بدون شک نام استرالیا را در میان مهاجرپذیرترین و بهترین مقاصد مهاجرتی از طریق روشهای مختلف مشاهده کردهاید. یکی از مسیرهایی که علاقهمندان ورود و زندگی در این کشور از آن بهره میبرند را میتوان مهاجرت با مدرک فنی و حرفهای دانست. در ارتباط با این موضوع میتوان توضیحاتی بسیار گسترده را ارائه داد؛ زیرا ویزاهای مختلفی بسته به شرایط شما برای اخذ اقامت استرالیا پیش رویتان قرار خواهند داشت.
آیا به دنبال آن هستید تا اطلاعاتی مفید پیرامون موضوع مورد بحث به دست آورید؟ در این صورت تا انتهای این مطلب با سازمان مهاجرتی درنامایگریشن همراه باشید؛ زیرا در ادامه، توضیحاتی حول مسیرهای موجود، سازمانهای ارزیاب، مشاغل در دسترس، بازار کار و هزینه طی کردن این روند را بیان کردهایم.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای امکان پذیر است؟
همانطور که در مطالب مختلفی به بررسی روشهای اخذ اقامت کشور مورد بحث پرداختیم، یکی از مسیرهایی که میتوانید از آن برای دستیابی به این مهم بهره ببرید، مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای است. فرقی نمیکند قصد ادامه تحصیل و یا اشتغال را داشته باشید، در هر صورت ساب کلاسهای ویزاهای تحصیلی و کاری پیش روی شما قرار خواهند داشت؛ اما معمولا در این مسیر درخواستهای کاری بیشتر هستند.
اگر بتوانید اسسمنت مثبتی از سازمان ارزیابی کننده مربوطه اخذ کنید، تقریبا شانس بالایی برای موفقیت خواهید داشت. در ادامه و برای آشنایی بیشتر شما عزیزان با این روند، ابتدا مسیرهای پیش رو را مورد بررسی قرار خواهیم داد و سپس به سراغ سایر موارد حائز اهمیت به منظور موفقیت در به دست آوردن اقامت کشور مورد بحث خواهیم رفت.
برای مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای از چه مسیرهایی میتوان استفاده کرد؟
در قسمت قبل بیان کردیم که مسیرهای کاری و تحصیلی پیش روی دارندگان مدرک فنی و حرفهای قرار دارند و شما میتوانید با استفاده از آنها ویزایی متناسب با اقدامی که قصد انجامش را دارید اخذ و از مزایای آن بهرهمند شوید. در ارتباط با روش تحصیلی باید به این موضوع اشاره کنیم که روندی تقریبا دشوار و پر دردسر پیش روی متقاضیان قرار خواهد داشت و به همین دلیل نیز بهتر است به سراغ مهاجرت با مدرک فنی و حرفه به استرالیا از طریق ویزای کاری بروید.
این مسیر شامل چندین ساب کلاس مختلف مانند 189، 190، 491 و 476 هست که هر یک از آنها را در ادامه همین بخش به صورت جداگانه مورد بررسی قرار خواهیم داد.
ویزای 189 و مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای
اسکیل ورکر یا نیروی کاری ماهر یکی از روندهایی به شمار میرود که با استفاده از آن قادر خواهید بود اقامت دائم استرالیا را به دست آورید و بدون محدودیت در این کشور مشغول به زندگی و فعالیت شوید. برای اخذ ویزای 189 و مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای، نیازی به داشتن اسپانسر یا کارفرما نیست. مهمترین و اصلیترین موضوع مطرح در این مسیر، کسب حداقل 65 امتیاز طبق سیستم امتیاز دهی است.
شاخصههای مختلفی در این سیستم مورد بررسی قرار میگیرند که از جمله آنها میتوان به سن، مدرک تحصیلی، سطح زبان انگلیسی و سوابق کاری در داخل یا خارج استرالیا اشاره کرد. نکتهای که از اهمیت بالایی برای مهاجرت کاری برخوردار است، دریافت اسسمنت مثبت از سازمان ارزیاب به حساب میرود که در بخشی اختصاصی به تشریح آن خواهیم پرداخت. به دلیل سنگین بودن رقابت و محدودیت ظرفیت ویزاهای ارائه شده، بهتر است پس از آشنایی دقیق با شرایط مشخص زمینه مناسبی را قبل از اقدام نهایی فراهم کنید تا بتوانید به حداکثر امتیاز ممکن دستیابید.
