در ابتدای روند مهاجرت به کشوری خارجی، مهمترین اصل را میتوان آشنایی با انواع روشهای در دسترس و موجود برای انجام این کار به حساب آورد. شما عزیزان میتوانید با انجام این کار با مزایا، شرایط و مدارک مورد نیاز برای هر روش به خوبی آشنا شوید و از این طریق بهترین روش ممکن را برای استفاده خود انتخاب کنید.اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، مشخصاً با کمی مطالعه به این اصل پی خواهید برد که دولت این کشور روشهای بسیاری را در دسترس علاقهمندان به این کار قرار داده است که از طریق هر یک از آنها شما قادر خواهید بود تا به مزایای مختلفی دست بیابید و یکی از این روشها را میتوان ویزای تلنت استرالیا به حساب آورد.
ما قصد داریم تا روش مورد بحث را از جنبههای مختلف مورد بررسی قرار دهیم. اگر به آشنایی با این ویزا علاقهمند هستید، بهتر است تا انتهای این مطلب با درنامایگریشن همراه باشید.
ویزای تلنت استرالیا بیشتر بشناسید
این ویزای استرالیا با نام ویزای نخبگان یا گلوبال تلنت نیز شناخته میشود. دولت استرالیا در اقدامی هوشمندانه سعی بر آن داشته است تا با جذب افرادی کارآمد به کشور خود، زمینه مناسبی را برای پیشرفتش در عرصههای مختلف فراهم کند؛ به همین سبب نیز روش مهاجرتی مورد نظر را راه اندازی کرده است. استفاده از این روش تنها مختص افرادی خاص است و آنها قادر خواهند بود تا از طریق آن به صورت دائمی در کشور مد نظر زندگی و اقامت کنند؛ اما بهتر است بدانید که ویزای گلوبال تلنت استرالیا، دارای دو ساب کلاس 124 و 858 است. در ادامه و برای آشنایی بیشتر شما به بررسی هر یک از آنها خواهیم پرداخت.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
ساب کلاس 124 ویزای تلنت استرالیا
برای استفاده از این ساب کلاس، شما باید برای جامعه کشور هدف مفید بوده و در یکی از زمینههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، دانشگاهی، هنری یا ورزشی به بهبود سطح بینالمللی استرالیا کمک شایانی کنید. به منظور بهرهمندی از این ساب کلاس، شما باید بتوانید تا از طریق رشته فعالیتی خود در کشور مورد نظر مشغول به کار و درآمد زایی شوید.
شما این امکان را خواهید داشت که به هنگام ارائه درخواست این ویزا داخل و یا خارج از استرالیا باشید. بهرهمندی از ساب کلاس مورد بحث میتواند باعث رسیدن شما به مزایای مختلفی شود و بالطبع برای رسیدن به آن باید شرایطی خاص را نیز فراهم کنید؛ اما از آنجایی که این ساب کلاس برای درخواست دهندگان جدید در دسترس نیست، بیش از این به بررسی آن نمیپردازیم.
ویزای 858 تلنت استرالیا
آیا دارای استعداد خاصی هستید و قصد دارید تا از آن برای مهاجرت استفاده کنید؟ در این صورت ویزای 858 استرالیا میتواند یکی از بهترین گزینههای پیش روی شما به حساب بیاید. با استفاده از روش مورد بحث شما قادر خواهید بود تا به صورت دائم در کشور مد نظر خود اقامت داشته باشید. این ساب کلاس به صورت کلی به دو نوع زیر تقسیم بندی میشود:
- استعدادهای جهانی
- استعدادهای برجسته
اگر به دنبال استفاده از روش اول هستید، بهتر است مستحضر باشید که این کار تنها در صورتی امکانپذیر خواهد بود که در سطح بینالمللی دارای استعداد یا سابقه درخشانی باشید؛ لازم به ذکر است در صورتی که فرد متقاضی دارای استعدادی خاص در برخی زمینهها باشد، شانس بیشتری برای موفقیت در این مسیر خواهد داشت.
روش دوم دستیابی به این ساب کلاس، برای افرادی مناسب است که دارای سوابق و دست آوردهای بسیار درخشانی در سطح بینالمللی هستند. شرایط ارائه درخواست برای هر دو این روشها به مانند ساب کلاس قبلی است، به این صورت که شما میتوانید به هنگام ارائه درخواست داخل و یا خارج از کشور مد نظر به سر ببرید.
برای اخذ ویزای گلوبال تلنت استرالیا باید چه روندی را طی کنیم؟
اگر به دنبال آن هستید تا اقامت دائم استرالیا را از این طریق اخذ کنید، بهتر است بدانید که در ابتدای این روند شما مجاز به ارائه درخواست مستقیم نخواهید بود. متقاضیان ملزم هستند تا برای شروع این روند، درخواست علاقهمندی یا همان EOI را آماده سازی و ارائه دهند. تنها در صورتی که EOI شما با موافقت مواجه شود میتوانید روند اصلی اخذ این ویزا را آغاز کنید.
