رفع ریجکتی کانادا

راه و روش‌های رفع ریجکتی کانادا

همان‌طور که مستحضر هستید برای مهاجرت به کشوری خارجی و پس از انتخاب روشی مناسب، شما ملزم خواهید بود تا مدارکی خاص را برای ارائه آماده سازی کرده و به اداره مهاجرت کشور مد نظر خود ارسال کنید. پس از ارائه درخواست، شرایط شما بر اساس مدارک ارائه شده بررسی شده و بسته به نظر افسر پرونده با درخواست ویزای شما موافقت یا مخالفت خواهد شد. این مقاله به موضع رفع ریجکتی کانادا و انواع ویزای آن می‌پردازد.

در حالت اول شما می‌توانید بدون هیچ مشکلی به کشور هدف وارد شده و به امور مد نظر خود در مدت اقامت رسیدگی کنید؛ اما در حالت دوم که ویزای شما ریجکت می‌شود قادر خواهید بود تا به رای صادر شده اعتراض و یا با رفع مشکلات موجود دوباره برای دریافت ویزا اقدام کنید.

از آنجایی که مهاجرت به کانادا در بین هم‌وطنان ما بسیار محبوب بوده و ظرفیت پذیرش مهاجر آن نیز محدود است، تلاش‌های برخی از افراد برای رسیدن به هدف با شکست مواجه خواهد شد؛ در صورتی که با این مشکل مواجه شده‌اید یا به دنبال آشنایی با دلایل ریجکتی ویزای کانادا به منظور جلوگیری از این مشکل هستید، تنها کافی است تا انتهای این مطلب با درنامایگریشن همراه باشید زیرا هدف ما از نگارش این مقاله آشنایی کامل شما عزیزان با رفع ریجکتی ویزای کانادا بوده است.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

به هنگام بررسی درخواست‌های ویزای کانادا چه مواردی مورد بررسی قرار می‌گیرند؟

دولت کانادا برای استفاده و بهره‌مندی افراد از روش‌های مختلف مهاجرتی شرایط و فاکتورهای خاصی را مشخص کرده است که به هنگام بررسی درخواست‌های ارائه شده آنها به طور کامل مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

به هنگام بررسی درخواست‌های ویزای کانادا چه مواردی مورد بررسی قرار می‌گیرند؟

به دلیل ازدیاد این روش‌ها نمی‌توان به صورت جزئی به بررسی فاکتورهای مورد بررسی در این روند پرداخت اما می‌توانید برخی از مهم‌ترین فاکتورهای مورد بررسی به هنگام تصمیم گیری در ارتباط با درخواست ویزا را در لیست زیر مشاهده کنید.

  •  تمکن مالی
  •  سابقه سفر
  •  ارائه برخی مدارک
  •  سوء پیشینه

یکی از اصلی‌ترین مسائلی که برای دولت کشور مورد بحث همواره مد نظر قرار می‌گیرد توانایی افراد در تامین هزینه‌های سفر و اقامت خود در کانادا و سربار نبودنشان از لحاظ مالی است. به همین سبب به افرادی اجازه حضور در کشور خود را می‌دهد که بتوانند ثابت کنند تمکن مالی مناسبی دارند. اگر به کشوری خاص سفر نداشته‌اید یا کانادا را به عنوان اولین مقصد خارجی خود انتخاب کرده‌اید ممکن است به هنگام بررسی سابقه سفر افسر پرونده‌تان نظر مثبتی نسبت به موافقت با درخواستتان نداشته باشد.

برای دریافت هر یک از ویزاهای در دسترس افراد ملزم هستند مدارکی خاص را با رعایت صداقت کامل آماده سازی و ارائه دهند. در صورتی که مدارک بیان شده دارای ناقصی باشند و یا صداقت در آنها رعایت نشده و اطلاعات جعلی ارائه شده باشد درخواست شما ریجکت خواهد شد. یکی از مواردی که از اهمیت بسیار بالایی به هنگام بررسی درخواست‌های ویزاهای موقت برخوردار است نامه هدف از مسافرت است.

به هنگام نگارش این نامه باید بتوانید افسر پرونده را قانع کنید که برای انجام اموری مشخص قصد ورود به کانادا را داشته و پس از اتمام مدت اعتبار ویزا به دلیل وابستگی‌هایی که در وطن خود دارید بدون شک و تردید به آن باز خواهید گشت.