ویزای کاری 190 استرالیا
اگر به دنبال آن هستید تا از بدو ورود اقامت دائم کشور مورد بحث را به دست آورید، تنها کافی است به سراغ ویزای کاری 190 استرالیا بروید؛ اما پس از بیان این مسئله شاید برای شما سوال شده باشد که چرا با وجود ساب کلاس 189 باید از مسیر مورد بحث استفاده کرد؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم در این روند، ایالتی حمایت از افراد را به عهده خواهد گرفت و به آنها 5 امتیاز کمک خواهد کرد؛ پس اگر نمیتوانید حداقل 65 امتیاز را تامین کنید، با پای گذاشتن در این مسیر شانس بیشتری را برای موفقیت خواهید داشت.
به ازای استفاده از حمایت دولتهای استانی، شما ملزم خواهید بود تا متعهد شوید که به مدت 2 سال در یکی از مناطق ایالت حامی زندگی کنید. تعهد بیان شده جنبه اخلاقی دارد و با خروج از محدوده بیان شده مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد. سایر الزامات موجود و مزایی که از آنها بهرهمند خواهید شد، شباهت بسیار زیادی به آنچه در قسمت قبل بیان کردیم دارند.
آیا میتوان با استفاده از ویزای 491 با مدرک فنی و حرفهای به استرالیا مهاجرت کرد؟
بله. در صورتی که شرایط اولیه و از پیش تعیین شده بهرهمندی از این ساب کلاس را داشته باشید، مسیری مناسب را برای مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای انتخاب کردهاید. برخلاف دو ویزای قبلی که مورد بررسی قرار دادیم، 491 منجربه اخذ اقامت موقت 5 ساله خواهد شد. حداقل امتیازی که فرد برای موفقیت در به دست آوردن مجوز مورد بحث باید داشته باشد، 50 در نظر گرفته شده است.
نکته حائز اهمیت در مسیر پیش رو، الزامی بودن جذب حمایت ایالتی تحت عنوان اسپانسر میباشد که از این طریق فرد از 15 امتیاز اضافی بهرهمند خواهد شد. توقعاتی که استان حامی از افراد پذیرفته شده دارد با ساب کلاس 491 متفاوت هستند؛ به این گونه که شخص میتواند در هر نقطهای از کشور به غیر شهرهای ملبورن، بریزبین و سیدنی مشغول به کار و فعالیت شود.
آیا ویزای کاری 476 گزینه مناسبی برای مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای است؟
خیر. یکی از اصلیترین شرایطی که برای استفاده از این ساب کلاس در نظر گررفته شده، فارغالتحصیلی از مراکز علمی خاص آن هم در رشتههای مهندسی است. اگر در ایران تحصیل خود را به اتمام رساندهاید، باید مدرکتان را از دانشگاههای امیرکبیر یا تهران گرفته باشید. با توجه به این موضوع تنها با داشتن مدرک فنی و حرفهای قادر به مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری 476 نخواهید بود؛ پس بهتر است به سراغ سایر گزینههای در دسترس خود بروید.
سازمان TRA استرالیا چیست؟
در قسمت قبل به بررسی 4 روش اصلی و پرطرفدار گرفتن اقامت کشور مورد بحث از طریق کار پرداختیم. پس از آشنایی با این موارد شما قادر خواهید بود مسیری مناسب را برای خود به منظور مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای انتخاب کنید. برای استفاده از هر یک از موارد بیان شده شما ملزم به ارائه مدارک شغلی و تحصیلی خواهید بود. این اسناد تنها زمانی ارزشمند هستند که توسط سازمانهای ارزیاب مورد تایید واقع شده و بتوانید اسسمنت مثبتی را اخذ کنید.
TRA یکی از سازمانهای دولتی به حساب میرود که در این کشور به بررسی مدارک کاری و تحصیلی ارائه شده میپردازد و مشاغل فنی نیز زیر مجموعه آن قرار میگیرند. روشهایی که این موسسه برای انجام اقدامات بیان شده از آن استفاده میکند شامل OSAP و MSA میشوند. ارائه مدارک تحصیلی، کاری، فیش حقوقی، گزارش بیمه، مالیات یا گردش حساب برای اثبات وضعیت دریافت حقوق، مدرک فنی و حرفهای اخذ شده، اسناد شناسایی و گواهینامههای مهارت و یا اتمام دوره به سازمان برای دریافت اسسمنت ضروری هستند.
