Search
Close this search box.
شرایط زندگی درانگلستان

15حقیقت مهم در مورد شرایط زندگی در انگلستان

انگلستان کشوری در غرب اروپا که امروزه طرفداران بسیاری برای زندگی پیدا کرده است. همه چیز درباره شرایط زندگی در انگلستان، مسئله‌ای است که فقط افراد وقتی در آن کشور زندگی کنند، پی به آن می‌برند. اما ما در این مقاله از سایت درنا مایگریشن سعی داریم، آن‌چه را که جز مهم‌ترین و اساسی‌ترین دغدغه‌های زندگی در انگلستان محسوب می‌شود، بیان کنیم.

انگلستان (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی) درحالی‌که از یکی از پیشرفته‌ترین اقتصادهای جهان امروز برخوردار است، بدون مشکل نیست. مانند تمام نقاط دنیا، اقامت در انگلستان علاوه‌بر مزایا، معایبی هم دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

هزینه زندگی در انگلستان

زندگی در انگلستان گران و شاخص قیمت برای شهر لندن ۲۲۲ است. این امتیاز نشان می‌دهد که غذا، اجاره خانه و سایر ملزومات در لندن دو برابر گران‌تر از میانگین شهرهای جهانی است. شفیلد، ارزان‌ترین شهر انگلستان با این شاخص دارای شاخص قیمت ۱۳۲ است. متوسط اجاره یک آپارتمان استودیویی کوچک درانگلستان تقریباً ۹۰۰ دلار است.

با وجود هزینه بالای زندگی، بریتانیا کشوری پر رونق و متنوع است. اگرچه گاهی می‌تواند از نظر برابری نژادی و جنسیتی بهتر عمل کند، اما مطمئناً یکی از بهترین مکان‌ها برای زندگی در جهان است.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

بیکاری در انگلستان

بیکاری در بریتانیا بسیار کم است و نرخ بیکاری در این کشور در سال‌های اخیر، حدود ۴ درصد بوده است. درحالی‌که ایرلند شمالی با نرخ پایین ۳.۵% تقریباً رکورد جدیدی را به خود اختصاص داده است.

فقر در انگلستان

فقر در انگلستان

در جامعه انگلستان، فقر بسیار کم است. طبق گزارش اداره آمار ملی، ۷.۳% از جمعیت بریتانیا فقر مداوم را تجربه می‌کنند. اگرچه شرایط برای زنان اندکی بدتر است و حدود ۸.۲% از جمعیت زنان فقر مداوم را تجربه می‌کنند، این درحالی‌ است که تنها ۶.۳% از جمعیت مردان این کشور فقر را تجربه می‌کنند.

بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی به‌طور کلی دارای نرخ فقر ۱۶.۷% هستند. این در حالی‌ است که میانگین فقر در اتحادیه اروپا ۱۷.۳% است. این بدان معناست که، نرخ انگلستان از میانگین نرخ اروپا پایین‌تر است .

کیفیت زندگی در انگلستان

طبیعی است که وقتی نرخ بیکاری و فقر پایین باشد، کیفیت زندگی بالا می‌رود. کیفیت زندگی در بریتانیا بسیار بالاست؛ مطالعات اخیر در مورد کیفیت زندگی، بریتانیا را در رتبه پنجم در بین تمام کشورهای اروپایی قرار داده است.

این لیست سرعت پهنای باند، آلودگی، هزینه زندگی و بسیاری از عوامل دیگر را مورد بررسی قرار می‌دهد. در این مطالعه، از بین همه افراد شرکت‌کننده، بریتانیا بیشترین درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف تفریح و فرهنگ کرده است.

تولد فرزند در انگلستان

زایمان در بریتانیا برای زنان بسیار ایمن است. براساس گزارش سالانه وضعیت مادران جهان Save the Children، انگلستان جز ۲۴ کشور امن برای زایمان مادران و مراقبت‌های پیش و پس‌از زایمان محسوب شده است. اگرچه کشورهای همچون لهستان، در امنیت بیشتری قرار دارند اما رتبه ۲۴ در جهان، رتبه قابل‌توجهی است که می‌توان به آن اطمینان کرد.

تربیت کودکان در انگلستان

براساس گزارش مرکز تحقیقات اقتصادی و بازرگانی، تربیت کودک در بریتانیا ۲۳۰۰۰۰ پوند (تقریبا ۳۰۰۰۰ دلار) هزینه دارد. عوامل متعددی می‌تواند در این امر نقش داشته باشد، از جمله مهم‌ترین آن‌ها، منابع کم زمین و هزینه بالای غذا اشاره کرد.