در گام بعدی شما باید مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تلنت استرالیا را آماده سازی کرده و در صورت واجد شرایط بودن دست به اقدام از طریق این روش بزنید. در این زمان بهتر است بگوییم دلیلی که به بررسی جزئی ساب کلاس 124 نمیپردازیم آن است که این ساب کلاس برای متقاضیان جدید بسته است. نحوه ارسال درخواست برای اخذ ساب کلاس 858 نیز به صورت آنلاین است. در نهایت و با پرداخت هزینه بررسی درخواست و پس از گذشت مدت زمانی مشخص، پاسخ نهایی به شما ابلاغ خواهد شد که در صورت مثبت بودن شماره، شرایط و تاریخ ویزا به شما اعلام شده و در صورت رد آن دلایل مخالفت با درخواست به شما ابلاغ میشوند.
مزایای ویزای تلنت استرالیا
در قسمت قبل به بررسی ویزای تلنت استرالیا و انواع ساب کلاسهای آن پرداختیم. پس از پیدا کردن آشنایی نسبی با این روش مهاجرتی و ساب کلاسهای مختلف آن ممکن است این سوال به ذهن شما خطور کند که چرا باید از این روش برای اخذ اقامت استرالیا استفاده کرد؟ آیا به دنبال آن هستید تا به صورت دائم در کشوری که شرایط مناسبی در زمینههای مختلف را برای شهروندان خود فراهم میکند مهاجرت کنید؟
در این صورت روش مورد بحث یکی از بهترین گزینههای شما است؛ علاوه بر این همانطور که گفته شد، هر یک از روشهای مهاجرت به این کشور، مزایای مختلفی دارند. از جمله برخی از مزیتهای ویزای تلنت استرالیا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اخذ اقامت دائم
- کار بدون محدودیت در زمینه تخصصی خود
- بهرهمندی از Medicare (طرح مراقبتهای بهداشتی و پزشکی عمومی)
- اسپانسر شدن برای اقوام و بستگان
- ورود و خروج بدون محدودیت به کشور به مدت 5 سال
- اقدام برای اخذ شهروندی (در صورت داشتن شرایطی مناسب)
شرایط و الزامات ویزای تلنت استرالیا
برای بهرهمندی از مزایای بیان شده برای این روش، شما ملزم هستید تا شرایطی مناسب را فراهم کنید. شما باید در یکی از زمینههای بیان شده نظیر زمینههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، دانشگاهی، هنری یا ورزشی به ارتقا جایگاه بینالمللی استرالیا کمک شایانی کنید. تواناییهای فرد متقاضی باید به گونهای باشند که از طریق آنها بتواند در کشور مد نظرش مشغول به کار و درآمد زایی شود.
شاید این مسئله که باید افراد متقاضی دارای تواناییهای برجستهای باشند برای شما عزیزان ابهامانگیز باشد. برای شفاف سازی این مسئله باید بگوییم که باید تواناییهای شما نسبت به سایر فعالان هم زمینهتان در سطح بالاتری قرار داشته باشند. زمینهای که در آن فعال هستید باید در استرالیا مطرح بوده و شما نیز حداقل 2 سال در آن درخشیده باشید.
شما باید توسط فرد یا سازمانی در کشور هدف برای اخذ ویزای گلوبال تلنت معرفی یا نامزد شوید. معرف شما باید دارای ویژگیهای خاصی باشد. یکی از بخشهای مهم و ابهام برانگیز این روش مهاجرتی شرایط سنی است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.
شرایط سنی ویزای گلوبال تلنت استرالیا
رده سنی مشخص شده برای افراد مجاز به استفاده از این ویزا، 18 تا 55 سال است. شاید با آگاهی از این بازه سنی نا امید شده باشید؛ اما باید بدانید که تحت شرایطی خاص، افرادی که دارای سنی خارج از این بازه هستند نیز میتوانند با موفقیت ویزای تلنت استرالیا را اخذ کنند. برای این کار شما باید یکی از شروط زیر را داشته باشید:
- داشتن اعلامیه یا بیانیهای که در آن برنامههای حرفهای خود را برای بعد از استقرارتان در این کشور مطرح کرده باشید.
- داشتن پیشنهاد کار یا استخدام
- داشتن قرار دادهای خدماتی یا تجاری
- داشتن برنامه تجاری
- عضو یا منتصب شدن در هیئت مشاوره یا مقامات نظارتی
این شرایط میتوانند به افرادی که در محدوده سنی در نظر گرفته شده برای اخذ این ویزا نیستند کمک کنند تا به هدف خود دست بیابند.
هزینه ویزای تلنت استرالیا
بررسی هزینه ویزای تلنت استرالیا میتواند کار دشواری باشد؛ آن هم تنها در صورتی که بخواهیم به صورت جزئی به آن بپردازیم. معمولاً به دلیل متغییر بودن بسیاری از این هزینهها در این بخش به بررسی هزینه بررسی درخواست میپردازیم. این مبلغ، هر ساله توسط اداره مهاجرت کشور مورد نظر اعلام میشود و بر اساس آخرین آمار و اطلاعات موجود چیزی در حدود 4000 دلار است. شما باید مخارج آماده سازی مدارک و ترجمه آنها را نیز به هنگام اقدام در نظر بگیرید.
