Search
Close this search box.
راه اندازی کسب و کار در استرالیا

راه اندازی کسب و کار در استرالیا

راه اندازی کسب و کار در استرالیا و یا در کشوری خارجی، یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد به آشنایی با آن علاقه بسیاری دارند. اگر کسی موفق به انجام این کار شود می‌تواند از مزایای بسیاری بهره‌مند شود که یکی از آنها، دسترسی بسیار آسان به بازار جهانی است؛ اما لازم به ذکر است که به هنگام انتخاب کشوری به عنوان مقصد سرمایه گذاری و یا راه اندازی بیزینس، باید به نکات مختلفی توجه کنید تا بتوانید از موفقیت بیزینس خود اطمینان خاطر بیشتری داشته باشید.

از جمله برخی از این موارد می‌توان به وضعیت اقتصادی و زمینه‌های فعال و پر رونق در کشور مد نظر اشاره کرد. در کنار تمامی موارد بیان شده در بالا باید خاطر نشان کنیم که راه اندازی کسب و کار در کشوری خارجی برای سرمایه گذران بین‌المللی مشخصاً دارای شرایط و مزایای خاص خود است. در صورتی که به انجام این کار علاقه‌مند هستید، بهتر است کشوری را انتخاب کنید که وضعیت اقتصادی مناسب و رو به رشدی داشته و روش‌های مختلفی برای اخذ اقامت آن و راه اندازی کسب و کار را در اختیار شهروندان سایر کشورها قرار داده باشد؛

استرالیا را می‌توان به عنوان کشوری معرفی کرد که اقتصاد آن در سال‌های اخیر روند رو به رشدی داشته و صاحبان کسب و کار در آن آزادی بالایی داشته و می‌توانند محصولات و خدمات خود را به کشورهای مختلف جهان صادر کنند. در صورت علاقه‌مندی به آشنایی با کسب و کار در استرالیا، بهترین بیزینس در استرالیا و راه اندازی بیزینس و کار آفرینی در این کشور تنها کافی است تا انتهای این مطلب با درنامایگریشن همراه باشید.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

برای راه اندازی کسب و کار و بیزینس در استرالیا چه روش‌هایی پیش روی ما است؟

دولت استرالیا همواره به دنبال آن بوده است تا با فراهم کردن شرایطی مناسب نظر سرمایه گذاران خارجی را به این کشور برای راه اندازی کسب و کار جلب کند تا با جذب سرمایه‌های خارجی، زمینه مناسبی را برای رشد  و پویایی اقتصاد خود فراهم کند. برای راه اندازی کسب و کار در این کشور، روش‌های مختلفی در دسترس شما عزیزان قرار گرفته‌اند که با استفاده از آنها می‌توانید به اقامت موقت یا دائم کشور مورد بحث دست یافته و با توجه به شرایط و مزایای روش مورد استفاده مشغول به راه اندازی بیزینس‌های مختلف با شرایطی متفاوت شوید.

 

برای راه اندازی کسب و کار و بیزینس در استرالیا

 

در لیست زیر قادر خواهید بود تا روش‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به استرالیا را مشاهده کنید:

  • ویزای 188 استرالیا
  • ویزای 888 استرالیا
  • ویزای 132 استرالیا
  • ویزای 405 استرالیا
  • ویزای استارت آپ استرالیا

برای اخذ هر یک از ویزاهای بیان شده شما ملزم خواهید بود تا شرایطی خاص را داشته و از طریق ارائه مدارکی مشخص دست به اقدام بزنید. همان‌طور که بیان شد، روشی که از طریق آن اقامت کشور مورد بحث را اخذ خواهید کرد می‌تواند در تعیین مزایایی که با ورود به آن می‌توانید از آنها بهره‌مند شوید بسیار تاثیر گذار بوده و اموری که مجاز به انجام آنها هستید را مشخص و هزینه‌های مختلفی را برای شما به همراه داشته باشد. برای آشنایی شما با موارد بیان شده در لیست فوق، در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