برابری حقوق زنان در انگلستان

درآمد متوسط زنان ۲۰% کمتر از مردان معمولی است. فراتر از درآمد، ۸۰% از زنان در بریتانیا علاوه‌بر شغل، به خانه‌داری روزانه هم مشغول هستند، درحالی‌که از هر سه مرد، فقط یک مرد به‌همان کار مشغول است. حدود نیمی از زنان شاغل و یک سوم مردان شاغل حداقل یک ساعت در روز را صرف مراقبت از کودکان یا افراد مسن یا معلول می‌کنند. به این معنا که زنان نه‌تنها در محل کار درآمد کمتری دارند، بلکه درگیر کارهای سنگین و بدون مزد هم هستند.

با این حال، بسیاری از رهبران، فعالانه علیه این موضوع مبارزه می‌کنند. مجمع جهانی اقتصاد گزارش سالانه شکاف جنسیتی جهانی را منتشر می‌کند که کشورها را از بهترین تا بدترین از نظر “مشارکت اقتصادی، پیشرفت تحصیلی، سلامت و توانمندسازی سیاسی” زنان، رتبه‌بندی می‌کند.

در این گزارش، بریتانیا در برابری حقوق زنان رتبه نسبتا بالایی دارد و جایگاه پانزدهم را به‌خود اختصاص داده است. رتبه قابل‌قبولی که هر فردی، خصوصا زنان، را متقاعد می‌کند تا برای زندگی در این کشور، احساس امنیت و برابری بیشتری را نسبت به کشورهای جهان سوم داشته باشند.

 شرایط آب‌وهوایی در انگلستان

 شرایط آب‌وهوایی در انگلستان

شما در انگلستان باید انتظار هر چهار فصل را در یک روز داشته باشید. هر شایعه و داستانی که در مورد آب‌و‌هوای انگلستان شنیده‌اید یا احتمالا در فیلم‌ها دیده‌اید درست است، به دلیل آب‌وهوای مدیترانه‌ای نوسانات دما در این کشور بسیار بالا است. گرچه که این تغییرات دمایی، در رنجی معتدل قرار دارند و هیچ‌کدام اذیت‌کننده نیست‌.

با این‌حال هرگز نمی‌دانید که قرار است چه اتفاقی بیفتد! ترک خانه در میان موج گرمای صبحگاهی و خیس‌شدن توسط بارانی رعدآسا در بعدازظهر، از جمله این تغییرات است که درنهایت به آن عادت خواهید کرد.

مراقبت‌های سلامت و بهداشت عمومی در انگلستان

مراقبت‌های سلامت و بهداشت عمومی عمدتا رایگان است. برای کمک به مردم در طول اقتصاد پس از جنگ، دولت بریتانیا در سال ۱۹۴۸ خدمات بهداشت و درمان ملی (NHS) را راه‌اندازی کرد و مراقبت‌های بهداشتی را برای همه در دسترس قرار داد. تا به امروز، NHS خدمات مراقبتی را به بریتانیا ارائه می‌دهد که اکنون از طریق مالیات بر درآمد تأمین می‌شود.

ممکن است این سوال پیش آید که مراقبت‌های بهداشتی رایگان از کیفیت مطلوبی برخوردار است یا خیر؟ باید گفت که در حالی‌که بیشتر خدمات NHS رایگان هستند، بسیاری از افراد همچنان باید برای اکثر نسخه‌ها و برخی مراقبت‌های تخصصی هزینه بپردازند. علاوه‌بر این، وضعیت NHS در طول همه‌گیری کرونا، کمی شرایط را سخت‌تر کرده است. همین نکات باعث شده است که بسیاری از مهاجران را متقاعد کند تا در زمینه تحت پوشش قرار گرفتن پزشک خصوصی هم هزینه‌هایی پرداخت کنند.

بنابراین، تمام افراد ساکن در انگلستان به صورت رایگان تحت درمان قرار می‌گیرند. در صورتی افراد مهاجر می‌تواند از این امکانات استفاده کنند که حداقل 6 ماه از سکونتش در انگلستان بگذرد اما زمانی که فرد در وضعیت اورژانسی برای درمان قرار بگیرد، صرف‌نظر از وضعیت اقامت او، به‌صورت فوری، به پرونده او رسیدگی می‌شود.