دلایل ریجکتی ویزای کانادا

از آنجایی که در قسمت قبل موارد مورد بررسی برای اعطای ویزا را شرح دادیم، یافتن دلایل ریجکتی ویزای کانادا نیز کاری دشوار نخواهد بود. بر اساس لیست بیان شده در فوق، در صورتی که متقاضی از طریق ارائه گواهی تمکن مالی مناسب و یا داشتن اسپانسر و حامی توانمند نتواند اثبات کند که توانایی تامین هزینه‌های خود را به صورت کامل دارد درخواست او ریجکت خواهد شد.

دلایل ریجکتی ویزای کانادا

اگر بدون داشتن سابقه سفر به کشورهای دیگر قصد دریافت یکی از ویزاهای این کشور را داشته باشید، افسر پرونده شما می‌تواند بسته به نظر شخصی‌اش درخواستتان را رد کند. مدارک مشخص شده برای مهاجرت به کانادا از روش مد نظر باید به صورت کامل جمع آوری و ترجمه شده و تأییدیه‌های مورد نیاز برایشان اخذ شوند. در صورتی که موارد بیان شده رعایت نشوند به دلیل وجود نواقص در مدارک درخواستتان رد خواهد شد.

برخی از مدارک مد نظر دولت و اداره مهاجرت کانادا باید توسط خود فرد آماده شوند که از جمله آنها می‌توان به رزومه و نامه هدف از سفر اشاره کرد. اصلی‌ترین مسئله مطرح در انجام این کار رعایت کامل صداقت است. حتی اگر شانس کمی برای خود با به‌ کاربردن صداقت قائل می‌شوید، بهتر است از جعل سابقه و یا ارائه مدارک دروغین خودداری کنید.

زمان اعتراض به ریجکتی ویزا

پس از بررسی درخواست‌های ارائه شده اداره مهاجرت کشور مورد بحث پاسخ نهایی را به متقاضیان ارائه می‌دهد. در صورتی که درخواست شما ریجکت شود، معمولاً دلایل آن در نامه ریجکتی ویزای کانادا مشخص می‌شوند. حال نوبت به آن است که گزینه‌های پیش روی خود را بررسی کنید.

اگر دلایلی نظیر نبود مدارک کافی یا نداشتن برخی شرایط برای استفاده از ویزای درخواست شده در این نامه بیان شده باشند می‌توانید با رفع نواقص موجود به صورت مجدد درخواست خود را ارسال کنید؛ اما در صورتی که آفیسر پرونده خارج از چهارچوب‌های موجود تقاضای شما را رد کرده است یا نظر شما بر آن است که او در روند بررسی کارشکنی کرده باید به سراغ اعتراض به ریجکتی ویزا از طریق بررسی قضایی فدرال بروید. برای این اقدام باید سرعت عمل داشته و حداکثر ظرف 2 ماه بعد از دریافت نتیجه درخواست بررسی مجدد خود را ارائه دهید.

مراحل انجام پروسه بررسی و اعتراض به ریجکتی

همان‌طور که گفته شد برای آغاز این روند بهتر است ابتدا با انجام بررسی‌های مورد نیاز بهترین مسیر را برای آغاز پروسه اعتراض به ریجکتی مشخص کنید. در گام بعدی باید درخواست تجدید نظر خود را به دادگاه قضایی فدرال ارسال کنید. پس از شروع این روند قاضی مشخص خواهد کرد که آفیسر روند را به درستی انجام داده است یا خیر.

مراحل انجام پروسه بررسی و اعتراض به ریجکتی

در صورتی که قاضی تشخیص دهد آفیسر تصمیم درستی اتخاذ نکرده است پرونده ریجکت شده را به اداره مهاجرت برای بررسی دوباره به وسیله آفیسری جدید باز می‌گرداند. بر اساس موارد بیان شده هیچ تصمیمی در ارتباط با ریجکتی قطعی و یا تایید نهایی درخواست‌های ارائه شده توسط قاضی اتخاذ نشده و تصمیم نهایی به عهده مسئول جدید بررسی پرونده خواهد بود.

نت پرونده یا ATIP چیست؟

شاید به هنگام بررسی مسائل مربوط به رسیدگی درخواست‌های ویزا عبارت نت پرونده و یا ATIP به گوش شما خورده باشد؛ اما ماهیت نت پرونده و کاربرد آن یکی از مسائلی به حساب می‌آید که برای بسیاری از افراد جالب و کارآمد خواهد بود.