ویزای 188 استرالیا

ویزای 188 استرالیا را می‌توان به عنوان یکی از روش‌هایی به حساب آورد که دارای زیر شاخه‌های بسیاری بوده و در بین متقاضیان ورود به این کشور دارای محبوبیت خاصی است. زیرشاخه‌های این ویزا را می‌توان شامل ویزاهای نوآوری تجاری، سرمایه گذاری، سرمایه گذاری خاص، کارآفرینی و سرمایه گذاری پریمیوم به حساب آورد. بسته به روشی که قصد استفاده از آن را دارید، شما ملزم خواهید بود تا مبلغ خاصی را برای سرمایه گذاری در این کشور هزینه کنید.

شما قادر خواهید بود تا از طریق این ویزاها کسب و کاری جدید را در کشور هدف راه اندازی کرده و یا تجارتی موجود در آن را مدیریت کنید.  شما با استفاده از روش مورد بحث قادر خواهید بود تا به مدت 5 سال و به صورت موقت در کشور مورد بحث زندگی کرده و شرایط مناسبی را برای تبدیل اقامت موقت به دائم و یا شهروندی آماده سازی کنید.

ویزای 888 استرالیا

همان‌طور که در قسمت قبل به آن اشاره شد، با سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار در استرالیا از طریق ویزای 188 قادر خواهید بود تا شرایط مناسبی را برای اخذ اقامت دائم این کشور برای خود فراهم آورید. ویزای 888 استرالیا را می‌توان به عنوان بهترین گزینه برای انجام این کار مطرح کرد. برخی موارد به هنگام استفاده از روش مورد بحث اهمیت بالایی دارند که میزان ارزش کسب و کار و سهم شما از آن و گردش مالی سالیانه را می‌توان به عنوان برخی از مهم‌ترین آنها به حساب آورد.

ویزای 132 استرالیا

در صورتی که در مسیر استفاده از این روش موفق شوید، قادر خواهید بود تا اقامت دائم این کشور را اخذ کرده و بدون هیچ مشکلی در آن زندگی کنید. اگر قصد دارید تا مبلغی را در یکی از کسب و کارهای موجود در استرالیا پس از ورود به این کشور سرمایه گذاری کنید و یا ایده‌ای خاص را مدنظر خود دارید که می‌تواند شرکت‌های فعال در کشور مورد بحث را به سرمایه گذاری بر روی آن ترغیب کند، این روش بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

با استفاده از روش مورد بحث شما قادر خواهید بود تا بیزینس خود را در این کشور راه اندازی کرده و شرایط مناسبی را برای زندگی خود و اعضای خانواده‌تان فراهم کنید.

ویزای 405 استرالیا

این روش مهاجرتی را نمی‌توان به عنوان روشی به حساب آورد که از طریق آن بتوانید کسب و کار و یا بیزینس خود را راه اندازی کنید. افرادی که به سن بازنشستگی رسیده باشند می‌توانند از این طریق به کشور مد نظر وارد شده و از زمان اقامت خود لذت ببرند. لازم به ذکر است که برای بهره‌مندی از این ویزا و یا سایر موارد بیان شده شما ملزم خواهید بود تا مدارکی خاص را برای بررسی اداره مهاجرت این کشور ارائه داده و امتیاز مشخصی را بر اساس جدول امتیاز بندی این کشور اخذ کنید.

 

ویزای استارت آپ استرالیا

 

ویزای استارت آپ استرالیا

شاید راه اندازی یک استارت آپ در این کشور گزینه‌ای بسیار جذاب برای شما به نظر بیاید و به دنبال روشی مناسب برای این کار باشید. در این صورت یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما را می‌توان ویزای استارت آپ استرالیا دانست که با نام‌های 188E و یا Entrepreneur stream  نیز شناخته می‌شود. شاید با شنیدن نام 188E به این فکر بیفتید که این روش، همان ساب کلاس 188 است اما باید عنوان کرد که تفاوت‌هایی میان این دو وجود دارد.