آیا مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای ساده تر از سایر روشهاست؟
همانطور که به هنگام معرفی روشهای پیش رو برای مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای بیان کردیم، برای استفاده از ویزاهای کاری شما ملزم خواهید بود تا بر اساس سیستم امتیاز بندی کشور مورد بحث برای هر یک از آنها حداقل امتیازی را کسب کنید. شرایط افراد بر اساس فاکتورهای از پیش تعیین شده مورد بررسی قرار میگیرند. با توجه به موارد بیان شده بین متقاضیان تفاوتی قائل نشده و با همه آنها به صورت یکسان برخورد میشود؛ پس نمیتوان گفت ویزا گرفتن برای افرادی که مدرک فنی و حرفهای دارند آسانتر و یا سختتر از سایرین است.
چه مشاغلی زیر مجموعه سازمان TRA استرالیا قرار میگیرند؟
در قسمتهای مختلف بیان کردیم که چندین سازمان به ارزیابی مدارک کاری و تحصیلی برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا میپردازند که یکی از آنها TRA است. معمولا افرادی که در زمینههای فنی مشغول به فعالیت هستند باید مدارک خود را به موسسه بیان شده ارائه دهند. در ادامه و برای آشنایی بیشتر شما عزیزان با برخی از رشتههایی که این سازمان مسئولیت بررسی اسناد آنها را بر عهده دارد فهرستی را ارائه کردهایم که مطالعه آن میتواند دید مناسبی نسبت به وضعیت موجود در اختیار شما قرار دهد.
- تکنسین تهویه مطبوع
- بنا، آجرچین
- کابینت کار
- نجار
- برق کار عمومی
- لوله کش
- جوشکار
- برق خودرو
- مکانیک موتور
- صافکار و نقاش خودرو
- تعمیر کار قطعات الکترونیکی
- کمک مکانیک
- آرایشگر
- نانوا
- سرآشپز
- آشپز
- شیرینی پز
آیا بازار کار مشاغل فنی در استرالیا مناسب است؟
استرالیا برای آن که بتواند نیروی کار مورد نیاز خود را تامین کند، هر ساله نیازمند جذب نیروی کار ماهر و متخصص است. با داشتن مدرک فنی و حرفهای و مهارت بالای شغلی قادر خواهید بود در بازار کار مناسب این کشور موقعیتی بسیار مناسب را برای خود بیابید.
میزان دستمزد ایده آل، قدرت خرید بالا و حمایتهای دولتی متنوع از کارمندان باعث شده تا بتوان گفت، بازار کار مشاغل فنی در استرالیا از وضعیتی به خصوص برخوردار است؛ به گونهای که با ورود به آن میتوانید تجربه شغلی متفاوتی را داشته باشید. نیازی نیست که نگران ورود مهاجران در سالهای بعدی باشید؛ زیرا دولت بسته به ظرفیتهای موجود به متقاضیان ویزا و اجازه کار اعطا میکند.
قبل از شروع روند مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای، چه اقداماتی را باید انجام دهیم؟
قبل از شروع روند مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای، ابتدا بهتر است با در نظر گرفتن شرایط خود و ویزاهای مختلف مسیری مناسب را برای اخذ ویزای کارآمد انتخاب کنید. در گام بعدی زمان آن فرا میرسد تا به سراغ فراهم کردن پیش نیازهای موفقیت و حتی مشاوره با وکلای معتبر مهاجرت به استرالیا بروید.
پس از طی کردن این گامها میتوانید با اطمینان خاطر از درست بودن روند در پیش گرفته شده، مدارک مورد نیاز برای اقدام مد نظر را بر اساس چک لیست آماده سازی کرده و در نهایت درخواستتان را به اداره مهاجرت ارسال نمایید. در این میان پرداخت هزینههایی برای بررسی پرونده شما توسط افسر پرونده ضروری خواهد بود که بسته به ویزایی که در نظر دارید متفاوت هستند.
مزایای مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای
بسته به روشی که با استفاده از آن با مدرک فنی و حرفهای به استرالیا مهاجرت میکنید، مزایای بسیاری پیش روی شما خواهند بود. در صورتی که ویزای موقت این کشور را به دست آورید، میتوانید در مدت زمان حضورتان پیش نیازهای استفاده از ساب کلاسهای دائم را فراهم کرده و در نهایت به این مهم دستیابید. اگر مجوز حضور دائم را دارید، پس از گذشت مدتی مشخص گزینه درخواست دادن برای شهروندی در اختیارتان خواهد بود.
اقامت گرفتن برای اعضای خانواده، قدرت خرید بالا در کنار درآمد مناسب، امکانات رفاهی بالا، اجازه تحصیل برای همسر و فرزندان و موقعیتهای کاری متنوع را میتوان به عنوان برخی از مزایای مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفهای مطرح کرد.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]
بدون نظر
نظر دهید