با تحت پوشش قرارگرفتن این بیمه تمام خدماتی نظیر اورژانس، مشاوره و خدمات درمان، همگی رایگان خواهد بود. بیماری و نیاز به درمان برای هر فردی روزی پیش می‌آید، اما با توجه به‌ هزینه بالای درمان، برای فرد مهاجر، این دغدغه بیشتر نمود پیدا می‌کند؛ به‌همین‌جهت است که دولت انگلستان این امکانات بیمه‌ای را همانند یک شهروند انگلیسی، در اختیار افراد مهاجر قرار می‌دهد.

 تعطیلات رسمی متفاوت

در مقایسه با ایالات متحده، بریتانیا تعطیلات رسمی کمتری دارد، یا به قول انگلیسی‌ها، “تعطیلات بانکی”. جشن‌های شکرگزاری، روز یادبود، روز کهنه سربازان، روز کارگر و… به استثناء ۴جولای! تاریخ‌های واقعی تقویم بین مناطق متفاوت است، اما به‌طور کلی، 8 روز تعطیل رسمی در انگلیس و در قسمت ولز و اسکاتلند 9 روز و در ایرلند شمالی، 10 روز وجود دارد.

تعادل کار و زندگی

بدون اغراق باید گفت که انگلستان از لحاظ برقراری کار و زندگی از تعادل عالی برخورددار است. مثلا برای جبران تعطیلات رسمی کمتر، بیشتر کارفرمایان در بریتانیا به شما وقت استراحت با حقوق زیاد، پاداش می‌دهند.

در واقع، تقریبا همه کارگران تمام وقت در بریتانیا از نظر قانونی حداقل ۲۸ روز مرخصی با حقوق در سال دارند. همچنین متوجه خواهید شد که اکثر مشاغل اداری هر روز ۵ تا ۹ ساعت کار، پنج روز در هفته پایبند هستند.

روابط مردم انگلستان

باید پذیرفت که همه در انگلستان قرار نیست مثل ملکه صحبت کنند. علی‌رغم این‌که اکثر فیلم‌ها خلاف این را به شما می‌گویند، بسیاری از بریتانیایی‌ها در واقع شبیه ملکه لیز یا کالین فرث نیستند. اگر مدتی در بریتانیا به‌عنوان یک مهاجر زندگی کنید، با طیف وسیعی از لهجه‌ها روبه‌رو خواهید شد که برخی قوی‌تر از دیگری است.

به‌طور معمول، هرچه‌بیشتر به‌سمت شمال بروید، لهجه برتانیایی قوی‌تر است. برای مثال، اگر از گلاسکو بازدید کنید، ممکن است متوجه شوید که در اواسط مکالمه مودبانه سری تکان می‌دهید، درحالی‌که سعی می‌کنید بفهمید واقعا چه‌چیزی گفته می‌شود.

 ‌تحصیل در انگلستان

دانشگاه‌های انگلستان با رنکینگ‌های بالای جهانی، برای تمام دانشجویان خود امکاناتی را فراهم کرده است و آرزوی هر دانشجویی است که در این دانشگاه‌ها قدم بزند و از امکانات آن بهره‌مند شود. سالن‌های مطالعه و کتابخانه‌های مجهز و اساتیدی با رتبه‌بندی علمی بالا، از جمله این مزایا است. انگلستان با دارابودن دانشگاه‌های برتری همچون دانشگاه آکسفورد، دانشگاه دورهام، دانشگاه کمبریج، دانشگاه امپریال لندن و دانشگاه منچستر و.‌‌.. جز قطب‌های برتر تحصیلی در دنیا محسوب می‌شود.

این مسئله نه‌تنها در سطح دانشگاه بلکه در مدارس انگلستان هم صدق می‌کند؛ سیستم منسجم و یکپارچه مدارس انگلستان از آن دسته نظام‌های آموزشی است که سایر کشورها از متد تحصیلی انگلستان در جهت ارتقا سطح آموزشی خود الگوبرداری می‌کند.

از طرفی، بورسیه‌های تحصیلی که دانشگاه‌های انگلستان در اختیار دانشجویان مستعد قرار می‌دهند، مزیدبر علتی است که اشتیاق دانشجویان را برای تحصیل در این کشور دو چندان کند. لازم است یادآوری کنیم که در کنار تحصیل و مزایای علمی آن، دانشجو‌شدن در انگلستان امکانات جذاب دیگری را برای دانشجویان به‌همراه دارد. بهره‌مندی از تخفیف 50% از کتابخانه‌ها، بلیط‌های اتوبوس، بلیط‌های موزه‌ها و آثار باستانی‌ از جمله آن‌ها است.