برای استفاده از ساب کلاس 188E، شما باید سطح توانایی مشخصی در زبان انگلیسی داشته باشید و حداکثر سنتان کمتر از 55 سال باشد. با استفاده از این روش شما قادر خواهید بود تا به صورت موقت در این کشور اقامت داشته و پس از ورود به آن، استارت آپ خود را راه اندازی کنید. شاید بیان این مسائل باعث نگرانی شما شده باشد که پس از اتمام اعتبار ویزا چه اتفاقی می‌افتد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که شما می‌توانید برای تبدیل این ویزای موقت به دائم به هنگام زندگی و مدیریت استارت آپ خود پیش نیازهای مورد نیاز را فراهم کنید.

پیشنهاد میکنیم مقاله تخصصی ویزای استارت آپ استرالیا را مطالعه کنید.

بهترین بیزینس در استرالیا چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای بررسی بهترین بیزینس در استرالیا، بهتر است عنوان کنیم که این کشور در صنایع کشاورزی، معدنی، صنایع مرتبط با تکنولوژی و پزشکی فعالیت بیشتری نسبت به سایر صنایع دارد.

بیشترین میزان تولید ناخالص کشور مورد بحث و یا حداکثر دستمزد در بین مشاغل در آن به نوعی به یکی از رشته‌ها و زمینه‌های بیان شده مرتبط است؛ به همین سبب نیز می‌توان گفت، بهترین و پر درآمدترین بیزینس در کشور مورد بحث، کسب و کاری است که به نوعی به زمینه‌های بیان شده مرتبط باشد. اگر دارای ایده‌ای نو در این زمینه‌ها و یا سایر زمینه‌های کاری هستید بهترین بیزینس برای شما می‌تواند پیاده سازی آن و نوآوری از طریق عملی سازی‌اش باشد.

بهترین بیزینس در استرالیا را می‌توان بیزینس و کسب و کاری دانست که رقبای کمی در آن در حال فعالیت بوده، بیزینس پلن و طرح مشخص و حساب شده‌ای را برایش طراحی کرده باشید. لازم به ذکر است که اگر ورود به بازار جهانی و صادر کردن خدمات و محصولات تولیدی خود به سایر کشورها را نیز در نظر داشته باشید قادر خواهید بود تا درآمدی بسیار مناسب و بدون مشکل را از این طریق به دست بیاورید.

پروسه راه اندازی کسب و کار در استرالیا

تا به اینجای مطلب و پس از بررسی راه اندازی کسب و کار از جنبه‌های مختلف ممکن است علاقه‌مندی شما به انجام این کار بیش از پیش شده باشد؛ در این صورت آشنایی با پروسه راه اندازی کسب و کار در استرالیا می‌تواند به شما عزیزان در اتخاذ تصمیم نهایی بسیار کمک بزرگی به حساب بیاید. اگر به دنبال انجام این کار هستید، در وهله اول باید ساختار کسب و کارتان را به صورت واضح مشخص کنید. در گام بعدی نوبت به مشخص کردن نوع بیزینس می‌رسد؛

آیا قصد دارید تا کسب و کاری آنلاین راه اندازی کنید؟ نظرتان در مورد بیزنسی مستقل چیست؟ با بررسی انواع کسب و کارهای بیان شده می‌توانید تصمیم نهایی خود را به گونه‌ای بگیرید که از بیشترین مزایای ممکن بهره‌مند شوید. شاید در ارتباط با ABN چیزهایی شنیده باشید؛ ABN یا کد تجاری استرالیا را می‌توان به عنوان فاکتوری به حساب آورد که در صورت علاقه‌مندی به راه اندازی کسب و کار ملزم خواهید بود تا آن را اخذ کنید.