مدت زمان اخذ ویزای 858 استرالیا
همانطور که گفته شد، ویزای 858 استرالیا دارای دو نوع مختلف استعدادهای جهانی و برجسته است؛ به همین سبب نیز مدت زمان اخذ این ساب کلاس را باید برای هر دو آنها مورد بررسی قرار دهیم. قبل از بیان مدت زمانی مشخص باید بیان کنیم که انجام بررسیهای مورد نیاز برای درخواستهای مختلف نیازمند مدت متفاوتی خواهد بود؛ به همین سبب نیز این مدت را تحت بازههای زمانی مورد بررسی قرار خواهیم داد.
بررسی درخواست متقاضیان نوع اول این ساب کلاس چیزی در حدود 31 روز تا 5 ماه به طول خواهد انجامید. زمانی که قصد اقدام از طریق نوع دوم روش بیان شده را داشته باشید، شما ملزم خواهید بود تا بین 9 تا 25 ماه منتظر دریافت پاسخ نهایی باشید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تلنت استرالیا
به هنگام ارسال درخواست اخذ ویزای تلنت استرالیا، شما ملزم خواهید بود تا برخی مدارک مد نظر اداره مهاجرت این کشور را برای بررسی و تطبیق اطلاعات با موارد بیان شده در EOI جمع آوری و ترجمه کنید. این مدارک را در لیست زیر مشاهده خواهید کرد:
- عکس صفحات پاسپورت حاوی اطلاعات شخصی و زمان صدور و انقضای آن
- کارت ملی
- مدارک مربوط به تغییر نام
- مدارک مربوط به رابطه
- مدارک مربوط به سوابق موفقیتهای حرفهای
- اسناد مربوط به معرف
- اثبات توانایی استقرار و زندگی در استرالیا
- مدارک شخصیتی
- مدرک زبان انگلیسی
- مدارک شریک و وابستگان
سوالات متداول
با داشتن کدام ویزاها نمیتوان برای اخذ ویزای تلنت اقدام کرد؟
اگر به دنبال مهاجرت از طریق اخذ ویزای گلوبال تلنت استرالیا هستید، بهتر است بدانید که به هنگام اقدام برای اخذ این ویزا، شما نباید اقامت این کشور را از طریق موارد زیر اخذ کرده باشید:
- ساب کلاس 400 (کاری موقت)
- ساب کلاس 676 (توریستی)
- ساب کلاس 600 (بازدید کننده)
- ساب کلاس 988 (خدمه دریایی)
- ویزای هدف ویژه
- ساب کلاس 651 (بازدید کننده)
- ساب کلاس 456 (تجاری کوتاه مدت)
چه افرادی برای ویزای گلوبال تلنت استرالیا در اولویت هستند؟
افرادی که در یکی از زمینههای خاص فعالیت داشته باشند و تواناییهایی با سطحی قابل توجه داشته باشند قادر خواهند بود تا از اولویت بالاتری در اخذ این ویزا نسبت به سایر متقاضیان بهرهمند شوند. این زمینهها را میتوان شامل موارد زیر دانست:
- منابع
- کشاورزی مواد غذایی و AgTech
- انرژی
- صنایع بهداشتی
- دفاع، ساخت پیشرفته و فضا
- اقتصاد دایره ای
- دیجی تک
- زیرساخت و گردشگری
- خدمات مالی و فین تک
- تحصیلات
Nominator ویزای تلنت استرالیا چیست و باید چه شرایطی داشته باشد؟
اگر به دنبال استفاده از ویزای گلوبال تلنت استرالیا هستید، بهتر است از این مسئله آگاه باشید که برای انجام این کار باید فردی یا سازمانی را به عنوان Nominator خود داشته باشید. Nominator یا معرف، فردی است که شما را برای استفاده از این روش مهاجرتی به اداره مهاجرت و دولت این کشور معرفی میکند و باید در زمینهای مشابه با زمینه فعالیت شما در کشور هدف در حال فعالیت بوده و شناخته شده باشد. علاوه بر این موارد، Nominator شما باید در یکی از دستههای زیر جای بگیرد:
- یک شهروند استرالیایی
- مقیم دائم استرالیا
- یک شهروند نیوزلند واجد شرایط
- یک سازمان استرالیایی
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
سخن آخر
ویزای تلنت استرالیا یا ویزای گلوبال تلنت استرالیا، یکی از جذابترین روشهای مهاجرت به این کشور است. افرادی که موفق به مهاجرت از طریق روش بیان شده میشوند قادر خواهند بود تا به یکی از بهترین کشورهای جهان به راحتی و با بهرهمندی از مزیتهای بسیار مهاجرت کنند و در آن به صورت دائم اقامت داشته باشند. اگر مطالعه این مطلب باعث علاقهمند شدن شما عزیزان به مواردی نظیر مهاجرت به استرالیا و ویزاهای استرالیا شده است، میتوانید با مراجعه به مطالبی با همین نامها که در سایت سازمان مهاجرتی درنامایگریشن قرار داده شدهاند، اطلاعاتی کامل و جامع را در زمینههای بیان شده کسب کنید.
بدون نظر
نظر دهید