 تاریخ و هنر در انگلستان 

تاریخ و هنر در انگلستان

از دیگر مزایای زندگی در انگلستان آن است که هیچوقت در این کشور خسته نمی‌شوید؛ چراکه با دارا بودن آثار تاریخی و هنری و گالری‌های هنری متعدد، ساعت‌ها می‌توانید از دیدن آن‌ها لذت ببرید. جاذبه‌های پایتخت انگلیس، شهر لندن، که در کوچه و خیابان آن نمایان است؛ از چشم لندن تا ساعت بیگ‌بن و اتوبوس‌های دو طبقه معروف، همگی چیزهای خواهند بود که نظر شما را به‌خود جلب خواهد کرد. نه‌تنها شهر لندن بلکه سایر شهرهای انگلیس همچون منچستر و گرینویچ و بریمنگام و… آثار تاریخی و بناهای کهن معتددی دارند.

از جاذبه‌های سایر شهرهای انگلیس می‌توان به ‌پارک‌ ملی نورث یورک و نیوفارست، موزه علوم و گالری ملی، قلعه تیتاگل را اشاره کرد. اما دیدن کاخ باکینگهام که اکنون اقامتگاه ملکه انگلیس است، لطفی دیگر دارد، بازدید افراد از این کاخ در تابستان آزاد است. اگر علاقه‌مند تئاتر هستید، می‌توانید در سالن‌ تئاتر شکسپیرز گلوب از دیدن بهترین تئاترها لذت ببرید.

باید گفت انگلستان، با فرهنگ و آثار تاریخی خود، ازجمله کشورهایی است که شرایطی را برای دوست‌داران فرهنگ و هنر و تاریخ فراهم می‌کند. اگرچه این مسئله، همه چیز درباره زندگی در انگلستان محسوب نمی‌شود، اما برای بسیاری غنای فرهنگی یک کشور، در اولویت بالایی برای زندگی قرار دارد.

خدمات دندان‌پزشکی در انگلستان

از سری درمان‌های گران در تمام دنیا خدمات دندان‌پزشکی محسوب می‌شود؛ اما دولت انگلستان برای افراد کم‌درآمد جامعه، امکاناتی قرار می‌دهد تا این افراد بتوانند با بهره‌مندی از آن‌ها، از سلامت و بهداشت دندان خود هم مراقبت کنند. دراین‌مورد هم دولت انگلیس برای شهروند و فرد مهاجر تبعیضی قائل نشده است و تنها نکته حائز اهمیت تحت پوشش قرارگرفتن در بیمه‌های مربوطه به این خدمات است.

از جمله این امکانات می‌توان به افراد زیر ۱۸ سال یا ۱۹ سال که به‌صورت کامل در انگلستان اقامت دارند و در حال تحصیل هستند، اشاره کرد، زنان باردار یا مادرانی که نوزادان ۱ تا ۱۲ ماهه دارند یا افرادی زیر ۲۰ سال که تحت سرپرستی فردی هستند و در مجموع، افرادی که درآمدی پایین‌تر از سطح معمول جامعه دارند، همگی این موارد شامل تخفیفات دولتی برای هزینه‌های درمان دندان خواهند شد.

درنهایت این‌که زندگی در انگلستان، همچون سایر کشورها مزایا و معایبی دارد و این کاملا بستگی به اولویت‌های شخصی و موقعیت هر فرد دارد که چه چیزهایی را از زندگی در خارج از کشور انتظار دارد. همه چیز درباره زندگی در انگلستان، چیزی است که فرد با زندگی در این کشور نصیبش می‌شود، اما ما در این مقاله، سعی کردیم به مهم‌ترین‌ آن‌ها اشاره کنیم.

بدون شک انگلستان از آن دسته کشورهایی است که با نگاه کلی و حساب و اعداد و ارقام، از اکثر کشورها جلوتر است، اما ممکن است معایبی هم داشته باشد که نباید از آن‌ها چشم‌پوشی کرد. بنابراین، آنچه در این مقاله گفته شد، تنها بخشی از اطلاعاتی است که با توجه به قابلیت‌های فردی شما متفاوت می‌شود.