این شماره، کدی 11 رقمی است که دولت استرالیا از طریق آن کسب و کار شما را می‌شناسد. شما باید نامی خاص را برای کسب و کار خود انتخاب کنید که در کنار کد تجاری معرف کسب و کارتان باشد؛ علاوه بر تمامی موارد بیان شده شما ملزم خواهید بود تا بیزینس پلنی تهیه کنید که در آن اهداف تجاری، کالا و خدماتی که قصد تولید یا ارائه آن را دارید و استراتژی کاری‌تان را در آن به صورت مختصر بیان کرده باشید.

تحت چه شرایطی می‌توان در استرالیا کارآفرینی کرد و یا استارت آپی را راه اندازی کرد؟

شرایط راه اندازی کسب و کار و یا بیزینس در کشور مورد بحث، به نوع اقامت شما و روشی که از طریق آن برای اخذ این اقامت اقدام کرده‌اید بستگی دارد. به همین سبب ابتدا باید انتظاراتتان را از کسب و کار خود مشخص کرده و در گام بعدی به دنبال روشی مناسب باشید که از طریق آن بتوانید انتظارات خود را بر آورده کرده و به اهدافتان برسید. معمولاً شرایط سنی و مدرک زبان از جمله برخی از نگران کننده‌ترین و مبهم‌ترین مسائلی هستند که افراد علاقه‌مند به مهاجرت به استرالیا با آنها رو به رو می‌شوند.

در برخی از روش‌ها، افراد تنها در صورت قرار گرفتن در بازه سنی مشخصی (به عنوان مثال 18 تا 55 سال) می‌توانند به کشور مورد بحث برای راه اندازی بیزینس وارد شوند. ارائه مدرک زبان انگلیسی نیز به همین صورت بسته به روش اقدامی شما ممکن است الزامی باشد. در صورت علاقه‌مندی به آشنایی بیشتر با شرایط کارآفرینی در این کشور، بهتر است به مطالب موجود در سایت درنامایگریشن که در ارتباط با ویزاهای استرالیا هستند مراجعه کنید.

راه اندازی کسب و کار در کدام شهرهای استرالیا مناسب‌تر است؟

اگر به دنبال انتخاب بهترین شهر برای راه اندازی کسب و کار در استرالیا هستید، بهتر است ابتدا به نوع کسب و کار خود توجه کنید. اگر کسب و کار شما نیازمند آن است که در شهرهای مرکزی و پرجمعیت این کشور مشغول به فعالیت شوید، شهرهایی نظیر ملبورن، سیدنی و مراکز ایالت‌های کشور مورد بحث را می‌توان به عنوان بهترین گزینه‌های شما به حساب آورد. لازم به ذکر است که در برخی مواقع، انتخاب شهر از حیطه اختیارات شما خارج خواهد بود.

این اتفاق تنها زمانی رخ خواهد داد که شما از طریق اسپانسر ایالتی ویزا اخذ کرده و وارد استرالیا شده باشید. بهتر است زمانی که قصد استفاده از ویزاهایی که نیازمند اسپانسر ایالتی هستند، به نوع بیزینس، استراتژی کاری، بیزینس پلن، اهداف و شرایط ایالت‌های در دسترس بسیار توجه کنید.

کار آفرینی در استرالیا و راه اندازی کسب و کار در این کشور چه مزایایی دارد؟

پس از بررسی کار آفرینی در این کشور از جنبه‌های مختلف، نوبت به مزایای انجام این کار می‌رسد. همان‌طور که گفته شد انجام این کار می‌تواند باعث بهره‌مندی شما عزیزان از مزایای بسیاری شود که در لیست زیر قادر خواهید بود تا برخی از آنها را مشاهده کنید.

