یا مرکزهای کارآفرینی دانشگاهی را جلب کند. اگر برنامه مد نظر شما به شرایطی دارد که نمی‌توانید آن را به صورت انفرادی به انجام برسانید، اجازه خواهید داشت حداکثر 2 نفر را به عنوان همکارانتان به کانادا ببرید.

جریان دوم ویزای کار آفرینی استان کبک

برای آن که بتوانید از این طریق ویزای کارآفرینی استان کبک را اخذ کنید، علاوه بر داشتن طرح تجاری مناسب و قابل قبول باید شرایط دیگری را نیز داشته باشید. اولین مسئله‌ای که در ارتباط با این الزامات باید به آن بپردازیم را می‌توان سپرده تضمینی دانست. این سپرده مبلغی است که به عنوان تضمین راه اندازی کسب و کار در نظر گرفته می‌شود و مبلغ آن چیزی در حدود 200000 دلار است.

در صورتی که طرح شما با موفقیت اجرا شود وجه بیان شده بازگردانده خواهد شد. در کنار این مورد داشتن سپرده راه اندازی یکی از شروط اصلی دیگر به حساب می‌رود. مقدار اجباری اعلام شده در مونترال و خارج از آن به ترتیب 300000 و 200000 دلار کانادا است. در ادامه قادر خواهید بود سایر شرایط این روند را مشاهده کنید.

  • داشتن دارایی خالص حداقل 900000 دلار کانادا
  • درخواست باید در قالب یک طرح تجاری ارائه شود.
  • اگر متقاضی در حال ایجاد یک کسب و کار جدید است، باید حداقل مالک 25 درصد از سرمایه آن باشد. در صورت خریداری، باید حداقل 51 درصد از سرمایه آن را در اختیار داشته باشد و کنترل کند.
  • کسب‌وکار نمی‌تواند در فعالیت‌های وام‌های روزمزد، نقدینگی چک، پیمانکاری، توسعه املاک و مستغلات و کارگزاری املاک یا بیمه مشارکت داشته باشد.
  • بیزینس خریداری شده باید در طول پنج سال قبل از درخواست فعال بوده باشد.

ویزای کار آفرینی استانی انتاریو

افرادی که قصد دارند تا از طریق کارآفرینی اقامت انتاریو را اخذ کنند، می‌توانند با داشتن بیزینس پلن یا خرید کسب و کاری مناسب در این ایالت شرایطی ایده آل را برای دستیابی به هدف بیان شده به وجود آورند. با انجام این کار فرد و حداکثر یک شریک تجاری ملی خارجی فرصت نامزدی برای دریافت اقامت دائم را پس از راه اندازی بیزینس خواهند داشت.

مسیر اخذ این ویزا از دو مرحله کلی تشکیل شده که در گام اول آن باید ابتدا علاقه متقاضی از طریق ایمیل اعلام شود و اگر پس از این کار از او دعوت به عمل آمد، نوبت به ارسال درخواست آنلاین می‌رسد. پس از ارائه این درخواست متقاضی یا متقاضیان باید در مصاحبه‌ای حضوری شرکت کنند و در صورت موفقیت آمیز بودن تمامی گام‌های بیان شده توافقنامه‌ای در انتها امضا خواهد شد.

در مرحله دوم یک نامه پشتیبانی مجوز کار موقت صادر خواهد شد تا از طریق آن بتوان برای اخذ اجازه کار موقت به IRCC مراجعه کرد. افرادی که موفق به طی کردن مسیر ویزای کارآفرینی انتاریو تا این مرحله شوند، پس از ورودشان به کانادا 20 ماه وقت خواهند داشت تا بیزینس خود را راه اندازی کنند و گزارش نهایی عملکردشان را ارائه دهند.

پس از بررسی گزارش عملکرد و در صورت واجد شرایط بودن، زمان آن فرا می‌رسد تا روند اخذ اقامت دائم آغاز شود. توضیحات ارائه شده تنها برای آگاهی شما عزیزان به صورت مختصر از این ویزا بوده و در صورتی که به آشنایی کامل با جنبه‌های مختلف آن علاقه‌مند هستید، باید به صفحه جریان کارآفرین OINP مراجعه کنید.

ویزای کار آفرینی استانی ساسکاچوان

ویزای کار آفرینی استانی ساسکاچوان

ساسکاچوان برای بهره‌وری از پتانسیل‌های کارآفرینان بین‌المللی سعی بر آن داشته تا از طریق ارائه ویزای کار آفرینی استانی یا SINP شرایطی ایده آل را برای این افراد به وجود آورده و آنها را به خود جذب کند. در کل افراد عادی، فارغ‌التحصیلان و کشاورزان و مزرعه داران می‌توانند تحت عنوان کارآفرین اقامت موقت و حتی دائم کشور مورد بحث را از طریق ساسکاچوان به دست آورند.

در ادامه اطلاعاتی را در ارتباط با هر یک از دسته‌های بیان شده ارائه کرده‌ایم. روند اخذ این ویزا دارای 4 مرحله است. در اولین گام باید EOI نگارش و ارسال شود. در صورت تایید و موافقت با درخواست علاقه‌مندی شما  به ارسال یک درخواست اصلی دعوت خواهید شد؛ در ارتباط با این بخش باید بگوییم سیستم گزینش موجود امتیازی است. گام نهایی و چهارم مربوط به نامزدی و اتمام این مسیر است.