اگر درخواست ویزای شما رد شده باشد، باید برای اعتراض به این تصمیم از دلایل آن آگاهی داشته باشید. ATIP مخفف کلمه Access to Information and Privacy بوده که با ارائه درخواست برای دسترسی به آن قادر خواهید بود تا از مواردی که به هنگام بررسی نظر آفیسر را به خود جلب کرده‌اند و باعث شده‌اند تا صلاحیت شما برای ورود به کانادا در نظر وی زیر سوال برود آشنا شوید.

تمامی اشخاص قادر نیستند تا به صورت مستقیم برای دسترس به این اطلاعات درخواست دهند. برای دسترسی به نت پرونده شما باید اقامت یا شهروندی این کشور را داشته و یا صاحب کسب و کاری باشید که بر همین اساس باید در کانادا به هنگام این اقدام حضور داشته باشید.

برای ثبت درخواست نت پرونده باید چه روندی طی شود؟

اگر به دنبال دریافت ATIP هستید باید ابتدا به سایت رسمی در نظر گرفته شده برای ارائه این درخواست مراجعه کنید. پس از ورود به این سایت و انتخاب زبان نوبت به آن می‌رسد تا مشخص کنید چه وضعیت اقامتی دارید. پس از قبول کردن شرایط باید گزینه مهاجرت و شهروندی را انتخاب کرده و وارد گام بعدی شوید.

در این مرحله مشخص کنید که چه شخصی قصد ثبت این درخواست را دارد (خود فرد و یا نماینده او) پس از اتمام مراحل بیان شده و تکمیل کردن فرم‌های ارائه شده به مرحله پرداخت هزینه منتقل خواهید شد که پس از انجام آن روند ثبت درخواست نت پرونده به پایان خواهد رسید.

نمونه نامه اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا برای رفع ریجکتی کانادا

نامه‌هایی نظیر نامه اعتراض به ریجکتی کانادا را هر فردی می‌توانند نگارش کند؛ اما برای ترتیب اثر داشتن آن باید برخی نکات به هنگام آماده سازی مورد توجه قرار بگیرند. به عنوان مثال در ابتدا باید به مواردی نظیر تاریخ نگارش، آدرس سفارت خانه و دریافت کننده نامه اشاره شود.

در گام بعدی بهتر است به معرفی خود از طریق اشاره به اطلاعات شخصی و بیان هدفتان از نگارش نامه بپردازید. در قسمت بعد نوبت به آن می‌رسد که به سراغ دلایل مطرح شده برای ریجکت شدن ویزای شما و استدلال‌هایتان مبنی بر نادرست بودن این دلایل بروید و آنها را به صورت کامل بیان کنید.

پس از اتمام نگارش اگر مدارکی مبنی بر درست بودن ادعای خود دارید بهتر است آنها را به اعتراض نامه خود پیوست کرده و ارسال کنید تا پس از بررسی تقاضای ارسال شده نتیجه نهایی به شما اعلام شود.

GCMS چیست؟

یکی از روش‌هایی که از طریق آن می‌توانید نواقص موجود در پرونده خود را که منجر به ریجکت شدن درخواست ویزا شده‌اند مشاهده کنید و با مراحل بررسی پرونده با جزئیات کامل آشنا شوید استفاده از GCMS است. GCMS یا Global Case Management System یادداشت یا گزارشی است که در 30 الی 40 صفحه تدوین شده که در آن جزئیات پرونده، مدارک و بررسی‌های انجام شده را مشاهده خواهید کرد.

اگر مطالعه تمامی این بخش‌ها از نظر شما زمان بر است، می‌توانید به سراغ قسمت آخر که مربوط به نتیجه گیری کلی است مراجعه کنید. اشخاصی که قادر به ارائه درخواست برای دریافت این نت هستند تقریباً باید شرایط مشابهی را با افراد مجاز به ارائه درخواست برای ATIP داشته باشند. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که ATIP و GCMS چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

در پاسخ به این سوال باید بیان کنیم که کاربرد هر دوی این موارد و هزینه‌های اخذ آنها یکسان بوده اما نوت GCMS تحت قوانین ATIP صادر می‌شود.

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]


Warning: Undefined variable $post in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dorna/domains/dornamigration.com/public_html/wp-content/themes/dorna/template-parts/hook.php on line 174

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*