  • فعالیت در کشوری با وضعیت اقتصادی مناسب و روبه رشد
  • امنیت بالا سرمایه در استرالیا
  • دسترسی بسیار آسان به بازارهای بین‌المللی به منظور وجود توافق نامه‌های مختلف
  • اخذ اقامت یا شهروندی این کشور برای خود و اعضای خانواده
  • بهره‌مندی از سیستم آموزشی نوین
  • بهره‌مندی از سیستم خدمات بهداشتی و درمانی استرالیا

 

هزینه راه اندازی بیزینس در استرالیا

 

سوالات متداول

آیا می‌توان پس از مهاجرت به استرالیا یک کسب و کار آماده را خرید و آن را اداره کرد؟

بله. یکی از اموری که قادر به انجام آن از طریق ساب کلاس‌های مختلف ویزای این کشور هستید، خرید کسب و کار و اداره آن است. از جمله برخی از اصلی‌ترین مزایای انجام این کار می‌توان به فعال بودن بیزینس و عدم نیاز به طی کردن مراحل مختلف راه اندازی کسب و کاری جدید اشاره کرد. در کنار تمامی این موارد باید خاطر نشان کنیم که به هنگام اقدام برای خرید، بهتر است میزان سود دهی، گردش مالی و دلایل فروش آن را بررسی کنید تا پس از انجام این کار متضرر نشوید.

برای راه اندازی کسب و کار در استرالیا چقدر باید هزینه کرد؟

به صورت دقیق نمی‌توان رقم دقیقی را برای انجام این کار بیان کرد زیرا روش‌های مختلفی برای انجام این کار در دسترس افراد علاقه‌مند به آن وجود دارند و این هزینه‌ها می‌توانند به روشی که قصد اقدام از طریق آن را دارید بستگی داشته باشند.

آیا برای ثبت بیزینس در استرالیا باید به این کشور سفر کنیم؟

خیر. دولت این کشور شرایطی مناسب را برای طی کردن این روند به صورت آنلاین برای متقاضیان انجام این کار در نظر گرفته است تا این روند برای آنها بسیار ساده‌تر شود.

 

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

 

سخن آخر

همان‌طور که مشاهده کردید، به هنگام بررسی روش‌های راه اندازی کسب و کار و بیزینس در استرالیا برخی از ساب کلاس‌ها و ویزاهایی را که منجر به اخذ اقامت کشور مورد بحث به منظور راه اندازی کسب و کار می‌شدند را بررسی کردیم. با بیان این ساب کلاس‌ها شاید به این فکر افتاده باشید که موارد بیان شده تنها روش‌های کارآفرینی در این کشور هستند.

در این باره باید خاطر نشان کنیم که اگر اقامت این کشور را از طریق روش‌های مختلف اخذ کنید، می‌توانید بدون هیچ مشکلی و با فراهم کردن شرایطی خاص نسبت به ساب کلاسی که از طریق آن اقامت این کشور را اخذ کردید بیزینس خود را راه اندازی کرده و مشغول به مدیریت آن شوید. در صورت علاقه‌مندی به آشنایی با کشور مورد بحث، ویزاهای آن، هزینه‌ها زندگی، راحت‌ترین راه مهاجرت و مواردی از این قبیل تنها کافی است تا به سایر مطالبی که در سایت سازمان مهاجرتی درنامایگریشن در ارتباط با این زمینه‌ها قرار داده شده است مراجعه کنید.ند مراجعه کنید.

مطالب مرتبط

آزمون GRE

زمانی که سخن از مهاجرت به میان میاید، عده زیادی فکر می‌کنند مسیری پر پیچ...

آزمون PTE برای مهاجرت

مهاجرت یکی از اقدامات مهم و سرنوشت ساز برای هر فرد می‌باشد. اگر شما هم...

تبدیل ویزای توریستی کانادا به تحصیلی

مهاجرت به کانادا یکی از اقداماتی است که باید برای انجام آن افراد به نکات...

همه چیز در مورد اقامت طلایی اسپانیا

زندگی در کشورهای اروپایی و بهره‌مندی از مزایای بی‌شمار آن، رؤیای بسیاری از مردم جهان...

بدون نظر

نظر دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*