کار آفرینی و مزرعه ساسکاچوان

اگر قصد کار آفرینی در زمینه کشاورزی و مدیریت مزرعه را دارید، ساسکاچوان گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. با داشتن تجربه قابل اثبات در کشاورزی، مبلغ قابل توجه برای سرمایه گذاری در یک عملیات کشاورزی، خرید و یا راه اندازی یک مزرعه می‌توانید از این مسیر استفاده کنید. باید به این مورد نیز اشاره داشته باشیم که زمینه‌های مجاز به فعالیت در کل زیر مجموعه تجارت در تولیدات کشاورزی اولیه (محصولات زراعی و دام) هستند.

آیا به اقدام از روش مورد بحث علاقه‌مند شده‌اید؟ در این صورت بهتر است چک لیست تعیین شده برای آن را مطالعه و مدارک مورد نیاز را قبل از شروع روند آماده سازی کنید. برای مشاهده تمامی چک لیست‌های مرتبط تنها کافی است به صفحه کار افرینی و مزرعه در سایت ایالت ساسکاچوان مراجعه کنید.

کارآفرین فارغ‌التحصیل بین‌المللی ساسکاچوان

اگر در یکی از مراکز آموزشی ساسکاچوان دوران تحصیل خود را سپری کرده‌اید و قصد ادامه زندگی در این استان را دارید، کارآفرینی یکی از گزینه‌های پیش روی شما است که ارزش زمان گذاشتن را دارد. اگر شما عزیزان به این روش علاقه‌مند هستید، بهتر است ابتدا با شرایط در نظر گرفته شده برای آن آشنا شوید.

این شرایط را می‌توان شامل داشتن حداقل 21 سال سن، مدرک تمام وقت پس از متوسطه، مجوز کار با حداقل اعتبار 24 ماه، اقامت داشتن در این ایالت در حین تحصیل و حداقل CLB 7 دانست. در ادامه فهرستی را مشاهده خواهید کرد که شرایط افرادی در آن به نمایش گذاشته شده که EOI آنها به همراه SINP شان مورد تایید قرار می‌گیرند.

  • اقامت در ساسکاچوان
  • حداقل یک سال قبل از درخواست، به طور فعال صاحب یک کسب و کار در ساسکاچوان باشند.
  • حداقل یک سوم (33٪) کسب و کار را در اختیار داشته و در مدیریت آن نیز شرکت کنند. مالکیت باید نتیجه یک سرمایه گذاری قابل تأیید باشد که مستقیماً توسط متقاضی انجام شده است، چه از محل سرمایه خود یا از یک منبع واجد شرایط.
  • اثبات این که کسب و کار حداقل مقدار درآمد مورد نیاز را پس از یک سال فعالیت ایجاد می‌کند.

برنامه کار آفرینی عادی SINP ساسکاچوان

اگر قصد دارید از این مسیر برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا استفاده کنید، ملزم خواهید بود تا شرایطی خاص را داشته باشید. اولین مسئله مطرح در این زمینه را می‌توان تمکن مالی مناسب دانست. حداقل متقاضی باید 500000 دلار دارایی خالص تجاری و شخصی داشته باشد.

افرادی که حداقل 3 سال از 10 سال گذشته را به کار آفرینی مشغول بوده باشند شانس بیشتری خواهند داشت. توانایی فراهم کردن و صرف حداقل 300000 دلار در رجینا و ساسکاتون و 200000 دلار برای سایر جوامع به منظور سرمایه گذاری یکی دیگر از الزامات موجود به حساب می‌رود. پس از ارزیابی اطلاعات ارائه شده در EOI با جدول امتیازات، برخی افراد برگزیده می‌شوند که مجاز به ارائه درخواست  برای SNIP خواهند بود.

سخن آخر

ویزای کار آفرینی کانادا یکی از بهترین روش‌های مهاجرتی به حساب می‌رود؛ زیرا از طریق آن افراد قادر خواهند بود اقامت موقت و درنهایت دائم را اخذ کرده و در عین حال با داشتن کسب و کار شخصی درآمدی بسیار مناسب را داشته باشند. به دلیل گستردگی برنامه‌های موجود در این مطلب به سراغ ایالت‌های محبوب و معروف کانادا رفتیم.

در صورتی که شما عزیزان قصد آشنایی با شرایط و روش‌های موجود برای زندگی و راه اندازی بیزینس در سایر استان‌های این کشور را دارید، بهتر است به سایت اصلی منطقه مد نظر مراجعه کنید؛ علاوه بر کار آفرینی، گزینه‌های دیگری نیز پیش روی شما خواهد بود که می‌توانید از طریق آنها اقامت و شهروندی کانادا را به دست آورید.

اگر بخواهیم به برخی از برترین موارد آنها اشاره‌ای داشته باشیم می‌توان به سرمایه گذاری، استارت آپ و کار اشاره کرد. در صورتی که قصد آشنایی با روش‌های مهاجرت به کانادا را دارید، بهتر است از سایر مطالب مرتبطی که در سایت سازمان مهاجرتی درنامایگریشن قرار داده شده‌اند استفاده کنید.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]


Warning: Undefined variable $post in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*