مشکلات زندگی در انگلستان

پس از بررسی نکات مختلف پیرامون اقامت در این کشور حال زمان آن فرا می‌رسد تا به تشریح جنبه‌های دیگرش بپردازیم. اولین مسئله‌ای که عده بسیار کمی به سراغ آن می‌روند، مشکلات زندگی در انگلستان است؛ به همین سبب نیز ما بخشی را به آن اختصاص داده‌ایم تا شما بتوانید با چشمانی باز دست به انتخاب مقصد مهاجرتی خود بزنید.

چالش‌هایی که پس از ورود به کشور با آنها مواجه می‌شوید تقریباً شامل مالیات، افزایش مهاجران، تفاوت‌های فرهنگی، هزینه‌های زندگی، تراکم جمعیت بالا، قوانین کاری برای مهاجران، مخارج درمانی و مواردی از این قبیل هستند. بررسی تمامی موارد و موضوعات مطرح پیرامون آنها کاری زمان بر بوده و به همین سبب نیز قادر نیستیم در این بخش به سراغشان برویم. در صورتی که به دنبال کسب اطلاعاتی در ارتباط با مشکلات زندگی در انگلستان هستید، بهتر است به مطلب اختصاصی آن در همین سایت مراجعه نمایید.

مقایسه آلمان و انگلیس برای زندگی

از آنجایی که کشورهای بیان شده در بین هم وطنان ما از طرف‌داران بسیاری برای مهاجرت برخوردار هستند، خالی از لطف نیست که مقایسه‌ای میان آلمان و انگلیس برای زندگی انجام دهیم تا شما عزیزان با جنبه‌های مختلف آنها به صورت قیاسی آشنا شوید.

مشاوران درنامایگریشن در مطلبی با همین عنوان مقاصد بیان شده را از نظر امنیت و آرامش، قدرت پاسپورت، مراقبت‌های بهداشتی، نظام آموزشی و تحصیلی، میران درآمد، هزینه‌های زندگی، نرخ مالیات و موارد مشابه دیگری مورد بررسی قرار داده‌اند و با مراجعه به آن می‌توانید اطلاعاتی به روز را به دست آورید. در کل نمی‌توان گفت یکی از کشورهای فوق گزینه مناسب‌تری برای همه علاقه‌مندان مهاجرت به حساب می‌رود زیرا شرایط افراد و ایده آل‌های مدنظرشان با یکدیگر تفاوت‌های بسیاری دارند.

بهترین شهرهای انگلیس برای زندگی ایرانیان

بدون شک با مطالعه موارد بیان شده تا به اینجا بسیاری از افراد کشور مورد بحث را به عنوان یکی از مقاصد اصلی خود انتخاب کرده‌اند. اگر شما عزیزان نیز در این دسته قرار می‌گیرد، بدون شک به دنبال آشنایی با بهترین شهرهای انگلیس برای زندگی ایرانیان خواهید بود تا با انتخاب منطقه‌ای مناسب، در بهترین شرایط ممکن مدت  زمان حضور خود را سپری نمایید.

اگر به دنبال موقعیت‌های شغلی بسیار متنوع، امکانات رفاهی با کیفیت و زندگی در جوامع پر جنب و جوش و شلوغ هستید، شهرهایی مانند لندن، بریستول، منچستر و لیورپول گزینه‌های مناسبی برایتان خواهند بود. آیا شرایط آب و هوایی و سایر معیارهای انتخاب شما عزیزان با موارد بیان شده همخوانی دارند؟

پس باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که هزینه‌های زندگی و میزان درآمد نسبت به نقاط دیگر کمی بالاتر هستند؛ اما همخوانی کافی و مورد نیاز را با یکدیگر دارند. شهرهای کوچک‌تر انگلیس برای آن دسته از افرادی مناسب‌تر هستند که به دنبال محیط‌هایی آرام با امکان یافتن شغلی مناسب و زندگی با هزینه‌های به نسبت پایین هستند.

اگر شما پس از مطالعه این مقاله و با تحقیقات کامل خود، همچنان در مورد مهاجرت به انگلستان از هر نوعی که مدنظر دارید، دچار شک و تردید هستید، با ما در میان بگذارید تا کارشناسان مربوطه، با تخصص خود، شما را به بهترین شکل راهنمایی کنند تا با بهره‌مندی از راهنمایی‌های آن‌ها فرآیند مهاجرت شما به‌راحتی انجام شود.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*